| Reclamatie kenoX | |
|
+17Hassan rMn Julia Dracusoru k0r3k7 Kenox Belzy ionutz.JA akles Jeffy Release pTmensteiN aquarius WAVE damnatu- DmG pissikutza 21 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
rMn Membru
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 35 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : Petreceri, motorul Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 29/10/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Lun Mai 04, 2009 9:37 pm | |
| Pissikutza treaba sta in felul urmator:faza cu comunitatea neah... faza cu unitu' neah... Mai avem de lucrat aici si la multe altele.... Pissikutza tu ai vazut ca nu are bunul simt ,crezi ca mai merita sa-l respecti...eu zic ca nu!.Apropo faza cu cei 7 ani de acasa nu prea se mai respecta in ziua de azi.Eu cred ca intri sa te relaxezi pe server,dar totusi in limita bunului simt,sti intotdeauna exista o limita.Eu comanda de ban o folosesc foarte rar,dar cand e nevoie nu e scapare...Daca ii dadeai ban il anunta-i :mai domne eu o sa termin cu banurile pana cand incepi sa ai un pic de bun simt si respect,mai ales ca nu te cunoaste,daca el e pe camp ,tu nu ai alta solutie.Oricum iti spusa-i te duci la topicul Nemultumirii (topicul facut de akles) si incerci sa rezolvi problema.Nu zic ca aceasta reclamatie este o greseala ,dar intr-adevar este o atentionare si o posibila scuza pentru el fata de tine.(scuze ca m-am bagat in seama si nici nu trebuia...) | |
|
| |
pissikutza Membru
Sex : Numarul mesajelor : 34 Varsta : 32 Localitatea : TM Hobby/Distractii : PC Stare de spirit : :) Data de inscriere : 10/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Lun Mai 04, 2009 9:53 pm | |
| - rMn a scris:
- Pissikutza treaba sta in felul urmator:faza cu comunitatea neah...
faza cu unitu' neah... Mai avem de lucrat aici si la multe altele.... Pissikutza tu ai vazut ca nu are bunul simt ,crezi ca mai merita sa-l respecti...eu zic ca nu!.Apropo faza cu cei 7 ani de acasa nu prea se mai respecta in ziua de azi.Eu cred ca intri sa te relaxezi pe server,dar totusi in limita bunului simt,sti intotdeauna exista o limita.Eu comanda de ban o folosesc foarte rar,dar cand e nevoie nu e scapare...Daca ii dadeai ban il anunta-i :mai domne eu o sa termin cu banurile pana cand incepi sa ai un pic de bun simt si respect,mai ales ca nu te cunoaste,daca el e pe camp ,tu nu ai alta solutie.Oricum iti spusa-i te duci la topicul Nemultumirii (topicul facut de akles) si incerci sa rezolvi problema.Nu zic ca aceasta reclamatie este o greseala ,dar intr-adevar este o atentionare si o posibila scuza pentru el fata de tine.(scuze ca m-am bagat in seama si nici nu trebuia...) rMn tu ai parerile tale eu le am pe ale mele. | |
|
| |
rMn Membru
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 35 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : Petreceri, motorul Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Lun Mai 04, 2009 9:59 pm | |
| asta e adevarat ,oricum sper sa o rezolvati intr-un final pentru ca nu are rost sa continue asa....multumesc. | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Lun Mai 04, 2009 10:22 pm | |
| - rMn a scris:
- asta e adevarat ,oricum sper sa o rezolvati intr-un final pentru ca nu are rost sa continue asa....multumesc.
