| Abuzuri de comenzi pe server | |
|
+17cymino JoxxeR* moody FAD killah sevrajjj Dracusoru AcG oragula eject Killer Shacalul hriscu_vs Kenox Cristian aditzu akles 21 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
cymino Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 42 Varsta : 35 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Mar Dec 02, 2008 1:53 pm | |
| - SvCbad a scris:
- *DEAD*(Terrorist) cymino : sv esti dus cu capul credema
(Terrorist) cymino : ce drk nu lai laut atunci cand era cu spatele suferi de lama
SvCbad : cym tine-ti comentariile pt tine da ? si nu mai arata cat de ratan esti
Kicked by Console Kicked ] retry [ADMIN] Password accepted for user 'SvCbad'. Access granted: 0 SvCbad connected SvCbad : pot sa stiu si eu dc am primit kick ? ala injura si eu priemsc kick ? pff..... (Terrorist) cymino : frate ori joci calumea opri iesi (Terrorist) cymino : pierzi runda aiurea (Terrorist) k0rupt : si daca pierde runda ce? SvCbad : e free game joc cum vreau tine-ti comentariile pt tine Kicked by Console Kicked
saracul sufera de admin faceti ceva cu el. ca sa nu mai zic ca dupa ce am reintrat mi-a dat gag si mi l-a scos crome si mi-a zis sa nu mai zic nimic si sa postez asa ca asta am facut.... astept un raspuns..... Bai pisicule joci si tu pe sv de 6 luni si suferi la mine.Ti-am zis dc nu joci calumea,dc ii alergi cu lama cand poti sa il ei usor cu arma si tu,te dai sifon la mine.Cum sa nu imi vina dracii cand eu joc calumea ma chinui sa iau runda si el ramane 1vs1 il alearga cu cutitu si moare.Dupa ce a zis "SvCbad : e free game joc cum vreau tine-ti comentariile pt tine" i'am dat kick intra iar ma ia la misto si cum drk sa nu ii dau iar kick,a intrat dupa ce i'am dat de 2 ori kick si tot nu inceta cum drk sa nu ii dau gag,chiar crome mi'a zis sa ii dau gag sau "llama".Killah si vezi nu te mai arunca cu capul inainte ca am abuzat de admin da?eu daca intru cu un al nick si joc numai cu lama si te ei de mine,pe urma te iau la misto imi dai ban ca asa faci tu...nu imi zice mie de tine ca te cunosc de 5 ani dupa kappa da?Si ai avut admin pe pgl sau mai ai si acolo tot la fel faceai.Deci np killah | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Mar Dec 02, 2008 3:10 pm | |
| - cymino a scris:
- SvCbad a scris:
(Terrorist) cymino : ce drk nu lai laut atunci cand era cu spatele suferi de lama
SvCbad : cym tine-ti comentariile pt tine da ? si nu mai arata cat de ratan esti
Kicked by Console Kicked ] retry [ADMIN] Password accepted for user 'SvCbad'. Access granted: 0 SvCbad connected SvCbad : pot sa stiu si eu dc am primit kick ? ala injura si eu priemsc kick ? pff..... (Terrorist) cymino : frate ori joci calumea opri iesi (Terrorist) cymino : pierzi runda aiurea (Terrorist) k0rupt : si daca pierde runda ce? SvCbad : e free game joc cum vreau tine-ti comentariile pt tine Kicked by Console Kicked
saracul sufera de admin faceti ceva cu el. ca sa nu mai zic ca dupa ce am reintrat mi-a dat gag si mi l-a scos crome si mi-a zis sa nu mai zic nimic si sa postez asa ca asta am facut.... astept un raspuns.....
