games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

cerere acces

In jos 
+4
piLu
jack
pN0
Audi
8 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Audi
Membru
Audi

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 40
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Sa bat campii
Stare de spirit : In sevraj
Data de inscriere : 27/12/2008

cerere acces Empty
MesajSubiect: cerere acces   cerere acces EmptyJoi Oct 01, 2009 10:46 pm

-Nume utilizat pe server: nestea
-prima data am jucat pe server in decembrie 2008
-timpul petrecut pe server a fost destul de mare, pana sa am propiul meu server 24/24 pe comunitatea gameszone, acum am renuntat la el
-motivul pt care doresc acces? A fost un server bun kappa si nu vreau sa il vad pustiu
Sus In jos
pN0
VIP
pN0

Numarul mesajelor : 278
Varsta : 34
Localitatea : Iasi
Hobby/Distractii : cs/ femeile:)
Stare de spirit : high
Data de inscriere : 07/03/2009

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyVin Oct 02, 2009 12:25 pm

si cum ai sa faci sa numai fie pustiu?Smile
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyVin Oct 02, 2009 12:37 pm

pN0 a scris:
si cum ai sa faci sa numai fie pustiu?Smile

sa zicem doar ca repet ce am zis mai sus, am avut un server foarte indragit si jucatorii care au fost acolo vor sa il redeschid, si nu erau putini, pana si un admin de-al vostru de aici stia de serverul meu, si nu era orice admin, era unul din gozi, juca si el acolo, deci problema ramane la mine cum o sa fac sa nu mai fie pustiu
Sus In jos
pN0
VIP
pN0

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyDum Oct 04, 2009 8:42 pm

pana una alta ar fi bine sa incepi prin a intra tu pe srv...Smile
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyMar Oct 06, 2009 1:12 pm

pN0 a scris:

sa stau sa ma joc singur punand bmb? lol! o doamne, de aia se stricase kappa, toti copii de 16-17 ani aveau admin si cand unu mai mare decat ei le facea reclamatie pe forum se aliau toti copii admini impotriva lui si se laudau ca nu il mai lasa pe kappa, ca isi ia ban mereu si tot asa, kappa intotdeauna a avut admini mult prea mici de varsta si plini de arfe si figuri pt ce server a fost el!
Sus In jos
pN0
VIP
pN0

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyMar Oct 06, 2009 8:18 pm

audi a scris:
pN0 a scris:

sa stau sa ma joc singur punand bmb? lol! o doamne, de aia se stricase kappa, toti copii de 16-17 ani aveau admin si cand unu mai mare decat ei le facea reclamatie pe forum se aliau toti copii admini impotriva lui si se laudau ca nu il mai lasa pe kappa, ca isi ia ban mereu si tot asa, kappa intotdeauna a avut admini mult prea mici de varsta si plini de arfe si figuri pt ce server a fost el!

aha , si ce legatura are asta k eu unu nu`mi dau seama....ia si ia`ti oamenii aia care ziceai k ii aduci si joaca , oricum e si asa lume....nu joci singur in fine , probabil u vrei admin si de jucat sa joci pe alte srve cum fac majoritatea.....triiiiiiiiiiiiiist
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyMar Oct 06, 2009 10:08 pm

trist e ca asa ai procedat tu si restul copiilor de pe kappa, aia care aveau admin, spre nefericirea ta am o varsta care te depaseste cu mult, se vede ca esti copil, unde sunt toti copii care aveau admin pe kappa? aaa, stiu, li s-au luat adminele si acum se vede ce jucatori fideli erau, te includ si pe tine aici, pe tine nu te-am vazut deloc cat timp am jucat eu pe kappa! asadar copile, te intreb acum, tu ce legatura ai cu kappa? ai admin dar joci pe alte servere? e vorba ta care ai zis-o mai sus! asa ati suferit mereu la altii copile, cum suferi tu la mine, au suferit toti adminii de pe kappa la alti jucatori, si in plus nu inteleg ce te bagi tu cu comenturi de copil cand eu astept raspuns de la cristian, nu de la copii cu figuri in cap!

Si referitor la faptul unde zici "si asa e lume" hai sa iti arat cata lume e, si chestia asta o sa o fac in fiecare zii pt tine, copil amator de admin!
Mai jos ai un print cu cele 3 servere de la favorite care le am: unul din ele e fostul meu server care acum a luat alt nume, poti verifica si pe gametracker serverul respectiv si sa vezi ca la owner apare "nestea" , ia si minuneaza-te cu lumea de care zici tu ca este!
cerere acces Ts2osbqA
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyMier Oct 07, 2009 6:59 pm

nu mai am nevoie de admin, am intrat azi sa ma joc si nici dupa 2 runde ma trezesc cu slay de la kiripeanu ca intra el pe sv cu reguli de kkt, eram 10 pe dust2 si intra el repede sa zica doar x1 si mid, fmm de adminu pizdii si cica sa intrii sa te joci pe kappa, kiripeanu sau cam asa ceva e adminul care sufera si ca sa fie paharul plin era si storm tot admin, vai de decedatii lor oamenii vad ca pe forum nu au mai intrat de cand nu mai tin ei minte, dar pe server cum au vazut 5 playeri au si intrat sa isi bata joc de ei, pupatia-si decedatii mamica ta scumpa de adminii pulii
Sus In jos
pN0
VIP
pN0