Daca ii dadea pisikuta ban , taranu ala obosit intra bagal hl1 imm1 ii dadea ban + o si injura ( la nervi ...dar asta nu prea conteaza ca taranu tot taran ramane ) si nu se rezolva nimic ...asa ca foarte bine a facut pisikuta ca a facut reclamatie. Oricum e facuta cam degeaba pentru ca nu o sa se rezolve nimic ( ca multe alte dati ) ...in cel mai bun caz o sa intre Cristian si o sa zica " am vb eu cu kenoX si se potoleste " iar adminul tot o sa-l aiba ....si in cel mai rau caz ramane ud fara admin ca , kenoX are 3 scrot. Si ca o chestia asa de ultim post , vezi ca e multa lume cu ochii pe tine kenoX. Have fun ...dupa cum zicea si ud , lumea nu se termina si nici nu incepe cu kappa ( referitor la cs ). | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Lun Mai 04, 2009 10:23 pm | |
| Prea de tot frate...ati ajuns sa face-ti reclmatie ca ala mi-a dat slay ca mi-a dat kick ca ala mi-a vb urat..zice-ti ca aveti 5 ani P.S: kenox vb foarte serios...lasa-o mai usor cu banurile (valabil ptr toata lumea) si cu prostiile pe srv ca vad ca multa lume te reclama si etc..daca nu te linistesti o sa ai slot fara comenzi iti promit si stii daca zic ceva asa o sa fie...asa ca potoleste...si tu. | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Lun Mai 04, 2009 11:50 pm | |
| - Hassan a scris:
- Prea de tot frate...ati ajuns sa face-ti reclmatie ca ala mi-a dat slay ca mi-a dat kick ca ala mi-a vb urat..zice-ti ca aveti 5 ani
P.S: kenox vb foarte serios...lasa-o mai usor cu banurile (valabil ptr toata lumea) si cu prostiile pe srv ca vad ca multa lume te reclama si etc..daca nu te linistesti o sa ai slot fara comenzi iti promit si stii daca zic ceva asa o sa fie...asa ca potoleste...si tu. Hassan nu ai dreptate...Ce putea sa-i faca?Ii dadea ban si ramanea fara acces ea!;)Totusi e fata,il injuri pe un baiat e cum e.Sa se injure iar lua ban ea(plus ca o fata sa se tiganeasca pe un server de cs e de fraier gust).Eu zic ca a procedat corect!Chiar daca nu rezolva mare lucru,poate doar o lasa ala in pace! kenoX,nu stiu care zicea ca a strans mai multe plangeri decat primaria sectorului 6.Nu ati inteles deja?E DEGEABA!Plm omu' joaca 700 si ceva de ore i se mai iarta greselile! L-o fi luat si pe el valul! P.S.:sa ai pretentii de la pissikutza sa joace ca HeatoN...e exagerat!No offence matza! | |
|
| |
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Mar Mai 05, 2009 12:44 pm | |
| poate dupa ce i se vor mai face inca 10 reclamatii,pe langa cele 10 care le are deja,va fi si el atentionat de cristian...din cauza lui nu mai joc eu cu nikul care jucam pe server...cand vam zis ca o ala abuzeaza maxim de acces,ati inceput sa va luati de mine ca hau ca bau ca tu ai wall ca nush mai ce,dar faza ca am wall,tot el a spus-o...in fine,poate pana se va darma serverul de tot o sa i se mai dea nijte grade jos ca prea multe are si sufera prea mult de ele... | |
|
| |
pissikutza Membru
Sex : Numarul mesajelor : 34 Varsta : 32 Localitatea : TM Hobby/Distractii : PC Stare de spirit : :) Data de inscriere : 10/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Mar Mai 05, 2009 1:09 pm | |
| - Hassan a scris:
- Prea de tot frate...ati ajuns sa face-ti reclmatie ca ala mi-a dat slay ca mi-a dat kick ca ala mi-a vb urat..zice-ti ca aveti 5 ani
P.S: kenox vb foarte serios...lasa-o mai usor cu banurile (valabil ptr toata lumea) si cu prostiile pe srv ca vad ca multa lume te reclama si etc..daca nu te linistesti o sa ai slot fara comenzi iti promit si stii daca zic ceva asa o sa fie...asa ca potoleste...si tu. Hassan mai citeste o data reclamatia mea, am mentionat foarte clar: "nu fac reclamatie din orice dar deja e exagerat ce se intampla"! Cred ca nici tie nu ti-ar convenii sa te injure pt nimic mai ales ca e un joc. Nu m-a jignit 1 data sau de 2 ori ci de mai multe ori! Nu-mi place sa ma plimb pe forum cu reclamatii si posturi dar daca nu pot juca linistita am ajuns aici! | |
|
| |
pissikutza Membru
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Mar Mai 05, 2009 1:14 pm | |
| - akles a scris:
- Hassan a scris:
P.S: kenox vb foarte serios...lasa-o mai usor cu banurile (valabil ptr toata lumea) si cu prostiile pe srv ca vad ca multa lume te reclama si etc..daca nu te linistesti o sa ai slot fara comenzi iti promit si stii daca zic ceva asa o sa fie...asa ca potoleste...si tu. Hassan nu ai dreptate...Ce putea sa-i faca?Ii dadea ban si ramanea fara acces ea!;)Totusi e fata,il injuri pe un baiat e cum e.Sa se injure iar lua ban ea(plus ca o fata sa se tiganeasca pe un server de cs e de fraier gust).Eu zic ca a procedat corect!Chiar daca nu rezolva mare lucru,poate doar o lasa ala in pace! kenoX,nu stiu care zicea ca a strans mai multe plangeri decat primaria sectorului 6.Nu ati inteles deja?E DEGEABA!Plm omu' joaca 700 si ceva de ore i se mai iarta greselile! L-o fi luat si pe el valul!