Bai pisicule joci si tu pe sv de 6 luni si suferi la mine.Ti-am zis dc nu joci calumea,dc ii alergi cu lama cand poti sa il ei usor cu arma si tu,te dai sifon la mine.Cum sa nu imi vina dracii cand eu joc calumea ma chinui sa iau runda si el ramane 1vs1 il alearga cu cutitu si moare.Dupa ce a zis "SvCbad : e free game joc cum vreau tine-ti comentariile pt tine" i'am dat kick intra iar ma ia la misto si cum drk sa nu ii dau iar kick,a intrat dupa ce i'am dat de 2 ori kick si tot nu inceta cum drk sa nu ii dau gag,chiar crome mi'a zis sa ii dau gag sau "llama".Killah si vezi nu te mai arunca cu capul inainte ca am abuzat de admin da?eu daca intru cu un al nick si joc numai cu lama si te ei de mine,pe urma te iau la misto imi dai ban ca asa faci tu...nu imi zice mie de tine ca te cunosc de 5 ani dupa kappa da?Si ai avut admin pe pgl sau mai ai si acolo tot la fel faceai.Deci np killah Am admin pe toate serverele tari in .ro tocmai pt ca lumea ma cunoaste si respecta. Si cred ca e justificat ceea ce fac. Oricum,iti sugerez sa faci gura la cine vrei tu nu la mine...mai ales ca esti constient cine sunt si cum fac. E ultima data cand mai postez pe teme de genu. Vedeti-va de joc linistiti si nu mai suferiti de comenzi ca va bate harta oricum... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Mar Dec 02, 2008 5:49 pm | |
| - cymino a scris:
- killah a scris:
- cymino a scris:
- SvCbad a scris:
saracul sufera de admin faceti ceva cu el. ca sa nu mai zic ca dupa ce am reintrat mi-a dat gag si mi l-a scos crome si mi-a zis sa nu mai zic nimic si sa postez asa ca asta am facut.... astept un raspuns.....
Bai pisicule joci si tu pe sv de 6 luni si suferi la mine.Ti-am zis dc nu joci calumea,dc ii alergi cu lama cand poti sa il ei usor cu arma si tu,te dai sifon la mine.Cum sa nu imi vina dracii cand eu joc calumea ma chinui sa iau runda si el ramane 1vs1 il alearga cu cutitu si moare.Dupa ce a zis "SvCbad : e free game joc cum vreau tine-ti comentariile pt tine" i'am dat kick intra iar ma ia la misto si cum drk sa nu ii dau iar kick,a intrat dupa ce i'am dat de 2 ori kick si tot nu inceta cum drk sa nu ii dau gag,chiar crome mi'a zis sa ii dau gag sau "llama".Killah si vezi nu te mai arunca cu capul inainte ca am abuzat de admin da?eu daca intru cu un al nick si joc numai cu lama si te ei de mine,pe urma te iau la misto imi dai ban ca asa faci tu...nu imi zice mie de tine ca te cunosc de 5 ani dupa kappa da?Si ai avut admin pe pgl sau mai ai si acolo tot la fel faceai.Deci np killah Am admin pe toate serverele tari in .ro tocmai pt ca lumea ma cunoaste si respecta. Si cred ca e justificat ceea ce fac. Oricum,iti sugerez sa faci gura la cine vrei tu nu la mine...mai ales ca esti constient cine sunt si cum fac. E ultima data cand mai postez pe teme de genu. Vedeti-va de joc linistiti si nu mai suferiti de comenzi ca va bate harta oricum... Nu vreau sa ma cert cu tine in primul rand ca te cunos de 5 ani si cand am avut nevoie de cefa mai ajutat killah dar eu vreau sa spun dc am reactionat pe sv asa.Hucati si voi pe sv de cateva luni si suferiti de smecherie mai ales SvCbad.Faptui consumat...si SvCbad vezi mai incet cu suferinta asta. in primul rand nu sufar d nimic "sunt perfect sanatos" . i-ar in al doilea rand dak e free game se joaca cum se vrea si dak yo vreau sa ii dau lama pai aia fac ! dak ai tu preferinte sa castigi runda dute si fa-ti server si pune reguli dastea. asta 1 si 2 dak tu zici ca aia e jignire pai inseamna ca atunci cand chiar te jigneste cineva mori de necaz. si 3 nu aveam