| Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test | |
|
+6jack Cristian fcpcpc fuN has ULTRAS 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Dum Iul 19, 2009 6:39 pm | |
| Inca nu m am hotarat in privinta zilei in care sa ne strangem, rolul a ceea ce fac eu aici e de a vedea cam cati amatori sunt, deci sa vad daca merita.
PS: cine anunta ca vine, dar nu se prezinta propun sa ramana fara acces, maxim slot.... da Cristian ?
ID: YM ultrasz0r (respinge cocalari instant mailu' meu ) | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Dum Iul 19, 2009 8:21 pm | |
| Eu vin...bere votka etc... | |
|
| |
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Dum Iul 19, 2009 8:58 pm | |
| 17 vizualizari si doar has raspunde ?! hai pasaricilor ... ca pe chat sunteti destepti si frumosi foc..... smardoi si mai stiu eu ce... hai sa ne intalnim ca oamenii.... sa bem un pahar.... | |
|
| |
fuN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : plimbari , cs ,net , s.a.m.d Stare de spirit : naspa Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: bere :X Dum Iul 19, 2009 9:09 pm | |
| si eu ma bag dar sa fie saptamana asta !! ca de saptamana viitoare nu mai pot!!!! | |
|
| |
fcpcpc Membru
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 51 Localitatea : bucuresti Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : :> Data de inscriere : 29/05/2009
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Dum Iul 19, 2009 9:55 pm | |
| - ULTRAS a scris:
- 17 vizualizari si doar has raspunde ?! hai pasaricilor ... ca pe chat sunteti destepti si frumosi foc..... smardoi si mai stiu eu ce... hai sa ne intalnim ca oamenii.... sa bem un pahar....
hai taica ca apar si eu...ca unii sunteti simpatici... | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Lun Iul 20, 2009 2:39 am | |
| - ULTRAS a scris:
- 17 vizualizari si doar has raspunde ?! hai pasaricilor ... ca pe chat sunteti destepti si frumosi foc..... smardoi si mai stiu eu ce... hai sa ne intalnim ca oamenii.... sa bem un pahar....
restu' ie fricosi si timizi....eu de exemplu m`as bucura sa vina KenoX | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Lun Iul 20, 2009 7:30 am | |
| - has a scris:
- ULTRAS a scris:
restu' ie fricosi si timizi....eu de exemplu m`as bucura sa vina KenoX Copiii neinsotiti de parinti nu au voie in localuri... | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Lun Iul 20, 2009 10:02 am | |
| Ma bag si eu...dar sa fie pana in august cand plec din tara... am bagat id-u de mess... | |
|
| |
fuN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : plimbari , cs ,net , s.a.m.d Stare de spirit : naspa Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: :)) Lun Iul 20, 2009 2:15 pm | |
| hai la bere :X pe cand ramane data sau mai asteptam sa dea un raspuns si "intarziatii" ) | |
|
| |
zdzd New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 10/02/2009
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Lun Iul 20, 2009 2:59 pm | |
| Vine si-un slot cu voi!!! | |
|
| |
tzantzar Membru
Sex : Numarul mesajelor : 23 Varsta : 39 Localitatea : HoShiMin ParK Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 16/04/2009
| |
| |
ULTRAS Activ member
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Lun Iul 20, 2009 6:21 pm | |
| mai cu talent va rog ... hai astia care toata ziua va certati .. unde sunteti ? | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Lun Iul 20, 2009 7:17 pm | |
| Vineri dupa amiaza,saptamana asta,e posbil sa ajung,macar sa trec sa va salut.In rest nu pot din pacate,nu sunt in bucuresti si pana la sfarsitul lui august nu cred ca o sa mai ajung. Daca nu ajung,distractie placuta si vanatai putine ! | |
|
| |
ULTRAS Activ member
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Lun Iul 20, 2009 7:54 pm | |
| vanatai la poponetz ca o sa i bat ca pe copii mici cu o nuia .... dar sunt sigur ca vin oameni cu capul pe umeri .... si ca o sa fie ceva frumos, insa nu prea vad ca si da lumea interesul .. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Mar Iul 21, 2009 12:36 am | |
| Eu vin dak organizati intalnirea peste 2 saptamani pt ca plec la mare. Dupa ce ma intorc sunt disponibil. |
|
| |
ULTRAS Activ member
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Mar Iul 21, 2009 4:44 pm | |
| deci e clar... va tin numai in ban pe server ..... nu e o gluma ... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Mar Iul 21, 2009 6:42 pm | |
| - ULTRAS a scris:
- deci e clar... va tin numai in ban pe server ..... nu e o gluma ...
Sa vedem daca o sa ai cu ce... ) | |
|
| |
ULTRAS Activ member
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Mar Iul 21, 2009 6:45 pm | |
| | |
|
| |
ROYAL Membru
Sex : Numarul mesajelor : 32 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : POC POC Data de inscriere : 07/06/2009
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Mier Iul 22, 2009 7:47 pm | |
| Ultras contacteaza-ma... eu beau limonada ! sunt mic si peltic | |
|
| |
has Moderator
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test Dum Iul 26, 2009 6:30 pm | |
| ati lasat-o in curu gol ? ULTRAS ia masuri ! ziceti o zi eu sunt pensionar | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test | |
| |
|
| |
| Invitatie la WHISKY, doar fetele bere. Test | |
|