| cerere | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
rEs New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 36 Localitatea : Satu Mare Hobby/Distractii : Imi plac femeile peste 17 ani<3 Data de inscriere : 04/06/2009
| Subiect: cerere Joi Noi 05, 2009 8:46 pm | |
| -Nume utilizat pe server: rEs -prima data am jucat pe server : acum un an -timpul petrecut pe server - -motivul pt care doresc acces? cand e full nu am loc sa intru pe server Multumesc Anticipat~ | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere Joi Noi 05, 2009 11:04 pm | |
| - rEs a scris:
- -Nume utilizat pe server: rEs
-prima data am jucat pe server : acum un an -timpul petrecut pe server - -motivul pt care doresc acces? cand e full nu am loc sa intru pe server Multumesc Anticipat~ Moamaaa da ce full e serverul aHHAWHAHWAHWAWH =))))))))))))))))))))) eu doar pentru motiv ti-as da god.... | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: cerere Vin Noi 06, 2009 10:21 am | |
| - Release a scris:
- rEs a scris:
- -Nume utilizat pe server: rEs
-prima data am jucat pe server : acum un an -timpul petrecut pe server - -motivul pt care doresc acces? cand e full nu am loc sa intru pe server Multumesc Anticipat~ Moamaaa da ce full e serverul aHHAWHAHWAHWAWH =))))))))))))))))))))) eu doar pentru motiv ti-as da god.... lasa`l ca el a gandit in viitor s`a gandit cand a sa fie srv`ul full | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere Vin Noi 06, 2009 12:08 pm | |
| vedem noi peste 2 saptamani :> Astia care se dau in spectacol pe aici ). Da`i privat lu cristian nick + pass . ms | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere Sam Noi 07, 2009 9:52 pm | |
| PRO trimite-i lu' Cristian PM cu parola si nick. Si Release cu pn0 rade-ti voi dar eu o sa revin cam intr-o 1 - 2 sapt...inapoi sa imi rezolv niste treburi si ma apuc iar de cs...si o sa vede-ti atunci show cu voi ca vad ca rade-ti ca mutele la penis... Mosule' vezi ca te contactez telefonic luni. | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: cerere Sam Noi 07, 2009 11:06 pm | |
| - Hassan a scris:
- PRO trimite-i lu' Cristian PM cu parola si nick.
Si Release cu pn0 rade-ti voi dar eu o sa revin cam intr-o 1 - 2 sapt...inapoi sa imi rezolv niste treburi si ma apuc iar de cs...si o sa vede-ti atunci show cu voi ca vad ca rade-ti ca mutele la penis... Mosule' vezi ca te contactez telefonic luni. nu ai inteles Hassane , eu nu radeam eu chiar am incredere k a sa se repopuleze srv`ul din nou daca te uiti atent pe forum am mai zis asta knd nu a zis`o nimeni :d in fn te astept pe srv:D | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: cerere Dum Noi 08, 2009 12:03 am | |
| - Hassan a scris:
- PRO trimite-i lu' Cristian PM cu parola si nick.
Si Release cu pn0 rade-ti voi dar eu o sa revin cam intr-o 1 - 2 sapt...inapoi sa imi rezolv niste treburi si ma apuc iar de cs...si o sa vede-ti atunci show cu voi ca vad ca rade-ti ca mutele la penis... Mosule' vezi ca te contactez telefonic luni. Da chiar m-as bucura sa se repopuleze serverul si o sa ajut si eu...eu doar faceam misto de asta care pune motiv ca nu are loc pe server sa intre cand pe server se joaca 1vs1... Deabia astept sa te intorci CaZZaN | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
frago Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 32 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : Drink :) Stare de spirit : Extramorocar Data de inscriere : 08/12/2009
| Subiect: Re: cerere Mar Dec 08, 2009 5:54 pm | |
| pro la rEssi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere | |
| |
|
| |
| cerere | |
|