de gand sa postez decat zisesem ca o sa fac dar CROME mi-a zis sa te las in pace ca..... , si sa te postez. deci dak si ceilalti admini care erau pe server si chiar unul mai mare ca tine a zis ce a zis pai atunci scuze.... si app dak esti vechi pe server asta nu iti permite sa vb cum vb tu intelegi ? e democratie toti sunt egali dak esti vechi esti mai cu mot sau ce ? sunteti suferinzi frate...suferiti de putere.... ca dak ar fi sa ne luam dupa cunostinte (cap) fata de mine ai fi la clasa a 5-a asa ca vezi-ti lungul nasului. ati primit admin ca sa aveti grija ca lumea sa se distreze nu sa se joace ca si cum ar fi pe viata si pe moarte auzi la tine pierd runda ... parca ai pierde pe mama.... Eu intru sa ma distrez nu sa "castig" dak tu vrei sa castigi "runde" inroleaza-te in armata . si am incheiat si eu cu comenteriile la acest topic. |
|
| |
piLu Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 113 Varsta : 34 Localitatea : Motru Hobby/Distractii : cs , lenevit Stare de spirit : plm Data de inscriere : 03/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Mier Dec 03, 2008 1:34 pm | |
| am primit ban pe nu stiu ce motiv ... de la nu stiu cine ... deci abuz de admin ! cer unban ! piLu (RADIO): Fire in the hole! piLu (RADIO): Fire in the hole! warick (RADIO): Fire in the hole! [Teams Uneven] Team 1: 8 Team 2: 6 "public_slots_free" changed to "9" relax has left the game *** ionutz JA killed warick with a headshot from m4a1 *** ionutz JA killed hOllYzOr.brb with m4a1 *** DanTe killed BoB with a headshot from usp *** piLu killed JoxxeR with ak47 warick (RADIO): Fire in the hole! The server operator has added you to banned list Added to banned list ] retry Commencing connection retry to 194.102.255.25:27015 Connecting to 194.102.255.25:27015... You have been banned from this server. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Mier Dec 03, 2008 7:08 pm | |
| - piLu a scris:
- am primit ban pe nu stiu ce motiv ... de la nu stiu cine ... deci abuz de admin ! cer unban !
piLu (RADIO): Fire in the hole! piLu (RADIO): Fire in the hole! warick (RADIO): Fire in the hole! [Teams Uneven] Team 1: 8 Team 2: 6 "public_slots_free" changed to "9" relax has left the game *** ionutz JA killed warick with a headshot from m4a1 *** ionutz JA killed hOllYzOr.brb with m4a1 *** DanTe killed BoB with a headshot from usp *** piLu killed JoxxeR with ak47 warick (RADIO): Fire in the hole! The server operator has added you to banned list Added to banned list ] retry Commencing connection retry to 194.102.255.25:27015 Connecting to 194.102.255.25:27015... You have been banned from this server. Ti-am scos eu banul... | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Mier Dec 03, 2008 7:37 pm | |
| "admin_ignore_immunity" changed to "1" [ADMIN] Team 1 was struck down by RAINERUTA's wrath. i0n dropped "public_slots_free" changed to "1" i0n has left the game ] admin_ban rain Julia (RADIO): Fire in the hole! "public_slots_free" changed to "2" RAINERUTA has left the game imm0 *DEAD* RAINERUTA : ATI MURIT :O
iar se dau admine la toti sparti ? | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Mier Dec 03, 2008 7:41 pm | |
| - keL's a scris:
- "admin_ignore_immunity" changed to "1"
[ADMIN] Team 1 was struck down by RAINERUTA's wrath. i0n dropped "public_slots_free" changed to "1" i0n has left the game ] admin_ban rain Julia (RADIO): Fire in the hole! "public_slots_free" changed to "2" RAINERUTA has left the game imm0 *DEAD* RAINERUTA : ATI MURIT :O