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyJoi Oct 08, 2009 8:29 am

ok . sal0000th
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyJoi Oct 08, 2009 12:29 pm

pN0 a scris:
ok . sal0000th

pn0 tu marsh copil facut din mana ca vorbesti si tu pe forum sa aduni posturi, vai de capul vostru, numai cacaciosi pe kappa, adminii pizdii, am vrut sa vad daca s-a schimbat ceva, da p.ula, sufla vantul pe server, si cand intrii sa joci in 6 jucatori se trezesc si 2 admini care vad ca pe forum nu au mai intrat de 2 luni si incep ei sa dea slay , kick si ban, vai de pu.lile voastre de kkciosi, adminii pizdii
Sus In jos
jack
Moderator
jack

Numarul mesajelor : 105
Varsta : 39
Localitatea : in mahalaua micului Paris
Hobby/Distractii : -
Data de inscriere : 31/10/2008

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyJoi Oct 08, 2009 12:32 pm

audi a scris:
pN0 a scris:
ok . sal0000th

pn0 tu marsh copil facut din mana ca vorbesti si tu pe forum sa aduni posturi, vai de capul vostru, numai cacaciosi pe kappa, adminii pizdii, am vrut sa vad daca s-a schimbat ceva, da p.ula, sufla vantul pe server, si cand intrii sa joci in 6 jucatori se trezesc si 2 admini care vad ca pe forum nu au mai intrat de 2 luni si incep ei sa dea slay , kick si ban, vai de pu.lile voastre de kkciosi, adminii pizdii

mult mai vorbesti copil frustrat...du-te pe serverele tale anonime si lasa-ne pe noi cu suferintele noastre...

HF!!!
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyJoi Oct 08, 2009 7:07 pm

a vorbit alt admin minune, jack spintecatorul de basini. ratonule orice server la ora actuala e mai populat decat este kappa, asa ca de data asta chiar ca sunt convins, copii ratati ca tine si ca ceilalti au stricat serverul kappa, nu mai incape indoiala. sunteti niste copii ratati si frustrati, la ora actuala orice "server anonim" este mult mai populat decat kappa ratatule, mai priveste printul de mai sus si minuneaza-te , ratatii dreacu ce sunteti! si stai calm ca eu oricum nu joc pe publice ratonel, exista gather, unde nu sunt admini suferinzi ratonule.
Sus In jos
pN0
VIP
pN0

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyJoi Oct 08, 2009 10:22 pm

pai dute k esti prea fraier audi , cica sa adun posturi pai ba retardatule imi dau mie astia ceva dk am posturi?zici de altii dar din posturile tale reiese k esti cel mai frustrat dintre toti , vrei si tu admin pe kappa si dk nu ti se da (cum am mai zis esti prea fraier) incepi sa suferi si sa te iei de toata lumea , lasa`ne frate si dute pe laleagane k acolo e de tine , esti varza ! hihihihihihihihi, p.s : pro slot fara imunitate !
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyJoi Oct 08, 2009 10:41 pm

pN0 a scris:
pai dute k esti prea fraier audi , cica sa adun posturi pai ba retardatule imi dau mie astia ceva dk am posturi?zici de altii dar din posturile tale reiese k esti cel mai frustrat dintre toti , vrei si tu admin pe kappa si dk nu ti se da (cum am mai zis esti prea fraier) incepi sa suferi si sa te iei de toata lumea , lasa`ne frate si dute pe laleagane k acolo e de tine , esti varza ! hihihihihihihihi, p.s : pro slot fara imunitate !

pro mama ta, nu vezi ma ca sufla vantu pe kappa? ma doare in pu.la nu mai imi trebuie nimic, mai ales cand intru cu 5 persoane sa ma joc si intra 2 retardati sa ne dea kick, slay si ban, fmm de ratoni ratati lol! pn0 da-ti quit botule ca traiesti degeaba lol!
Sus In jos
piLu
Activ member
piLu

Numarul mesajelor : 113
Localitatea : Motru
Hobby/Distractii : cs , lenevit
Stare de spirit : plm
Data de inscriere : 03/12/2008

