| cerere acces | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Audi Membru
Sex : Numarul mesajelor : 31 Varsta : 40 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sa bat campii Stare de spirit : In sevraj Data de inscriere : 27/12/2008
| Subiect: cerere acces Joi Oct 01, 2009 10:46 pm | |
| -Nume utilizat pe server: nestea -prima data am jucat pe server in decembrie 2008 -timpul petrecut pe server a fost destul de mare, pana sa am propiul meu server 24/24 pe comunitatea gameszone, acum am renuntat la el -motivul pt care doresc acces? A fost un server bun kappa si nu vreau sa il vad pustiu | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere acces Vin Oct 02, 2009 12:25 pm | |
| si cum ai sa faci sa numai fie pustiu? | |
|
| |
Audi Membru
Sex : Numarul mesajelor : 31 Varsta : 40 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sa bat campii Stare de spirit : In sevraj Data de inscriere : 27/12/2008
| Subiect: Re: cerere acces Vin Oct 02, 2009 12:37 pm | |
| - pN0 a scris:
- si cum ai sa faci sa numai fie pustiu?
sa zicem doar ca repet ce am zis mai sus, am avut un server foarte indragit si jucatorii care au fost acolo vor sa il redeschid, si nu erau putini, pana si un admin de-al vostru de aici stia de serverul meu, si nu era orice admin, era unul din gozi, juca si el acolo, deci problema ramane la mine cum o sa fac sa nu mai fie pustiu | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: cerere acces Dum Oct 04, 2009 8:42 pm | |
| pana una alta ar fi bine sa incepi prin a intra tu pe srv... | |
|
| |
Audi Membru
| Subiect: Re: cerere acces Mar Oct 06, 2009 1:12 pm | |
| - pN0 a scris:
- pana una alta ar fi bine sa incepi prin a intra tu pe srv...
sa stau sa ma joc singur punand bmb? o doamne, de aia se stricase kappa, toti copii de 16-17 ani aveau admin si cand unu mai mare decat ei le facea reclamatie pe forum se aliau toti copii admini impotriva lui si se laudau ca nu il mai lasa pe kappa, ca isi ia ban mereu si tot asa, kappa intotdeauna a avut admini mult prea mici de varsta si plini de arfe si figuri pt ce server a fost el! | |
|
| |
pN0 VIP
| |
| |
Audi Membru
| Subiect: Re: cerere acces Mar Oct 06, 2009 10:08 pm | |
| trist e ca asa ai procedat tu si restul copiilor de pe kappa, aia care aveau admin, spre nefericirea ta am o varsta care te depaseste cu mult, se vede ca esti copil, unde sunt toti copii care aveau admin pe kappa? aaa, stiu, li s-au luat adminele si acum se vede ce jucatori fideli erau, te includ si pe tine aici, pe tine nu te-am vazut deloc cat timp am jucat eu pe kappa! asadar copile, te intreb acum, tu ce legatura ai cu kappa? ai admin dar joci pe alte servere? e vorba ta care ai zis-o mai sus! asa ati suferit mereu la altii copile, cum suferi tu la mine, au suferit toti adminii de pe kappa la alti jucatori, si in plus nu inteleg ce te bagi tu cu comenturi de copil cand eu astept raspuns de la cristian, nu de la copii cu figuri in cap! Si referitor la faptul unde zici "si asa e lume" hai sa iti arat cata lume e, si chestia asta o sa o fac in fiecare zii pt tine, copil amator de admin! Mai jos ai un print cu cele 3 servere de la favorite care le am: unul din ele e fostul meu server care acum a luat alt nume, poti verifica si pe gametracker serverul respectiv si sa vezi ca la owner apare "nestea" , ia si minuneaza-te cu lumea de care zici tu ca este! | |
|
| |
Audi Membru
| Subiect: Re: cerere acces Mier Oct 07, 2009 6:59 pm | |
| nu mai am nevoie de admin, am intrat azi sa ma joc si nici dupa 2 runde ma trezesc cu slay de la kiripeanu ca intra el pe sv cu reguli de kkt, eram 10 pe dust2 si intra el repede sa zica doar x1 si mid, fmm de adminu pizdii si cica sa intrii sa te joci pe kappa, kiripeanu sau cam asa ceva e adminul care sufera si ca sa fie paharul plin era si storm tot admin, vai de decedatii lor oamenii vad ca pe forum nu au mai intrat de cand nu mai tin ei minte, dar pe server cum au vazut 5 playeri au si intrat sa isi bata joc de ei, pupatia-si decedatii mamica ta scumpa de adminii pulii | |
|
| |
pN0 VIP
| Subiect: Re: cerere acces Joi Oct 08, 2009 8:29 am | |
| | |
|
| |
Audi Membru
| Subiect: Re: cerere acces Joi Oct 08, 2009 12:29 pm | |
| - pN0 a scris:
- ok . sal0000th
