| ?slot | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
pixpi Membru
Sex : Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localitatea : Fetesti Hobby/Distractii : fotbal, trance Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: ?slot Mar Ian 06, 2009 1:29 pm | |
| am tinut sa-i respect dorinta lui keL's deci
Nume pe server:pixpi 1st appearence : aproximativ acum 8 luni Timpul petrecut pe server este echivalent cu timpul petrecut in cs:2-2:30 ore zilnic,as juca mai mult dar la orele de varf nu am loc Motiv:cel mentionat mai sus,un loc pe server cand e full!
salut | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: ?slot Mar Ian 06, 2009 5:07 pm | |
| - pixpi a scris:
- am tinut sa-i respect dorinta lui keL's deci
Nume pe server:pixpi 1st appearence : aproximativ acum 8 luni Timpul petrecut pe server este echivalent cu timpul petrecut in cs:2-2:30 ore zilnic,as juca mai mult dar la orele de varf nu am loc Motiv:cel mentionat mai sus,un loc pe server cand e full!
salut pro pt un slot | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: ?slot Mar Ian 06, 2009 7:08 pm | |
| - pixpi a scris:
salut veto mai joaca | |
|
| |
pixpi Membru
Sex : Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localitatea : Fetesti Hobby/Distractii : fotbal, trance Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Re: ?slot Mier Ian 07, 2009 6:50 pm | |
| cat sa mai joc janetoooooooooooooo ((( btw unde vad si eu statsu,cat timp am jucat pe server ? | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: ?slot Mier Ian 07, 2009 7:40 pm | |
| games.kappa.ro <-- merge doar pe internet explorer! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: ?slot Mier Ian 07, 2009 9:37 pm | |
| - pixpi a scris:
salut Vad ca ai jucat ceva pe server! https://games.kappa.ro/player.php?id=335 Ai cateva recomandari si ceva veto. Am sa-ti fac un slot sa poti intra! Trimite-mi in privat pass... La prima prostie zbori! Astept... | |
|
| |
pixpi Membru
| Subiect: Re: ?slot Joi Ian 08, 2009 4:02 pm | |
| wtf ? cat dureaza sa se trimita? zice ca e in curs de trimitere de ceva ore bune ... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ?slot Joi Ian 08, 2009 4:47 pm | |
| - pixpi a scris:
- wtf ? cat dureaza sa se trimita?
zice ca e in curs de trimitere de ceva ore bune ... asteapta mane .... "e de la ei" adica de la forum. stai lin ca iti face . PS: pro si eu ! statusul il gasesti aici : https://games.kappa.ro/server.php ( vezi ce a zis fad ca are dreptate : merge decat pe internet explorer ) merge si pe mozilla dak stii ce sa ii faci.... |
|
| |
pixpi Membru
| Subiect: Re: ?slot Joi Ian 08, 2009 5:08 pm | |
| - SvcBad a scris:
- pixpi a scris:
zice ca e in curs de trimitere de ceva ore bune ... asteapta mane .... "e de la ei" adica de la forum. stai lin ca iti face .
PS: pro si eu !
statusul il gasesti aici : https://games.kappa.ro/server.php ( vezi ce a zis fad ca are dreptate : merge decat pe internet explorer ) merge si pe mozilla dak stii ce sa ii faci.... Stiu ca domnul Cristian este om de incredere,nu ma indoiesc de faptul ca o sa-mi faca un slot,dar am crezut ca e vreo problema de la mine :-?? Dar i-am trimis totusi 2 pm-uri ;d VA PUPA TATA PE TOTI }{}{}{ | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: ?slot Vin Ian 09, 2009 2:25 am | |
| - pixpi a scris:
- SvcBad a scris:
- pixpi a scris:
zice ca e in curs de trimitere de ceva ore bune ... asteapta mane .... "e de la ei" adica de la forum. stai lin ca iti face .
PS: pro si eu !
statusul il gasesti aici : https://games.kappa.ro/server.php ( vezi ce a zis fad ca are dreptate : merge decat pe internet explorer ) merge si pe mozilla dak stii ce sa ii faci.... Stiu ca domnul Cristian este om de incredere,nu ma indoiesc de faptul ca o sa-mi faca un slot,dar am crezut ca e vreo problema de la mine :-?? Dar i-am trimis totusi 2 pm-uri ;d
VA PUPA TATA PE TOTI }{}{}{ Sa nu ma albesti de atata pupat | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: ?slot Sam Ian 10, 2009 7:16 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ?slot | |
| |
|
| |
| ?slot | |
|