P.S.:sa ai pretentii de la pissikutza sa joace ca HeatoN...e exagerat!No offence matza! akles stai linistit ca nu e nici o ofensa. Ma impiedica lag-ul sa joc mai bine decat joc la ora actuala. Cand sunt mai multi la un loc, trec prin smoke sau se apropie inamicul sare peste 60 lag-ul. Ce pot face ? Decat sa merg inainte: 1. sa fiu omorat si 2. sa trag asa incat sa-l nimeresc din prostie sau chiar deloc. Dar detaliile astea nu prea conteaza. Nu cred ca cer mult sa fiu lasa in pace! | |
|
| |
birdi Membru
Sex : Numarul mesajelor : 12 Varsta : 35 Localitatea : Deva Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : happyface Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Mar Mai 05, 2009 7:58 pm | |
| Hhahahahaha ce sparti sunteti , cum sa ii luati parte sclavului aluia de kenox , penibil! pa | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Mar Mai 05, 2009 8:19 pm | |
| - birdi a scris:
- Hhahahahaha ce sparti sunteti , cum sa ii luati parte sclavului aluia de kenox , penibil! pa
mai plutonierule unde te crezi pe tarla ? dak nu ai vreo reclamatie pentru kenox + dovezi ti-as recomanda sa nu te mai bagi | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Mar Mai 05, 2009 9:23 pm | |
| - pTmensteiN a scris:
- kenox are multe reclamati si nu la sanctionat niciodata ... au fost alti care la prima greseala ramaneau cu slot cateva saptamani si trebuiau sa faca cerere
de upgrade sa primeasca pro ca sa-si recupereze accesu . multi zic ca pe el nul sactioneaza deoarece e in top la ore jucate pe srv cel mai bine lasat nitel cu un acces mai mic si sa vada si el cum este ptr cateva prosti sa pierzi ceva la care te-ai chiunuit.
si asa ar trebui sa se faca la toti jucatori vechi daca gresesc sactionare 1saptamana cu acces mic .
PS : sper sa nu iau ban de la kenox acum Nu mai fa afirmatii inexacte. Kenox a stat 2 luni cu slot pentru ca a sarit calul... Nu este singurul! Altii au pierdut adminul definitiv. Mai intreaba... Astept acum de la Kenox niste explicatii pentru reclamatia venita de la miau, miau... | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Mier Mai 06, 2009 11:39 am | |
| Sterge-mi Cristiane adminu si cu asta basta.. Nu stau sa ma cert cu toti copii de 16 ani care iti dau runda de runda cate un flash in ochi deoarece ei au radar cu cifre. - birdi a scris:
- Hhahahahaha ce sparti sunteti , cum sa ii luati parte sclavului aluia de kenox , penibil! pa
Ce sa ii ceri lu' "birdi" care e cat un butoi de kkt... Zici birdi si tragi apa @pa Ultimul meu post pe forum. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Mier Mai 06, 2009 1:10 pm | |
| - Kenox a scris:
- pTmensteiN a scris:
- kenox are multe reclamati si nu la sanctionat niciodata ... au fost alti care la prima greseala ramaneau cu slot cateva saptamani si trebuiau sa faca cerere
de upgrade sa primeasca pro ca sa-si recupereze accesu . multi zic ca pe el nul sactioneaza deoarece e in top la ore jucate pe srv cel mai bine lasat nitel cu un acces mai mic si sa vada si el cum este ptr cateva prosti sa pierzi ceva la care te-ai chiunuit.
si asa ar trebui sa se faca la toti jucatori vechi daca gresesc sactionare 1saptamana cu acces mic .
PS : sper sa nu iau ban de la kenox acum Da sa stearga in "P U L A" adminu ca vad ca va incurc pe uni care nu aveti o treaba cu jocu dar in schimb aveti admine si comenzi. Mda, nu vazusem asta... Kenox pacat ca erai cel mai activ jucator de pe server dar ma sfidezi prin ce ai scris pe forum... Pa! | |
|
| |
pissikutza Membru
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX Vin Mai 08, 2009 8:09 pm | |
| - Kenox a scris:
- Sterge-mi Cristiane adminu si cu asta basta.. Nu stau sa ma cert cu toti copii de 16 ani care iti dau runda de runda cate un flash in ochi deoarece ei au radar cu cifre.
- birdi a scris:
Ce sa ii ceri lu' "birdi" care e cat un butoi de kkt... Zici birdi si tragi apa @pa
Ultimul meu post pe forum. Cu ce incerci sa te scoti, cu flash si radar. N-ai decat. Era vorba ca vorbesti urat si atata tot. CLOSE TOPIC! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie kenoX | |
| |
|
| |
| Reclamatie kenoX | |
|