pn0 tu marsh copil facut din mana ca vorbesti si tu pe forum sa aduni posturi, vai de capul vostru, numai cacaciosi pe kappa, adminii pizdii, am vrut sa vad daca s-a schimbat ceva, da p.ula, sufla vantul pe server, si cand intrii sa joci in 6 jucatori se trezesc si 2 admini care vad ca pe forum nu au mai intrat de 2 luni si incep ei sa dea slay , kick si ban, vai de pu.lile voastre de kkciosi, adminii pizdii | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: cerere acces Joi Oct 08, 2009 12:32 pm | |
| - audi a scris:
- pN0 a scris:
- ok . sal0000th
pn0 tu marsh copil facut din mana ca vorbesti si tu pe forum sa aduni posturi, vai de capul vostru, numai cacaciosi pe kappa, adminii pizdii, am vrut sa vad daca s-a schimbat ceva, da p.ula, sufla vantul pe server, si cand intrii sa joci in 6 jucatori se trezesc si 2 admini care vad ca pe forum nu au mai intrat de 2 luni si incep ei sa dea slay , kick si ban, vai de pu.lile voastre de kkciosi, adminii pizdii mult mai vorbesti copil frustrat...du-te pe serverele tale anonime si lasa-ne pe noi cu suferintele noastre... HF!!! | |
|
| |
Audi Membru
| Subiect: Re: cerere acces Joi Oct 08, 2009 7:07 pm | |
| a vorbit alt admin minune, jack spintecatorul de basini. ratonule orice server la ora actuala e mai populat decat este kappa, asa ca de data asta chiar ca sunt convins, copii ratati ca tine si ca ceilalti au stricat serverul kappa, nu mai incape indoiala. sunteti niste copii ratati si frustrati, la ora actuala orice "server anonim" este mult mai populat decat kappa ratatule, mai priveste printul de mai sus si minuneaza-te , ratatii dreacu ce sunteti! si stai calm ca eu oricum nu joc pe publice ratonel, exista gather, unde nu sunt admini suferinzi ratonule. | |
|
| |
pN0 VIP
| Subiect: Re: cerere acces Joi Oct 08, 2009 10:22 pm | |
| pai dute k esti prea fraier audi , cica sa adun posturi pai ba retardatule imi dau mie astia ceva dk am posturi?zici de altii dar din posturile tale reiese k esti cel mai frustrat dintre toti , vrei si tu admin pe kappa si dk nu ti se da (cum am mai zis esti prea fraier) incepi sa suferi si sa te iei de toata lumea , lasa`ne frate si dute pe laleagane k acolo e de tine , esti varza ! hihihihihihihihi, p.s : pro slot fara imunitate ! | |
|
| |
Audi Membru
| Subiect: Re: cerere acces Joi Oct 08, 2009 10:41 pm | |
| - pN0 a scris:
- pai dute k esti prea fraier audi , cica sa adun posturi pai ba retardatule imi dau mie astia ceva dk am posturi?zici de altii dar din posturile tale reiese k esti cel mai frustrat dintre toti , vrei si tu admin pe kappa si dk nu ti se da (cum am mai zis esti prea fraier) incepi sa suferi si sa te iei de toata lumea , lasa`ne frate si dute pe laleagane k acolo e de tine , esti varza ! hihihihihihihihi, p.s : pro slot fara imunitate !
pro mama ta, nu vezi ma ca sufla vantu pe kappa? ma doare in pu.la nu mai imi trebuie nimic, mai ales cand intru cu 5 persoane sa ma joc si intra 2 retardati sa ne dea kick, slay si ban, fmm de ratoni ratati pn0 da-ti quit botule ca traiesti degeaba | |
|
| |
piLu Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 113 Varsta : 34 Localitatea : Motru Hobby/Distractii : cs , lenevit Stare de spirit : plm Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: cerere acces Vin Oct 09, 2009 12:13 am | |
| Ce ai zis pana acum ca nu am inteles nimic ?! @ audi | |
|
| |
Audi Membru
| Subiect: Re: cerere acces Vin Oct 09, 2009 2:10 pm | |
| - piLu a scris:
- Ce ai zis pana acum ca nu am inteles nimic ?! @ audi
La cat de analfabet te-a facut mama ta cred si eu ca nu stii sa citesti , avea dreptate kenox cand zicea "esti mare si fraier pilule" , inca odata ne confirmi acest lucru robotule | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: cerere acces Vin Oct 09, 2009 3:47 pm | |
| - audi a scris:
- a vorbit alt admin minune, jack spintecatorul de basini. ratonule orice server la ora actuala e mai populat decat este kappa, asa ca de data asta chiar ca sunt convins, copii ratati ca tine si ca ceilalti au stricat serverul kappa, nu mai incape indoiala. sunteti niste copii ratati si frustrati, la ora actuala orice "server anonim" este mult mai populat decat kappa ratatule, mai priveste printul de mai sus si minuneaza-te , ratatii dreacu ce sunteti! si stai calm ca eu oricum nu joc pe publice ratonel, exista gather, unde nu sunt admini suferinzi ratonule.