iar se dau admine la toti sparti ? hahhahahahaha nu era de ajuns la playeri a mai dat si la admini...e gg omu. | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Mier Dec 03, 2008 7:42 pm | |
| Si dupa aia pune ati murit :O HAHAHAHAHAHAH omg | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Joi Dec 04, 2008 3:22 pm | |
| raineruta nu e la prima abatere de acest gen...vroia chiar sa-i dea ban lui undercover odata,suferind de anturaj cu bnz("daca aveti probleme vorbiti cu bnz")!drept urmare de fiecare data cand va scoate imunitatatea si voi fi pe server va avea ban!sau cand va mai suferi de comenzi!nu se merita sa pierdem jucatori pentru o singura persoana cu probleme de constiinta! | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Joi Dec 04, 2008 5:26 pm | |
| Cristi scoate-i adminu lu raineruta asta! | |
|
| |
piLu Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 113 Varsta : 34 Localitatea : Motru Hobby/Distractii : cs , lenevit Stare de spirit : plm Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Joi Dec 04, 2008 7:09 pm | |
| frate... uite cate reclamatii sunt la adminii actuali .. am fost afk 10 sec. am reintrat in joc si eram ultimul T alive ... trebuia sa ma duc sa plantez probabil, dar trebuia sa trec si de ct nu ??? primeam slap in timp ce ma bateam cu un ct apoi am primit kick urmat de ban ! ce dracu parca ati fi copii jur...mai multa seriozitate in adminaj ! bafta si cer unban ! kenoX (RADIO): Fire in the hole! piLu killed w0lf with deagle [Teams Uneven] Team 1: 11 Team 2: 9 manga is joining the Terrorist force Command: kenoX used command admin_slap piLu feNth (RADIO): Fire in the hole! Kicked ] retry Commencing connection retry to 194.102.255.25:27015 Connecting to 194.102.255.25:27015... Connection accepted by 194.102.255.25:27015 ************** NOTICE >>>>>>>>>>>> ** This server is set to allow an admin to run commands on your client. ** ************** NOTICE <<<<<<<<<<<< BUILD 4383 SERVER (0 CRC) Server # 143 You have been banned | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Joi Dec 04, 2008 7:47 pm | |
| - piLu a scris:
- frate... uite cate reclamatii sunt la adminii actuali .. am fost afk 10 sec. am reintrat in joc si eram ultimul T alive ... trebuia sa ma duc sa plantez probabil, dar trebuia sa trec si de ct nu ??? primeam slap in timp ce ma bateam cu un ct apoi am primit kick urmat de ban ! ce dracu parca ati fi copii jur...mai multa seriozitate in adminaj ! bafta si cer unban !
kenoX (RADIO): Fire in the hole! piLu killed w0lf with deagle [Teams Uneven] Team 1: 11 Team 2: 9 manga is joining the Terrorist force Command: kenoX used command admin_slap piLu feNth (RADIO): Fire in the hole! Kicked ] retry Commencing connection retry to 194.102.255.25:27015 Connecting to 194.102.255.25:27015... Connection accepted by 194.102.255.25:27015 ************** NOTICE >>>>>>>>>>>> ** This server is set to allow an admin to run commands on your client. ** ************** NOTICE <<<<<<<<<<<<
BUILD 4383 SERVER (0 CRC) Server # 143 You have been banned Nu te-a banat kenox ca nu mai are dreptul... Poti intra ca nu mai ai ban. | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Joi Dec 04, 2008 11:44 pm | |
| - Cristian a scris:
- piLu a scris:
- frate... uite cate reclamatii sunt la adminii actuali .. am fost afk 10 sec. am reintrat in joc si eram ultimul T alive ... trebuia sa ma duc sa plantez probabil, dar trebuia sa trec si de ct nu ??? primeam slap in timp ce ma bateam cu un ct apoi am primit kick urmat de ban ! ce dracu parca ati fi copii jur...mai multa seriozitate in adminaj ! bafta si cer unban !
