| cerere | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
sonyx bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 40 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: cerere Dum Feb 01, 2009 7:48 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : sonyx - Cand ai jucat prima data pe server : nu imi mai aduc aminte, au trecut ceva ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : 3 ore maxim - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : joc mai mult dimineata si seara la orele tarzii si nu e admin pe server | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere Dum Feb 01, 2009 9:47 pm | |
| PRO ne rupe teasta ) |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: cerere Dum Feb 01, 2009 11:50 pm | |
| el e obsedat de fel de cs ) | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: cerere Lun Feb 02, 2009 7:46 am | |
| Contra. O ardea cu wall inainte ...anyway cum il prind ii dau ban poate sa aibe si god. | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: cerere Lun Feb 02, 2009 1:02 pm | |
| poi daca o arzi cu wall ai ban contra | |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: cerere Lun Feb 02, 2009 1:47 pm | |
| wave so mai maturizat baiatu cred nul pazesc ) | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: cerere Lun Feb 02, 2009 5:38 pm | |
| - XozzE a scris:
- wave so mai maturizat baiatu cred nul pazesc )
Da , s-a maturizat am discutat ieri cu el ... sper sa nu mai joace cu wall pentru ca strica si jocul celorlalti. PRO pentru slot doar. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere Mier Feb 04, 2009 8:48 pm | |
| - sonyx a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : sonyx
- Cand ai jucat prima data pe server : nu imi mai aduc aminte, au trecut ceva ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : 3 ore maxim - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : joc mai mult dimineata si seara la orele tarzii si nu e admin pe server Pai daca joci cand nu sunt admini, la ce-ti trebuie un slot? | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere Vin Feb 06, 2009 12:24 am | |
| | |
|
| |
Llama Llama
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Voi Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: cerere Mar Feb 10, 2009 8:26 pm | |
| - sonyx a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server : nu imi mai aduc aminte, au trecut ceva ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : 3 ore maxim - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : joc mai mult dimineata si seara la orele tarzii si nu e admin pe server Pot sa-mi dau si eu cu parerea? - Daca da, atunci sa stii ca eu nu-mi aduc aminte de tine. Crede-ma ca sunt pe servere de cand s-a creat Counter Strike. Ma uit si vad ca ai 10 ore jucate... Cam putin! Cred ca e cazul sa mai joci si vedem noi dupa aia. - Daca nu pot sa-mi dau cu parerea, atunci ignorati ce am scris mai sus... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere Mar Feb 17, 2009 6:53 pm | |
| - sonyx a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server : nu imi mai aduc aminte, au trecut ceva ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : 3 ore maxim - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : joc mai mult dimineata si seara la orele tarzii si nu e admin pe server Trimite-mi in privat pass pentru ati face un slot... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere | |
| |
|
| |
| cerere | |
|