Sa moara fam mea ... daca dau de tine iti rup degetele alea spurcate | |
|
| |
pN0 VIP
| Subiect: Re: cerere acces Vin Oct 09, 2009 6:34 pm | |
| - audi a scris:
- pN0 a scris:
- pai dute k esti prea fraier audi , cica sa adun posturi pai ba retardatule imi dau mie astia ceva dk am posturi?zici de altii dar din posturile tale reiese k esti cel mai frustrat dintre toti , vrei si tu admin pe kappa si dk nu ti se da (cum am mai zis esti prea fraier) incepi sa suferi si sa te iei de toata lumea , lasa`ne frate si dute pe laleagane k acolo e de tine , esti varza ! hihihihihihihihi, p.s : pro slot fara imunitate !
pro mama ta, nu vezi ma ca sufla vantu pe kappa? ma doare in pu.la nu mai imi trebuie nimic, mai ales cand intru cu 5 persoane sa ma joc si intra 2 retardati sa ne dea kick, slay si ban, fmm de ratoni ratati pn0 da-ti quit botule ca traiesti degeaba esti cel mai ratat om din cati am vazut , ia`ti o viata frate ! laleaganar fraier dute acolo k aici nu e de tine in curand kappa o sa revina si atunci ai sa ai ban mereu , sal00th :> | |
|
| |
Audi Membru
| Subiect: Re: cerere acces Vin Oct 09, 2009 8:11 pm | |
| exact ce vorbeam laudarosii in loc sa zica va primim cu bratele deschise, tot ce stiu ratatii de admini de pe kappa este "o sa ai ban mereu" fmm de ratat, asa ati distrus serverul muciosule, nu ai bani sa iti stergi mucii de la nas si ai curaj sa imi vorbesti labare? | |
|
| |
Audi Membru
| Subiect: Re: cerere acces Vin Oct 09, 2009 8:13 pm | |
| - jack a scris:
- audi a scris:
- a vorbit alt admin minune, jack spintecatorul de basini. ratonule orice server la ora actuala e mai populat decat este kappa, asa ca de data asta chiar ca sunt convins, copii ratati ca tine si ca ceilalti au stricat serverul kappa, nu mai incape indoiala. sunteti niste copii ratati si frustrati, la ora actuala orice "server anonim" este mult mai populat decat kappa ratatule, mai priveste printul de mai sus si minuneaza-te , ratatii dreacu ce sunteti! si stai calm ca eu oricum nu joc pe publice ratonel, exista gather, unde nu sunt admini suferinzi ratonule.
Sa moara fam mea ... daca dau de tine iti rup degetele alea spurcate Daca vrei iti dau si adresa pe privat iubire, sa vedem care pe care rupe, am mai fumat zmei ca tine | |
|
| |
daNNu Membru
Sex : Numarul mesajelor : 17 Varsta : 33 Localitatea : Azuga Hobby/Distractii : Fotbal si fetele:P Data de inscriere : 24/07/2009
| Subiect: Re: cerere acces Vin Oct 09, 2009 8:40 pm | |
| Unde se ajunge de la un simplu joc . | |
|
| |
Audi Membru
| |
| |
pN0 VIP
| |
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: cerere acces Sam Oct 10, 2009 11:48 am | |
| cel putin terminat si cel mult trist. | |
|
| |
b0o Membru
Sex : Numarul mesajelor : 41 Varsta : 42 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Re: cerere acces Sam Oct 10, 2009 11:51 am | |
| - audi a scris:
- exact ce vorbeam laudarosii in loc sa zica va primim cu bratele deschise, tot ce stiu ratatii de admini de pe kappa este "o sa ai ban mereu" fmm de ratat, asa ati distrus serverul muciosule, nu ai bani sa iti stergi mucii de la nas si ai curaj sa imi vorbesti labare?
se mai uita shi la oameni .. intzlegi? ... cei de genu a tine nu au lok pe kappa.. pe degeaba ai varsta pe care o ai ... da cate ori ai ramas repetent .. nu cred ca ai trecut de generala | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere acces | |
| |
|
| |
| cerere acces | |
|