| recuperare admin :D | |
|
+6Cristian ionutz- Hassan hriscu_vs moody Spaghy 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Spaghy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 37 Localitatea : Magurele Hobby/Distractii : Fotbal, cs Data de inscriere : 13/02/2009
| Subiect: recuperare admin :D Dum Feb 15, 2009 8:54 am | |
| Nick : Spaghy ; Am avut admin acum vreo 5-6 luni dar din kuza inactivitatii p server cred k mi s-a sters....adminul a fost facut d ktre Hassan si as dori dak s poate sa il primesc inapoi....dak nu primesc adminul inapoi makr un slot sa mi s fak k am inceput sa joc destul d mult aici k am si ktiva prieteni kre joak(sevrajjj,experience,kenox,etc....). mS!!!! | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: recuperare admin :D Dum Feb 15, 2009 9:13 am | |
| pro helper deocamdata, am vazut ca joaca | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: recuperare admin :D Dum Feb 15, 2009 10:13 am | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: recuperare admin :D Dum Feb 15, 2009 12:45 pm | |
| - Spaghy a scris:
- Nick : Spaghy ;
Am avut admin acum vreo 5-6 luni dar din kuza inactivitatii p server cred k mi s-a sters....adminul a fost facut d ktre Hassan si as dori dak s poate sa il primesc inapoi....dak nu primesc adminul inapoi makr un slot sa mi s fak k am inceput sa joc destul d mult aici k am si ktiva prieteni kre joak(sevrajjj,experience,kenox,etc....).
mS!!!! Pro. Dar nu prea mai te-am vazut pe srv. slot. | |
|
| |
ionutz- bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : Fotbalu,Counter-strike Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: recuperare admin :D Mar Feb 17, 2009 12:00 pm | |
| As dori si eu moderator din nou am m-ai avut acum vreo 5-6 ani ) eram prieten cu Elena Cobra pe atunci eram copii | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| |
| |
Spaghy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 37 Localitatea : Magurele Hobby/Distractii : Fotbal, cs Data de inscriere : 13/02/2009
| Subiect: ........ Mar Feb 17, 2009 9:33 pm | |
| imi dati si mie un rasp sapt asta dak acceptati cererea sau nu vad k nu prea e frecventat forumul d admini... | |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: recuperare admin :D Mier Feb 18, 2009 2:42 am | |
| | |
|
| |
Crome Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 49 Varsta : 41 Localitatea : Arad Hobby/Distractii : Cam da Data de inscriere : 02/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: recuperare admin :D Mier Feb 18, 2009 11:55 am | |
| Pro, daca e nevoie sa astepti, astepti ! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: recuperare admin :D Mier Feb 18, 2009 11:55 am | |
| - Spaghy a scris:
- imi dati si mie un rasp sapt asta dak acceptati cererea sau nu vad k nu prea e frecventat forumul d admini...
Cum ai dedus tu ca nu este frecventat forumul de admini? Esti cumva o vedeta si esti revoltat ca nu au sarit repede toti moderatorii sa te propuna cu un god onorific? Sa inteleg din felul in care te-ai adresat ca ne dai un termen ultimativ... Gresesc eu cumva? Nu cred ca te impiedica cineva sa joci... Astept opiniile la baieti sa stiu ce fac cu tine, dar tu cam fortezi mana. Inca ceva, eu ti-am facut adminul, nu Hassan! | |
|
| |
Spaghy Membru
| Subiect: Re: recuperare admin :D Mier Feb 18, 2009 4:37 pm | |
| nu mane eu nu vb cu rautate....dar knd s face o cerere d admin ar treb sa s vada prezentza adminilor p forum....nu doar p sv....am mai cerut si eu admine p alte servere si mi s-a rasp f repede...nu ma cred o vedeta si nici nu vrea god onorific...si ink ceva ..... crezi prea devreme k ai destui playeri p sv k sa faci fig d-astea p forum .... close topic pls.... hF!!!! | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: recuperare admin :D Mier Feb 18, 2009 6:20 pm | |
| - Spaghy a scris:
- nu mane eu nu vb cu rautate....dar knd s face o cerere d admin ar treb sa s vada prezentza adminilor p forum....nu doar p sv....am mai cerut si eu admine p alte servere si mi s-a rasp f repede...nu ma cred o vedeta si nici nu vrea god onorific...si ink ceva ..... crezi prea devreme k ai destui playeri p sv k sa faci fig d-astea p forum .... close topic pls....
hF!!!! Ti s-a raspuns mai repede deoarece acolo se ocupa puradei de 15-16 maxim 18 ani de server lifeless ...aici dupa cum observi lumea e mai in varsta , cristian are aproape 50 , hassan 30+ , restu 20+ ...e normal sa ti se raspunda mai greu deoarece unii mai au si munca/viata privata. | |
|
| |
oragula Membru
Sex : Numarul mesajelor : 15 Varsta : 43 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Net, muzica, distractie Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Re: recuperare admin :D Mier Feb 18, 2009 6:27 pm | |
| - WAVE a scris:
- Spaghy a scris:
- nu mane eu nu vb cu rautate....dar knd s face o cerere d admin ar treb sa s vada prezentza adminilor p forum....nu doar p sv....am mai cerut si eu admine p alte servere si mi s-a rasp f repede...nu ma cred o vedeta si nici nu vrea god onorific...si ink ceva ..... crezi prea devreme k ai destui playeri p sv k sa faci fig d-astea p forum .... close topic pls....
hF!!!! Ti s-a raspuns mai repede deoarece acolo se ocupa puradei de 15-16 maxim 18 ani de server lifeless ...aici dupa cum observi lumea e mai in varsta , cristian are aproape 50 , hassan 30+ , restu 20+ ...e normal sa ti se raspunda mai greu deoarece unii mai au si munca/viata privata. Are dreptate wave. Sa zicem un Pro pentru slot. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: recuperare admin :D Mier Feb 18, 2009 9:04 pm | |
| - Spaghy a scris:
- Nick : Spaghy ;
Am avut admin acum vreo 5-6 luni dar din kuza inactivitatii p server cred k mi s-a sters....adminul a fost facut d ktre Hassan si as dori dak s poate sa il primesc inapoi....dak nu primesc adminul inapoi makr un slot sa mi s fak k am inceput sa joc destul d mult aici k am si ktiva prieteni kre joak(sevrajjj,experience,kenox,etc....).
mS!!!! Trimite-mi in privat pass sa-ti fac un acces garantat cu imunitate. Esti cam agresiv in limbaj si nu-ti va ajuta prea mult asta pe server... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: recuperare admin :D | |
| |
|
| |
| recuperare admin :D | |
|