FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Admini general.... Lun Dec 22, 2008 3:19 pm | |
| - killah a scris:
- FAD a scris:
- WAVE a scris:
- Cristiane am si eu o rugaminte la tine , urmareste-l pe adminu edition^ sau ceva de genul asta ...omu e cam prostan ( no offence ).Abia se schimbase frumos harta pe de_nuke iar el dupa 2 minute da la vote de_dust2 ( poate nu i-a convenit nuke , dar macar putea sa ne intrebe si pe noi [ eu , svcbad {parca era si el} , rulez , etc etc ] iar apoi cand s-a schimbat dust2 si am intrebat cine a dat vote a iesit imediat de pe server ... please ai grija si scade-i adminul ala daca o tine tot asa.
Plus de asta e si tare-n clanta. Eram pe srv. Ii micsorezi sau nu eu pe ratatu asta il banez on sight! m-a injurat si luat la misto de atatea ori (am martori) si tu i-ai scos banul,probabil fraierindu-te pe mess sau forum... slot sau ban on sight ! :X Deci il banam on sight ?:> | |
|
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| |