| Cazma | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Cazma Mar Apr 21, 2009 8:36 pm | |
| Nick : Cazma Acces : Helper (parca)
I-am facut 4 poze a zis ca nu mi le da pe mess ca le pune pe forum dupa ce se schimba plansa , nu le-a mai pus. Cand a intrat pe server l-am intrebat iar de poze nu zicea nimic . I-am dat ban. Deja au trecut mai bine de 24 de ore de cand a zis ca le pune. Cum il vedeti ban si scoateti accesul . |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cazma Mar Apr 21, 2009 10:21 pm | |
| care e chestia cu reputatia? svc .. ai -5 :)) .
Sorry de OFFTOPIC | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cazma Mar Apr 21, 2009 10:40 pm | |
| Nus care e faza dar si Hassan avea cat mine si acum i-a modificat Cristi :-?? cred. Sincer nu ma intereseaza :> |
|
| |
CaZmA Membru
Sex : Numarul mesajelor : 22 Varsta : 80 Localitatea : BucuResti Hobby/Distractii : Sap pe camp Cu Cazmaua Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 3:29 pm | |
| I-am dat poze lui Cristian pe forum imi dadea eroare si pe mss nu bag smecheri in lista hai ciao
JoC pe 1 bit ca asa vrea muschii mei nu scrie nicaieri sa joc cu 32 daca ma mai ameninti odata ca zbor dupa sv o sa zbori tu cu tot cu casa joc cu cati biti vreau P@ | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 3:30 pm | |
| Daca si Cazmaua are wall...esti pe valul..cu ratoni. | |
|
| |
CaZmA Membru
Sex : Numarul mesajelor : 22 Varsta : 80 Localitatea : BucuResti Hobby/Distractii : Sap pe camp Cu Cazmaua Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 5:06 pm | |
| fgm kenox:)) ) | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 6:11 pm | |
| - SvcBad a scris:
- Nick : Cazma
Acces : Helper (parca)
I-am facut 4 poze a zis ca nu mi le da pe mess ca le pune pe forum dupa ce se schimba plansa , nu le-a mai pus. Cand a intrat pe server l-am intrebat iar de poze nu zicea nimic . I-am dat ban. Deja au trecut mai bine de 24 de ore de cand a zis ca le pune. Cum il vedeti ban si scoateti accesul . Le-am primit eu si par OK. Daca vrei am sa ti-le dau... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 6:12 pm | |
| - aquarius a scris:
- care e chestia cu reputatia? svc .. ai -5 ) .
Sorry de OFFTOPIC Nu modific eu. Este in functie de ce faceti voi pe forum... | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 8:22 pm | |
| Cristian in tot acest timp ar fi putut sa le modifice. | |
|
| |
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 9:13 pm | |
| In aproape 24 de ore poate sa modifice aproape orice poza... Intrebare : Dc nu le-a pus imedeat dupa ce au fost facute? Ce conteaza daca nu merge messu... exista forum! | |
|
| |
CaZmA Membru
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 9:43 pm | |
| cand mi-a facut pozele le-am trimis lu cristian pe mss dar a avut treaba si a iesit ieri cand a intrat i-am dat pozele nu se facuse 24 de ore si stai tu calm k nu joc eu cu coduri si in al 2 rand joc de vro 5 ani pe sv:-$ am vrut sa le pun pe forum si imi dadea eroare imi zicea ceva de imagine ca este format prea mare si nu se poate posta | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 9:53 pm | |
| - CaZmA a scris:
- cand mi-a facut pozele le-am trimis lu cristian pe mss dar a avut treaba si a iesit ieri cand a intrat i-am dat pozele nu se facuse 24 de ore si stai tu calm k nu joc eu cu coduri si in al 2 rand joc de vro 5 ani pe sv:-$
am vrut sa le pun pe forum si imi dadea eroare imi zicea ceva de imagine ca este format prea mare si nu se poate posta Am auzit asta cu "stai tu calm ca nu joc cu coduri + sunt un pro player" de sute de ori.Exista sute de site-uri unde poti uploada/hosta pozele alea,dar se pare ca nu ai putut...too bad for you.De la mine ai ban cand te vad pe server. Have fun. | |
|
| |
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 9:56 pm | |
| - CaZmA a scris:
- cand mi-a facut pozele le-am trimis lu cristian pe mss dar a avut treaba si a iesit ieri cand a intrat i-am dat pozele nu se facuse 24 de ore si stai tu calm k nu joc eu cu coduri si in al 2 rand joc de vro 5 ani pe sv:-$
am vrut sa le pun pe forum si imi dadea eroare imi zicea ceva de imagine ca este format prea mare si nu se poate posta A mai prins Svc pe unu care juca de cativa ani aici... asta nu e o scuza ! In fine, la urma urmei Cristian decide soarta ta.. | |
|
| |
CaZmA Membru
| Subiect: Re: Cazma Mier Apr 22, 2009 11:00 pm | |
| A mai prins Svc pe unu care juca de cativa ani aici... asta nu e o scuza ! In fine, la urma urmei Cristian decide soarta ta..
stiu ma si eu am auzit de asta rupe lantu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cazma | |
| |
|
| |
| Cazma | |
|