| recuperare admin | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: recuperare admin Vin Sept 07, 2012 2:42 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : hriscu_vs -Cand ai jucat prima data pe server :sunt ani buni -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : mai mult seara cand intra mai multi -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : pastrarea ordinii | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: recuperare admin Vin Sept 07, 2012 2:50 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: recuperare admin Vin Sept 07, 2012 6:12 pm | |
| - Hassan a scris:
- DONE !!!
Ce DONE Adriane? Niciodata nu stii daca e copilul ala de 9 ani Alin_vs sau adevaratul hriscu_vs. Fura parolele atat de la admin cat si de la mess. L-am prins de atatea ori incat nu-l mai cred decat daca e langa mine cand ii refac accesul. L-a aburit si pe bleah de cateva ori... | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: recuperare admin Vin Sept 07, 2012 8:00 pm | |
| - Cristian a scris:
- Hassan a scris:
- DONE !!!
Ce DONE Adriane? Niciodata nu stii daca e copilul ala de 9 ani Alin_vs sau adevaratul hriscu_vs. Fura parolele atat de la admin cat si de la mess. L-am prins de atatea ori incat nu-l mai cred decat daca e langa mine cand ii refac accesul. L-a aburit si pe bleah de cateva ori... Vai de mine nea Cristiane. Ce nu intelegi ca nu aburesc pe nimeni... am steamid personal si nu mi mai fura nimeni parolele.. | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: recuperare admin Vin Sept 07, 2012 8:09 pm | |
| Pai nu o fura, atat timp cat o destainui de buna voie si nesilit | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: recuperare admin Vin Sept 07, 2012 10:56 pm | |
| Pe el a zis ca rezolvat-o si am zis ca a vb cu tine prima oara, eu nu i-am umblat la admin... | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
| Subiect: Re: recuperare admin Sam Sept 08, 2012 9:55 am | |
| - Hassan a scris:
- Pe el a zis ca rezolvat-o si am zis ca a vb cu tine prima oara, eu nu i-am umblat la admin...
pai ieri am vorbit pe facebook cu bleah, el ma rezolvase. dar acum iar mai lasat fara acces nea Cristiane. ti-am dat si web sa te convingi dar nici macar nu mi-ai raspuns | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: recuperare admin Sam Sept 08, 2012 6:23 pm | |
| - hriscu_vs a scris:
- Hassan a scris:
- Pe el a zis ca rezolvat-o si am zis ca a vb cu tine prima oara, eu nu i-am umblat la admin...
pai ieri am vorbit pe facebook cu bleah, el ma rezolvase. dar acum iar mai lasat fara acces nea Cristiane. ti-am dat si web sa te convingi dar nici macar nu mi-ai raspuns Nu stiu daca esti hristu_vs sau Alin. Eu am redus doar accesul la administrator cu rcon. Am luat dreptul de ban si atat. Ar trebui sa fie un 112835... | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
| Subiect: Re: recuperare admin Dum Sept 09, 2012 12:42 pm | |
| nea Cristian sau Hassan va rog verificati accesul ca nu merge | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: recuperare admin Dum Sept 09, 2012 1:12 pm | |
| daca ai admin cu rcon, nu te loghezi cu setinfo _parola xxxxxxx, intri pe server si bagi admin_password xxxxxx | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
| Subiect: Re: recuperare admin Dum Sept 09, 2012 6:50 pm | |
| - IoGy a scris:
- daca ai admin cu rcon, nu te loghezi cu setinfo _parola xxxxxxx, intri pe server si bagi admin_password xxxxxx
nu merge | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: recuperare admin Dum Sept 09, 2012 8:48 pm | |
| Ok, trimite-mi un PM cu parola si un id de mess...ca s-a sters din greseala | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: recuperare admin Lun Sept 10, 2012 1:04 pm | |
| Done. nick hriscu_vs parola o stii | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: recuperare admin Mier Sept 12, 2012 11:13 am | |
| Ca sa fie cat se poate de clar: cel care intra si joaca nu este hriscu_vs, este alin_vs, fracsu ala de 9 ani, spaima lui Cristian. Impart absolut totul ca daia sunt frati. | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
| Subiect: Re: recuperare admin Mier Sept 12, 2012 12:12 pm | |
| ba esti nebun ? ce bagi strambe. ce dovezi ai tu ca impartim tot. dormi in pat cu mine ? ghizmo vad ca ai inceput sa furi curent | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: recuperare admin Mier Sept 12, 2012 8:37 pm | |
| ))) cica furi curent ))) | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: recuperare admin Mier Sept 12, 2012 10:01 pm | |
| Pai sunt nebun, bag strambe dar nu as dormii cu tine ca nu esti genul meu si uite ca fur si curent, fara sa ma curentez. Acum o sa ma fac si eu ca te cred....."m-ai fraierit"....las-o balta asa cum a picat. | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: recuperare admin Joi Sept 13, 2012 2:04 pm | |
| - hriscu_vs a scris:
- ba esti nebun ? ce bagi strambe. ce dovezi ai tu ca impartim tot. dormi in pat cu mine ? ghizmo vad ca ai inceput sa furi curent
Dovada sunt eu... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: recuperare admin | |
| |
|
| |
| recuperare admin | |
|