kenoX (RADIO): Fire in the hole! piLu killed w0lf with deagle [Teams Uneven] Team 1: 11 Team 2: 9 manga is joining the Terrorist force Command: kenoX used command admin_slap piLu feNth (RADIO): Fire in the hole! Kicked ] retry Commencing connection retry to 194.102.255.25:27015 Connecting to 194.102.255.25:27015... Connection accepted by 194.102.255.25:27015 ************** NOTICE >>>>>>>>>>>> ** This server is set to allow an admin to run commands on your client. ** ************** NOTICE <<<<<<<<<<<<
BUILD 4383 SERVER (0 CRC) Server # 143 You have been banned Nu te-a banat kenox ca nu mai are dreptul... Poti intra ca nu mai ai ban. nu i-am dat eu ban ci w0lf ...ms de scadere cristiane...eu nici macar comanda de ban nu aveam pe accesul ala...daca nu crezi verifica data viitoare. | |
|
| |
Kenox Moderator
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 1:34 am | |
| | |
|
| |
zero New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik Data de inscriere : 05/12/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 1:53 am | |
| - kenox a scris:
- flipper 2 banuri date aiurea lui zero
uitati si demoul facut de svcbad http://www.zdrive.ws/119964.html
86.55.188.205
STEAM_0:1:18105123 pacat ca niste jucatori ca Flipper cred ca am scris bine si cu fubu...din pacate exista comenzi de screenshot dar le este mai usor sa dea ban . | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 2:29 am | |
| - zero a scris:
- kenox a scris:
86.55.188.205
STEAM_0:1:18105123 pacat ca niste jucatori ca Flipper cred ca am scris bine si cu fubu...din pacate exista comenzi de screenshot dar le este mai usor sa dea ban . scos!oricum din demo nu-ti dai seama de nimic!pana la proba contrarie sa spunem ca e clean! | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 8:03 am | |
| ar fi mai bine sa faceti un topic pentru fiecare reclamatie...asa va este mai usor | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 10:07 am | |
| - akles a scris:
- zero a scris:
- kenox a scris:
86.55.188.205
STEAM_0:1:18105123 pacat ca niste jucatori ca Flipper cred ca am scris bine si cu fubu...din pacate exista comenzi de screenshot dar le este mai usor sa dea ban . scos!oricum din demo nu-ti dai seama de nimic!pana la proba contrarie sa spunem ca e clean! ce zarva face demo meu Yo am facut Demo pt ca mai toti ziceau ca are wall si m-am trecut spect si am facut sa cer parerea la ceilalti admini primul a fost Kenox dar se pare ca a ajuns si pe la altii care deja Au aplicat ca Cod si i-au dat ban |
|
| |
zero New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik Data de inscriere : 05/12/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 11:34 am | |
| | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 3:46 pm | |
| Am o intrebare pt tine ?dc spuneai ca esti zEr0 ?cand pot sa te asigur ca nu esti el si oricum pe war aveai wall nesimtit .hai bft ! ps: ca si pe server de altfel | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 3:47 pm | |
| este ZeRo cel care dadea quit cu rcon pe liniste daca va dati seama | |
|
| |
Kenox Moderator
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 3:53 pm | |
| - moody- a scris:
- este ZeRo cel care dadea quit cu rcon pe liniste daca va dati seama
moody se pare ca si tu ai uitat de pe unde ai plecat...fanule =)) | |
|
| |
moody Administrator
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 3:56 pm | |
| - kenox a scris:
- moody- a scris:
- este ZeRo cel care dadea quit cu rcon pe liniste daca va dati seama
moody se pare ca si tu ai uitat de pe unde ai plecat...fanule =)) nu inteleg | |
|
| |
rCon Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs/vinu Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server Vin Dec 05, 2008 4:21 pm | |
| - moody- a scris:
- ar fi mai bine sa faceti un topic pentru fiecare reclamatie...asa va este mai usor
inchide topicu asta si sa faca fiecare topic cu ce il doare ... asta sa zicem ca e pt kenox ca din 5 pagini 4 sunt cu el ) | |
|
| |
moody Administrator
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Abuzuri de comenzi pe server | |
| |
|
| |
| Abuzuri de comenzi pe server | |
|