| Re: slot | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
SrK New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 37 Localitatea : Slatina/ Valcea Hobby/Distractii : da am si deastea Data de inscriere : 26/05/2009
| Subiect: Re: slot Mar Mai 26, 2009 4:08 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: SrK Cand ai jucat prima data pe server: Sunt cateva luni bune, nu pot spune cu exactitate Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 1 - 2h pe zi, cand am timp si mai mult. Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: 1 sa nu se mai produca nedoritele confuzii de nick si 2 sa intru mai repede seara cand deseori nu prind loc pe srv in timpul unei harti kre imi place si nu numai. R.a.s.a.p. Sal. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Re: slot Mar Mai 26, 2009 8:38 pm | |
| |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Re: slot Mar Mai 26, 2009 11:55 pm | |
| administratorii au voie sa posteze cu pro sau contra? . intr-o vreme se putea... acum nu stiu. oricum.. pro :> | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Re: slot Mier Mai 27, 2009 1:22 am | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Re: slot Mier Mai 27, 2009 6:06 pm | |
| Nu prea te-am vazut pe srv CONTRA. | |
|
| |
SrK New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 37 Localitatea : Slatina/ Valcea Hobby/Distractii : da am si deastea Data de inscriere : 26/05/2009
| Subiect: Re: Re: slot Lun Iun 01, 2009 6:52 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Re: slot Lun Iun 01, 2009 8:22 pm | |
| | |
|
| |
acyd Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 67 Varsta : 39 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : movies Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: Re: slot Lun Iun 01, 2009 9:57 pm | |
| | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Re: slot Mar Iun 02, 2009 2:16 am | |
| - SrK a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: SrK
Cand ai jucat prima data pe server: Sunt cateva luni bune, nu pot spune cu exactitate Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 1 - 2h pe zi, cand am timp si mai mult. Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: 1 sa nu se mai produca nedoritele confuzii de nick si 2 sa intru mai repede seara cand deseori nu prind loc pe srv in timpul unei harti kre imi place si nu numai. R.a.s.a.p.
Sal. Si de la mine PRO! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Re: slot Mier Iun 03, 2009 8:34 pm | |
| - SrK a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: SrK
Cand ai jucat prima data pe server: Sunt cateva luni bune, nu pot spune cu exactitate Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 1 - 2h pe zi, cand am timp si mai mult. Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: 1 sa nu se mai produca nedoritele confuzii de nick si 2 sa intru mai repede seara cand deseori nu prind loc pe srv in timpul unei harti kre imi place si nu numai. R.a.s.a.p.
Sal. Te-am vazut pe server si pari ok. Vad ca ai si ceva PRO. Trimite-mi in privat pass sa-ti fac un acces garantat... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Re: slot | |
| |
|
| |
| Re: slot | |
|