SnK Membru
Sex : Numarul mesajelor : 38 Varsta : 38 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: cine pm e CAZMA ? :)) Mier Apr 22, 2009 4:35 pm | |
| Aurolacul asta joaca cu wall cand sunt 8-10 insi pe server si mai e si cu mana mare ca joaca de ani de zile pe aici... Sa zica mersi ca nu am putut sa ii dau ban dar pe viitor nush daca mai scapa... Iar faci Cristian admin la toti retardatii ( Eu propun sa ii zbori accesul ! | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cine pm e CAZMA ? :)) Mier Apr 29, 2009 8:47 pm | |
| - SnK a scris:
- Aurolacul asta joaca cu wall cand sunt 8-10 insi pe server si mai e si cu mana mare ca joaca de ani de zile pe aici...
Sa zica mersi ca nu am putut sa ii dau ban dar pe viitor nush daca mai scapa... Iar faci Cristian admin la toti retardatii ( Eu propun sa ii zbori accesul ! I-am retras adminul dar pentru alta abatere. A vorbit niste mizerii pe server de nu ma lasa forumul sa le reproduc... | |
|
Name Membru
Sex : Numarul mesajelor : 14 Varsta : 35 Localitatea : DEJaba ca nu va zic Hobby/Distractii : Plimbarea cu atv-ul , Cs-ul , muzica .. alea alea Stare de spirit : Okk.. Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Intrebare Joi Apr 30, 2009 1:06 pm | |
| Cand dai ban pe server pentru wall cu ce dovada dai banul respectiv ? Nu se face un demo? nu se uita respectivul admin macar 5 min pe respectivul player? :-s | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cine pm e CAZMA ? :)) | |
| |
|