| Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) | |
|
+10Gizmo Cristian ULTRAS Belzy WAVE Dracusoru Shacalul has akles keL's 14 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Vin Mai 22, 2009 5:00 pm | |
| | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Vin Mai 22, 2009 5:03 pm | |
| | |
|
| |
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Vin Mai 22, 2009 5:11 pm | |
| "+ ---- -Sa nu va batetzi numa " cineva mai sus ... ala mai urat ca dracu.. dracusoru ..... putini raspund si cred ca au in cap chestia asta ca iese bataie, pai si daca iese ce ma nu sunteti cu ULTRAS? cu wave la dreapta tatalui si gaga peste toti ca el e razboinicul luminii .... tocam tot ) Hai terminati cu prostiile, 2. acum mi am amintit ... daca nu ploua nu stam inauntru, si cum nu o sa ploua mergem la aia de langa fosta intrare in fostul stadion.... ca sunt mese mari, suntem afara.... chelnerite multe si proaste ... facem haos ... hai toata lumea.... nu sunteti curiosi sa va vedeti idolii ? | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Vin Mai 22, 2009 5:34 pm | |
| - ULTRAS a scris:
- "+
---- -Sa nu va batetzi numa " cineva mai sus ... ala mai urat ca dracu.. dracusoru ..... putini raspund si cred ca au in cap chestia asta ca iese bataie, pai si daca iese ce ma nu sunteti cu ULTRAS? cu wave la dreapta tatalui si gaga peste toti ca el e razboinicul luminii .... tocam tot ) Hai terminati cu prostiile, 2. acum mi am amintit ... daca nu ploua nu stam inauntru, si cum nu o sa ploua mergem la aia de langa fosta intrare in fostul stadion.... ca sunt mese mari, suntem afara.... chelnerite multe si proaste ... facem haos ... hai toata lumea.... nu sunteti curiosi sa va vedeti idolii ? Mai bine decat sa ne batem intre noi le daramam terasa alora =)). | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Vin Mai 22, 2009 7:32 pm | |
| )Smardoii cum sar! )O sa fiu mai protejat ca Basescu! Stati linistiti...Doar un retardat poate sa isi dea intalnire la bere sa se bata! ) | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Vin Mai 22, 2009 8:58 pm | |
| | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 12:00 am | |
| toate ca toate ...scrieti mult pe forum +1 ...dar de venit veniti ? | |
|
| |
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 12:37 am | |
| akels, nu ma face retard ca sunt doar psihic instabil .... | |
|
| |
ULTRAS Activ member
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 1:01 am | |
| has tre sa intelegi la cati narcisisti am vazut pe aici, + gay declarati ... ca se pregatesc de parada n au timp .. | |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 10:19 am | |
| Mult postezi pagubosule ! | |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 10:30 am | |
| - ULTRAS a scris:
- akels, nu ma face retard ca sunt doar psihic instabil ....
ULTARS dc ma?tu vii sa te bati? ) Ba eu vin,am vb si cu kel's aseara,poate vine si red cu mine.In rest care e formula de start?De aici am inteles doar de kel's,ultras-san,wave si has.Cu mine si eventual red,5-6.Restu nu va lasa mamele sau va e frica de faptul ca o sa vedem ca aveti 30 de kg imbracati si uzi si sunteti rai in spatele calc? ) Kobe-san tu mai vii ca si tu ziceai pe server ca ne onorezi cu prezenta? Mai insirati nume p'aici si prezente confirmate! | |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 2:32 pm | |
| Eu nu stiu daca pot ajunge la ora aia ... oricum daca e ceva il sun pe KEL`s. | |
|
| |
ULTRAS Activ member
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 2:56 pm | |
| Eu vin in functie de ce vad aici .. e 4 deja .. la 6 - 7 ma decid ... daca merg pentru wave kels akles + 1 ..n are haz... asa ca plm.. | |
|
| |
has Moderator
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 3:19 pm | |
| eu as vrea sa vina inox ...eu oricum VIN sau bere | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 4:24 pm | |
| ba deci veniti la metrou la titan . La ora 18:30 . Ca sa nu ma duc pana la lia manoliu degeaba . Si sa nu fie niciunul . Toti va dati loviti . Am zis va astept la metrou la titan . La ora 18:30 maxim 18:40 . | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 4:36 pm | |
| sunt curios cati veti veni. Chiar dak suntem 4-5. dar plm vom vedea . nr meu este 0764397712 . ca sa ma sunati | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 8:39 pm | |
| | |
|
| |
ULTRAS Activ member
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 9:00 pm | |
| concluzia, mwe [MASS] .... ori facem brigada mare ori ne .. pe noi | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 9:18 pm | |
| Pentru cei care sunt din Bucuresti este simplu de ajuns la o intrunire de bere cu toate acestea daca o sa mai organizati inca una o sa onoram cu prezenta eu si cu flipper.
Ultima editare efectuata de catre Ghizmo in Sam Mai 23, 2009 9:20 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 9:19 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- Puntru cei care sunt din Bucuresti este simplu de ajuns la o intrunire de bere cu toate acestea daca o sa mai organizati inca una o sa onoram cu prezenta eu si cu flipper.
Vin si eu cu primu tren | |
|
| |
has Moderator
| |
| |
ULTRAS Activ member
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 9:21 pm | |
| has concluzia am dat o pe forum de la ora 2, nu vin sa stau cu 3 la masa pac pacplm .. si iti dai seama haos ce a fost daca la 10 deja au 1 ora de cand au ajuns acasa ), eu vreau haos caterinca frumos pana dimineata, nu sa ma aprind la sprit si dupa 1 ora hai acasa ... | |
|
| |
has Moderator
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 9:25 pm | |
| pai ma stai potol k dak eram mai multi faceam bahaos dar asa fiind putini nu prea e chef ... | |
|
| |
AnthraX Manager
Sex : Numarul mesajelor : 25 Varsta : 36 Localitatea : Ploiesti City Hobby/Distractii : Muntele Stare de spirit : Frenzy Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 9:29 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- Pentru cei care sunt din Bucuresti este simplu de ajuns la o intrunire de bere cu toate acestea daca o sa mai organizati inca una o sa onoram cu prezenta eu si cu flipper.
Uite bulangiul...pe mine nu stie sa ma puna la socoteala . Vin si eu !!! | |
|
| |
keL's Moderator
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) Sam Mai 23, 2009 9:47 pm | |
| Deci a fost o intalnire placuta . Eu deabia am ajuns akasa. Chiar mi-a facut placere sa ies . dar ma asteptam sa veniti mai multi , dar se vede ca nu aveti obraz . Adica spuneti ca veniti si nici macar un mesaj . Ba vezi ca numai venim . k sa nu asteptam k prosti . Orcium a fost placut . Chiar dak am fost decat 5 oameni cu mine 6 . A fost placut si sper k la urmatoarea intalnire sa fim mai multi . Chiar nu ma asteptam sa vina Domnu Cristian a fost o surpriza placuta, chiar placuta . O seara buna . Dar cu alta ocazie sa fim in nr foarte mare | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) | |
| |
|
| |
| Invitatie la bere . Fiecare pe bani lui :))) | |
|