games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Reclamatie Admini general....

In jos 
+4
FAD
KADZE
Kenox
moody
8 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
FAD
Activ member
FAD

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 143
Varsta : 44
Localitatea : Buzau
Hobby/Distractii : cs,mzk,basket
Data de inscriere : 25/11/2008

Reclamatie Admini general.... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Admini general....   Reclamatie Admini general.... - Pagina 2 EmptyLun Dec 22, 2008 3:19 pm

killah a scris:
FAD a scris:
WAVE a scris:
Cristiane am si eu o rugaminte la tine , urmareste-l pe adminu edition^ sau ceva de genul asta ...omu e cam prostan ( no offence ).Abia se schimbase frumos harta pe de_nuke iar el dupa 2 minute da la vote de_dust2 ( poate nu i-a convenit nuke , dar macar putea sa ne intrebe si pe noi [ eu , svcbad {parca era si el} , rulez , etc etc ] iar apoi cand s-a schimbat dust2 si am intrebat cine a dat vote a iesit imediat de pe server ... please ai grija si scade-i adminul ala daca o tine tot asa.
Plus de asta e si tare-n clanta. scratch

Eram pe srv.

Ii micsorezi sau nu eu pe ratatu asta il banez on sight! m-a injurat si luat la misto de atatea ori (am martori) si tu i-ai scos banul,probabil fraierindu-te pe mess sau forum... slot sau ban on sight ! :X

Deci il banam on sight ?:>
Sus In jos
WAVE
VIP
WAVE

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 265
Varsta : 37
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : snowboarding
Data de inscriere : 07/12/2008

Reclamatie Admini general.... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Admini general....   Reclamatie Admini general.... - Pagina 2 EmptyLun Dec 22, 2008 5:12 pm

Cristian a scris:
WAVE a scris:
Cristiane am si eu o rugaminte la tine , urmareste-l pe adminu edition^ sau ceva de genul asta ...omu e cam prostan ( no offence ).Abia se schimbase frumos harta pe de_nuke iar el dupa 2 minute da la vote de_dust2 ( poate nu i-a convenit nuke , dar macar putea sa ne intrebe si pe noi [ eu , svcbad {parca era si el} , rulez , etc etc ] iar apoi cand s-a schimbat dust2 si am intrebat cine a dat vote a iesit imediat de pe server ... please ai grija si scade-i adminul ala daca o tine tot asa.
Plus de asta e si tare-n clanta. scratch
Pai daca a iesit la vot de_dus2 nu am ce sa zic. Lumea in general reclama alte abuzuri la adresa lui dar aici nu e cazul...

Pai abia se schimbase nuke de 2 minute si el da vote la dust2 ? scratch
Sus In jos
http://www.turbotech.ro

Reclamatie Admini general....
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» pt admini
» ATITUDINE DE ADMINI
» Admini incompetenti
» akles