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyVin Oct 09, 2009 12:13 am

Ce ai zis pana acum ca nu am inteles nimic ?! @ audi
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyVin Oct 09, 2009 2:10 pm

piLu a scris:
Ce ai zis pana acum ca nu am inteles nimic ?! @ audi

La cat de analfabet te-a facut mama ta cred si eu ca nu stii sa citesti lol! , avea dreptate kenox cand zicea "esti mare si fraier pilule" , inca odata ne confirmi acest lucru robotule lol!
Sus In jos
jack
Moderator
jack

Numarul mesajelor : 105
Varsta : 39
Localitatea : in mahalaua micului Paris
Hobby/Distractii : -
Data de inscriere : 31/10/2008

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyVin Oct 09, 2009 3:47 pm

audi a scris:
a vorbit alt admin minune, jack spintecatorul de basini. ratonule orice server la ora actuala e mai populat decat este kappa, asa ca de data asta chiar ca sunt convins, copii ratati ca tine si ca ceilalti au stricat serverul kappa, nu mai incape indoiala. sunteti niste copii ratati si frustrati, la ora actuala orice "server anonim" este mult mai populat decat kappa ratatule, mai priveste printul de mai sus si minuneaza-te , ratatii dreacu ce sunteti! si stai calm ca eu oricum nu joc pe publice ratonel, exista gather, unde nu sunt admini suferinzi ratonule.

Sa moara fam mea ... daca dau de tine iti rup degetele alea spurcate
Sus In jos
pN0
VIP
pN0

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyVin Oct 09, 2009 6:34 pm

audi a scris:
pN0 a scris:

pro mama ta, nu vezi ma ca sufla vantu pe kappa? ma doare in pu.la nu mai imi trebuie nimic, mai ales cand intru cu 5 persoane sa ma joc si intra 2 retardati sa ne dea kick, slay si ban, fmm de ratoni ratati lol! pn0 da-ti quit botule ca traiesti degeaba lol!

esti cel mai ratat om din cati am vazut , ia`ti o viata frate ! laleaganar fraier dute acolo k aici nu e de tine in curand kappa o sa revina si atunci ai sa ai ban mereu , sal00th :>
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyVin Oct 09, 2009 8:11 pm

exact ce vorbeam lol! laudarosii in loc sa zica va primim cu bratele deschise, tot ce stiu ratatii de admini de pe kappa este "o sa ai ban mereu" fmm de ratat, asa ati distrus serverul muciosule, nu ai bani sa iti stergi mucii de la nas si ai curaj sa imi vorbesti labare? lol!
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyVin Oct 09, 2009 8:13 pm

jack a scris:
audi a scris:

Sa moara fam mea ... daca dau de tine iti rup degetele alea spurcate

Daca vrei iti dau si adresa pe privat iubire, sa vedem care pe care rupe, am mai fumat zmei ca tine lol!
Sus In jos
daNNu
Membru

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 33
Localitatea : Azuga
Hobby/Distractii : Fotbal si fetele:P
Data de inscriere : 24/07/2009

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyVin Oct 09, 2009 8:40 pm

Unde se ajunge de la un simplu joc .
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptyVin Oct 09, 2009 8:44 pm

cam asta vroiam sa spun si eu ca sa nu o mai lungim, la revedere! Razz Razz
Sus In jos
pN0
VIP
pN0

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptySam Oct 10, 2009 11:39 am

audi a scris:
exact ce vorbeam lol! laudarosii in loc sa zica va primim cu bratele deschise, tot ce stiu ratatii de admini de pe kappa este "o sa ai ban mereu" fmm de ratat, asa ati distrus serverul muciosule, nu ai bani sa iti stergi mucii de la nas si ai curaj sa imi vorbesti labare? lol!

pai ba retardatule , dupa ce te iei de toata lumea , tu vrei sa fii primit cu bratele deschise? chiar daca ma repet mai zic odata , esti mult prea prooooooosssstt ! la revedere , dute pe laleagane i
Sus In jos
has
Moderator

Numarul mesajelor : 236
Varsta : 36
Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului...
Data de inscriere : 20/02/2009

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptySam Oct 10, 2009 11:48 am

cel putin terminat si cel mult trist.
Sus In jos
b0o
Membru
b0o

Numarul mesajelor : 41
Varsta : 42
Localitatea : Brasov
Hobby/Distractii : cs
Data de inscriere : 04/04/2009

Foaie de personaj
Player:

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces EmptySam Oct 10, 2009 11:51 am

audi a scris:

se mai uita shi la oameni .. intzlegi? ... cei de genu a tine nu au lok pe kappa..

pe degeaba ai varsta pe care o ai ... da cate ori ai ramas repetent .. nu cred ca ai trecut de generala
Sus In jos
Continut sponsorizat

cerere acces Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces Empty

Sus In jos

cerere acces
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cerere acces!
» cerere acces
» CERERE ACCES PE SV WAR
» cerere acces
» Cerere acces pe srv war.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Cereri de accese garantate cu imunitate-
Mergi direct la: