games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

reclamatie adminului kenox!!!

In jos 
+15
keL's
Jeffy
akles
Julia
Cristian
SnK
FrN
Release
ionutz.JA
GAGA
Hassan
Kenox
CaZmA
WAVE
Djabula
19 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
GAGA
Activ member
GAGA

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 69
Varsta : 38
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Club @ FEMEI
Data de inscriere : 24/02/2009

reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Apr 28, 2009 5:30 pm

CaZmA a scris:
keL's si tu esti supozitoru lu wave gaga si multi alti sparti gaozarule vezi ca sunt mai mare ca tine copil esti tu ai uitat ca iti dadeam sa sugi la o tatza si acuma faci figuri si vezi ca eu nu am comenzi de ban pustule gaozar ce esti

Cristiane...ziceai de mine ca vb urat si ca fac forumu de ras.....si ca ma scoti din comunitatea kappa dak mai vb urat......UITA-TE pe CAZMA....cum sa nu il injur....zi`mi cum.....il INJUR pt faptu....ca e un ratat care se ia in mana cu toti in fata la PC....i-am zis haide sa ne intalnim....se face ca ploua....si vb in continuare urat fata de multi admini mai mari ca el....si vad ca nu te intereseaza.....CE VREI SA FACEM ? Sa plecam noi de pe srv....si sa ramana toti anonimii gen CAZMA...o sa ajunga srv prafff......

Mai citeste ce scriem si noi ca nu scriu ca sa adun posturi....
Sus In jos
CaZmA
Membru

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 80
Localitatea : BucuResti
Hobby/Distractii : Sap pe camp Cu Cazmaua
Data de inscriere : 22/03/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Apr 28, 2009 6:09 pm

gascane eu vin singur si tu vi cu tot salajanu=))Smile)Smile) ca ma pis pe tine ai sa vezi tu cum te pun la zid ca la revolutie si iti dau 2 glonate in cap saracia dracu
Si eu nu vin fraiere la comanda ta eu te iau pe sus si la padure cu tine si o sa vezi tu si restu daca mai jucati cs parliti dracu am vazut zmei ca tine multii dar eu va calmez imediat singur nam nevoie de oameni dupa pentru un parlit ca tine care stati 10 insi intr=o garsoniera care va mananca paduchi nu vezi ce fatza de fraier ai eu in locu tau refuzam nasterea parlitule
gaga anonim esti tu Ma gasesti in titan toti intrebati de BaLaMuC sefu vostru sa vedem care are curaj sa ma caute va ast:x cu drag gaga anonimule
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Numarul mesajelor : 204
Varsta : 35
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Apr 28, 2009 6:28 pm

CaZmA a scris:
gascane eu vin singur si tu vi cu tot salajanu=))Smile)Smile) ca ma pis pe tine ai sa vezi tu cum te pun la zid ca la revolutie si iti dau 2 glonate in cap saracia dracu
Si eu nu vin fraiere la comanda ta eu te iau pe sus si la padure cu tine si o sa vezi tu si restu daca mai jucati cs parliti dracu am vazut zmei ca tine multii dar eu va calmez imediat singur nam nevoie de oameni dupa pentru un parlit ca tine care stati 10 insi intr=o garsoniera care va mananca paduchi nu vezi ce fatza de fraier ai eu in locu tau refuzam nasterea parlitule
gaga anonim esti tu Ma gasesti in titan toti intrebati de BaLaMuC sefu vostru sa vedem care are curaj sa ma caute va ast:x cu drag gaga anonimule

ba care balamuc esti ?? Smile Andrei , Mihai ... ?? Titan net ?? Sau de unde in titan ?? policlinica sau magazinu titan ? Sau ai auzit si tu de fratii balamuc si suferi Smile .. Razz

Pai vad ca esti din curtea de arges .. Ce cauti tu in bucuresti Razz pana la urma ?
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Apr 28, 2009 6:31 pm

dak ai fi din neamu " Ene " Ak balamuc ar fi trebui sa ma cunosti Wink . dami o poza dak esti din titan . Smile Ca sa stiu si eu cu cine am de afacem Smile .
Sus In jos
CaZmA
Membru

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Apr 28, 2009 6:54 pm

eu sunt anonim stai tu linistit ca nu scapati eu sunt cel mai mic si cel mai tare in mana tu crezi ca eu ma dau mare k fratii mei sclavule mai vedem noi cine sunt si ce anonim sunt
trebuia inainte sa vb sa te int cine sunt ti-am zis si pe sv veziti de treaba ta daca vrei sa iti fie bn nai vrut te dai smardoi cu wave gaga si care mai sunt parliti aia
Sus In jos
WAVE
VIP
WAVE

Numarul mesajelor : 265
Varsta : 37
Hobby/Distractii : snowboarding
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Apr 28, 2009 6:56 pm

Kenox a scris:
WAVE a scris:
Kenox a scris:
Jeffy a scris:
e kenox toata ziua pe server? da
ii face kenox pe ceilalti in toate felurile cand e pe server? da
e kenox un jucator de cs mediocru? da
e kenox de treaba in real life? orice e posibil
e kenox potrivit ca admin pe kappa? eu consider ca nu

Da ti-ai pus intrebarea daca esti jucator pentru kappa ??

Asta n-are importanta , oricine si oricand poate incerca sa joace sau macar sa intre pe kappa ...oricat de slab/bun este el , dar NU oricine (ca tine) poate sa aiba admin.
Trage tu concluzia.

Wave tu vb cand ar trebui sa taci baietas...ai uitat in ziua aia ca ai dat vreo 7-8 banuri pana am intrat eu..si cand am intrat erai mielusel ??

Mielusel in fata ta ? NICIODATa ....mai bine mor , stii bine ca nu ma abtin de la banuri indiferent de nume ...asa ca , cred ca m-ai confuntat eu cand aveam access la ban si suferea cineva sau injura etc il ardeam direct putea sa fie el hassan,shacalu,bleah si restu de admini vechi.

L.E : deja ma agit prea mult ...asta e ultimul meu post , si asa nu mai am admin asa ca toate bune. HF ne vedem pe server cand am loc Wink

Ultima editare efectuata de catre WAVE in Mar Apr 28, 2009 7:05 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.turbotech.ro
keL's
Moderator
keL's

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Apr 28, 2009 6:57 pm

CaZmA a scris:
eu sunt anonim stai tu linistit ca nu scapati eu sunt cel mai mic si cel mai tare in mana tu crezi ca eu ma dau mare k fratii mei sclavule mai vedem noi cine sunt si ce anonim sunt
trebuia inainte sa vb sa te int cine sunt ti-am zis si pe sv veziti de treaba ta daca vrei sa iti fie bn nai vrut te dai smardoi cu wave gaga si care mai sunt parliti aia

Pai eu te-am intrebat cu frumosul .. Dak vrei sa raspunzi bine dak nu tot bine .. Te-am intrebat dak numele de familie este Ene . Dak este ene ar trebui sa ne cunoastem foarte bine .
Sus In jos
CaZmA
Membru

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Apr 28, 2009 7:06 pm

eu in nici 1 caz nu te cunosc poate fratii mei si chiar daca te cunoaste ei oricum 2 capace le ai asigurate eu nam ajuns ruptu tau sau ce mai ziceai tu de mine ti-am zis si pe sv sa iti vezi de treaba ta
vad ca sari pentru alti si tu o ei pe cocoasa asa ca tu ma ameninti pe mine k vino in salajan unde sunt 99% numai tov de ai mei lasa ca le zic eu la lume sa dea de tine sa vedem cat de mult ii cunosti tu pe fratii mei
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Apr 28, 2009 8:31 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
CaZmA
Membru

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Apr 28, 2009 8:41 pm

SvcBad SUPOZITOR N1
Sus In jos
Djabula
Activ member

Numarul mesajelor : 51
Varsta : 32
Localitatea : Constanta
Hobby/Distractii : cs :D
Data de inscriere : 23/04/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMier Apr 29, 2009 12:04 pm

gata smecherilor vati calmat???scandalagiilor ce sunteti:)))daca va da unu o flegma intre ochi bociti 3 zile.v-am rugat sa nu mai postati offtopic aici!!!!lluativa idiurile de mess si distractie placuta acolo sau creativa un topic la cosu de gunoi,unde sa va putati certa pana la anu.gata kel's si cu lopata sau cazma ala terminativa si nu va mai dati amanodoi smardoi ca daca dati bot in bot nu o sa se intample nimic.hai noroc si la revedere.
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 33
Localitatea : Targoviste
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Data de inscriere : 31/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMier Apr 29, 2009 1:25 pm

CaZmA a scris:
SvcBad SUPOZITOR N1

te sustin
Sus In jos
Release
Activ member
Release

Numarul mesajelor : 303
Varsta : 31
Localitatea : IASI
Hobby/Distractii : fotbal, gaming
Stare de spirit : straight
Data de inscriere : 01/12/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMier Apr 29, 2009 2:42 pm

Djabula pana acum 3 zile eu nu am auzit de tine..deodata asa apari peste tot si faci si comanzi pe toata lumea cine esti tu pana la urma de esti asa smecher?Eu zic sa-ti vezi de treaba ta...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
keL's
Moderator
keL's

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMier Apr 29, 2009 3:11 pm

CaZmA a scris:
eu in nici 1 caz nu te cunosc poate fratii mei si chiar daca te cunoaste ei oricum 2 capace le ai asigurate eu nam ajuns ruptu tau sau ce mai ziceai tu de mine ti-am zis si pe sv sa iti vezi de treaba ta
vad ca sari pentru alti si tu o ei pe cocoasa asa ca tu ma ameninti pe mine k vino in salajan unde sunt 99% numai tov de ai mei lasa ca le zic eu la lume sa dea de tine sa vedem cat de mult ii cunosti tu pe fratii mei

Zile tu la lume sa dea de mine Smile Sti ca nu ma intereseaza ce zici tu Smile .. Spunemi si mie cativa din aia 99 % din tovarashi tai Smile . Smecherule . Ba nu mai vorbesc urat in pana in mama ta .. Vino in salajan dupa mine ruptule .. Suferi cu ai lu balamuc .. Am vb acum cu miki .. Si a zis ca nici andrei nici fracsu ala mai mare nu joaca counter-strike . Nu mai suferi ruptule ca esti alu balamuc . nu mai vorbesc urat in pana in mama ta . Dak erai alu balamuc erai un smecher dar asa esti un pilaf . Smile Hai ca deja sa ajuns prea departe . Te astept unde vrei tu
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMier Apr 29, 2009 6:19 pm

ReLease a scris:
Djabula pana acum 3 zile eu nu am auzit de tine..deodata asa apari peste tot si faci si comanzi pe toata lumea cine esti tu pana la urma de esti asa smecher?Eu zic sa-ti vezi de treaba ta...
e bine...recunosti singur ca absentezi mult de pe server.bine,asta nu e treaba mea.dar joc destul de mult si am stie destul de multa lume deci cred ca ar trebui sa intri pe server mai des ca sa facem cunostinta,si daca tot zici ca nu ai auzit pana acum 3 zile,aduti aminte ca tot tu ai fost primul care a dat contra la cererea mea de slot si acolo specificai sa mai joc...joc destul de mult timp cat sa ma vezi si tu!asta daca intri...
Sus In jos
has
Moderator

Numarul mesajelor : 236
Varsta : 36
Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului...
Data de inscriere : 20/02/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMier Apr 29, 2009 7:37 pm

ba eu joc si tot nu te-am vazut decat pe forum ...si nush dc te zbati atat dak toata lumea te goneste lol!
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMier Apr 29, 2009 8:42 pm

has a scris:
ba eu joc si tot nu te-am vazut decat pe forum ...si nush dc te zbati atat dak toata lumea te goneste lol!
Saracul se straduie sa joace si uneori chiar reuseste. Partea nasoala este ca ia ban dupa ban. Cred ca numai aia cu slot si helper nu i-au dat ban ca in rest...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
CaZmA
Membru

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyJoi Apr 30, 2009 7:04 am

Cristian ma vezi numai pe mine ca injur daca ala ma injura de mama normal ca i-am bagat si eu ... in masa;) numai sifoane si sclavi pe aici
Sus In jos
Name
Membru

Numarul mesajelor : 14
Localitatea : DEJaba ca nu va zic
Hobby/Distractii : Plimbarea cu atv-ul , Cs-ul , muzica .. alea alea
Stare de spirit : Okk..
Data de inscriere : 01/12/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Lol   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyJoi Apr 30, 2009 1:04 pm

Daca sunt numai sifoane si scavii dc mai joci pe kappa , dc mai intri pe forum pe kappa? dc mai lasi comment pe forum? daca suntem sifonatii si sclavii .
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyMar Mai 05, 2009 12:49 pm

Cristian a scris:
has a scris:
Saracul se straduie sa joace si uneori chiar reuseste. Partea nasoala este ca ia ban dupa ban. Cred ca numai aia cu slot si helper nu i-au dat ban ca in rest...
daca tot ai realizat asta,cred ca ar trebui sa mai iei si masuri ca deaia esti ownerul serverului....
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 7:08 pm

gata,rog un moderator sa inchida topicul.din cate am observat chenocs a fost sanctionat.in sfarsit sa facut ceva si inportiva lui,chiar daca are cele mai multe ora jucate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 3 Empty

Sus In jos

reclamatie adminului kenox!!!
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Reclamatie la adresa adminului editioN.
» reclamatie kenox!!
» Reclamatie kenoX
» Kenox, adminul mileniului urmator
» kenox

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Reclamatii admini-
Mergi direct la: