games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

reclamatie adminului kenox!!!

In jos 
+15
keL's
Jeffy
akles
Julia
Cristian
SnK
FrN
Release
ionutz.JA
GAGA
Hassan
Kenox
CaZmA
WAVE
Djabula
19 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
WAVE
VIP
WAVE

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 265
Varsta : 37
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : snowboarding
Data de inscriere : 07/12/2008

reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyDum Apr 26, 2009 6:55 pm

Cristian a scris:
WAVE a scris:
O sa vedem cine pe cine a linistit.
CaZmA nu ma int ce zice Cristian , io cand te vad ai ban si cu asta basta...iar motivul este : ca vreau si ca pot.
Parca stabilisem ca aplicam un regulament mai Wave. Hal de motivatie... Si spui ca nu te intereseaza ce zic eu?
Am sa-ti scot si eu adminul si te exclud de pe forum! Stii de ce? Pentru ca VREAU si POT!
Ma dezamagesti rau de tot...

Da exclude-ma odata ca deja nu mai suport , macar sa stiu ca nu mai am admin , am ban pe forum + server ...sa stau si eu linistit ...imi gasesc un alt server unde ma pot juca relaxat si calm timp de 10 minute.
Cand dau alti admini ban care joaca de cateva luni sau 1an maxim nu zici nimic ? Nu iei nici o masura asupra lor doar "da o sa vb cu ei si se rezolva" se rezolva pe pana mea ca nu se rezolva nimic ...eu care ma joc aici de cand maimutoii astia nu aveau nici calculatoare in casa da pai sa aiba internet ma iei cu scos admin cu pana mea ... mai cum sa nu ma enervez ? Intru pe server nu pot sa fac 2-3 runde ca hop sare unu cu suferinta sau se baga-n seama cu japca cu "noi" astia care mai facem glume intre noi si ne permitem...Sau stau cate 15-20minute sa mi se scoata un ban ca e vre-un admin copt care tine HL1 si nu stie nici macar comenzile de unban ? ( fac referire la aseara cand am stat 20min sa mi se scoata un ban ca don`shoara Julia suferea de hl1 si nu il scoatea ca Sparla,SvC,GAGA sa imi poata scoate banul dat de ionutz.JA).
Ti-am mai zis si eu si ULTRAS unde o sa se ajunga si o sa vezi ca o sa ajungi la vorbele noastre...oricum daca nu faci ceva cu kenoX si cu inca 2-3 suferinte poti sa-mi scoti de pe acum adminul si sa-mi dai si ban pentru ca daca nu o sa o iau pe urmele lu killah intru si dau ban cui vrea pana mea ca pot ...
have fun
Sus In jos
http://www.turbotech.ro
GAGA
Activ member
GAGA

Numarul mesajelor : 69
Varsta : 38
Hobby/Distractii : Club @ FEMEI
Data de inscriere : 24/02/2009

MesajSubiect: :))   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyDum Apr 26, 2009 7:19 pm

WAVE te agiti degeaba pt ca sunt multi pupincuristi pe srv.....OAMENI DE NIMIC....care nu pot sa sufar acest gen de OAMENI....in fine....vb lu WAVE....dak nu faci ceva cu adminele CRISTI....in scurt timp kappa o sa fie o amintire placuta si lumea nu va mai intra pe el . MOTIV : PREA MULTI ADMINI CU SUFERINTZE...ma bag pe srv xxx.xx.xx ca acolo cel putin nu ma da nimeni afara.

Deci parerea mea....PREA MULTE ADMINE......DELETE toate astea noi inclusiv eu...si facut SLOT....si cei vechi sa ramana....
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyDum Apr 26, 2009 7:20 pm

WAVE a scris:
Cristian a scris:
WAVE a scris:
CaZmA nu ma int ce zice Cristian , io cand te vad ai ban si cu asta basta...iar motivul este : ca vreau si ca pot.
Parca stabilisem ca aplicam un regulament mai Wave. Hal de motivatie... Si spui ca nu te intereseaza ce zic eu?
Am sa-ti scot si eu adminul si te exclud de pe forum! Stii de ce? Pentru ca VREAU si POT!

Da exclude-ma odata ca deja nu mai suport , macar sa stiu ca nu mai am admin , am ban pe forum + server ...sa stau si eu linistit ...imi gasesc un alt server unde ma pot juca relaxat si calm timp de 10 minute.
Cand dau alti admini ban care joaca de cateva luni sau 1an maxim nu zici nimic ? Nu iei nici o masura asupra lor doar "da o sa vb cu ei si se rezolva" se rezolva pe pana mea ca nu se rezolva nimic ...eu care ma joc aici de cand maimutoii astia nu aveau nici calculatoare in casa da pai sa aiba internet ma iei cu scos admin cu pana mea ... mai cum sa nu ma enervez ? Intru pe server nu pot sa fac 2-3 runde ca hop sare unu cu suferinta sau se baga-n seama cu japca cu "noi" astia care mai facem glume intre noi si ne permitem...Sau stau cate 15-20minute sa mi se scoata un ban ca e vre-un admin copt care tine HL1 si nu stie nici macar comenzile de unban ? ( fac referire la aseara cand am stat 20min sa mi se scoata un ban ca don`shoara Julia suferea de hl1 si nu il scoatea ca Sparla,SvC,GAGA sa imi poata scoate banul dat de ionutz.JA).
Ti-am mai zis si eu si ULTRAS unde o sa se ajunga si o sa vezi ca o sa ajungi la vorbele noastre...oricum daca nu faci ceva cu kenoX si cu inca 2-3 suferinte poti sa-mi scoti de pe acum adminul si sa-mi dai si ban pentru ca daca nu o sa o iau pe urmele lu killah intru si dau ban cui vrea pana mea ca pot ...
have fun
Nu conteza ce a facut sau ce a zis. Te avertizez ca afirmatii gen ,,..pentru ca vreau si pot..." te fac incompatibil cu statutul de admin. Potoliti-va si fiti responsabili in ce faceti...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
WAVE
VIP
WAVE

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyDum Apr 26, 2009 7:47 pm

Cristian a scris:
WAVE a scris:
Cristian a scris:
WAVE a scris:

have fun
Nu conteza ce a facut sau ce a zis. Te avertizez ca afirmatii gen ,,..pentru ca vreau si pot..." te fac incompatibil cu statutul de admin. Potoliti-va si fiti responsabili in ce faceti...

DA SCOATE-MI-L ODATA SI DA-MI SI BAN AICI CAT SI PE SERVER POATE ASA O SA SE MAI LINISTEASCA LUMEA ...CA IO SUNT MIEZU SCANDALURILOR ...NU ?
TI-AM ZIS MAI BINE SCOATE-L ACUM CA NEXT TIME CAND INTRU PE SERVER SI SUFERA VRE-UNU SAU SE BAGA IN SEAMA CU MINE TOTAL AIUREA II DAU BAN DIRECT ( poate sa fie el si bleah,hassan,shacalu sau orice alt god mai mare ca mine ) SI CU ASTA BASTA.
Sus In jos
SnK
Membru
SnK

Sex : feminin
Numarul mesajelor : 38
Varsta : 38
Localitatea : Campina
Hobby/Distractii : fotbal
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Il sustin pe WAVE !   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyLun Apr 27, 2009 8:31 am

Desi nu imi e simpatic deloc il sustin pe WAVE ca joaca de mult timp si reprezinta mult pe serverul asta... Nu stiu de ce le dai dreptate Cristian la toti copii de cersesc admine pt simplul fapt ca joaca toata ziua pe server... Inainte se juca din placere pe server ! Acum nu rezista nimeni 40 de minunte din cauza ratatilor Sad
Sus In jos
Julia
VIP
Julia

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 45
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : Viata e dura !
Data de inscriere : 09/01/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyLun Apr 27, 2009 9:30 am

Mai baieti va rog eu frumos, intalnitiva odata, ca deja e foarte obositor cat v ati batut in cuvinte pe server, si plus de asta miscarea face bine intotdeauna.
Sus In jos
WAVE
VIP
WAVE

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyLun Apr 27, 2009 9:56 am

SnK a scris:
Desi nu imi e simpatic deloc il sustin pe WAVE ca joaca de mult timp si reprezinta mult pe serverul asta... Nu stiu de ce le dai dreptate Cristian la toti copii de cersesc admine pt simplul fapt ca joaca toata ziua pe server... Inainte se juca din placere pe server ! Acum nu rezista nimeni 40 de minunte din cauza ratatilor Sad

40minute ? Shocked Shocked Shocked daca poti sa te mai joci 10minute linistit te duci la Biserica apoi si aprinzi o lumanare , notezi in agenda ....mare minune.
Serveru full de admini inapti si pupincuristi ...n-ai ce sa le ceri.
Sus In jos
Djabula
Activ member

Numarul mesajelor : 51
Varsta : 32
Localitatea : Constanta
Hobby/Distractii : cs :D
Data de inscriere : 23/04/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyLun Apr 27, 2009 11:09 am

corect
Sus In jos
akles
Moderator
akles

Numarul mesajelor : 379
Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur
Stare de spirit : mwhahahaha
Data de inscriere : 25/09/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyLun Apr 27, 2009 11:55 am

Ba da' voi ati mancat de pe jos?!
Frate cred ca nu iau de unde trebuie!Neutral..Sau voi nu luati de unde trebuie in loc sa va dea chill va da nerv!
Ba panaramelor si descreieratilor ce sunteti...Terminati ma odata!Ne facem de ras daca intra cineva pe forumul asta!
Sus In jos
WAVE
VIP
WAVE

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyLun Apr 27, 2009 6:13 pm

akles a scris:
Ba da' voi ati mancat de pe jos?!
Frate cred ca nu iau de unde trebuie!Neutral..Sau voi nu luati de unde trebuie in loc sa va dea chill va da nerv!
Ba panaramelor si descreieratilor ce sunteti...Terminati ma odata!Ne facem de ras daca intra cineva pe forumul asta!

Hahahaha te-a luat si pe tine flama ?Very Happy
Sus In jos
akles
Moderator
akles

Numarul mesajelor : 379
Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur
Stare de spirit : mwhahahaha
Data de inscriere : 25/09/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyLun Apr 27, 2009 6:41 pm

Pai cum sa nu ma ia?!Smile
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyLun Apr 27, 2009 11:47 pm

gata linistitiva...asteptam in continuare sa posteze cineva si in privinta lui kenox,nu doar ca sa se arate cat sunt de smecheri.multumesc anticipat,si continuam sa asteptam posturile voastre mai putin vulgare si amenintatoare.
Sus In jos
Julia
VIP
Julia

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 45
Stare de spirit : Viata e dura !
Data de inscriere : 09/01/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 1:14 am

Daca ar fi Cristian mai activ si mai impartial, in 2 zile ar iesi fum din multi admini Twisted Evil
Trebuie facut ceva cat mai repede pentru serverul asta silent
Sus In jos
Jeffy
Membru

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 40
Hobby/Distractii : tag
Data de inscriere : 12/04/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 2:39 am

e kenox toata ziua pe server? da
ii face kenox pe ceilalti in toate felurile cand e pe server? da
e kenox un jucator de cs mediocru? da
e kenox de treaba in real life? orice e posibil
e kenox potrivit ca admin pe kappa? eu consider ca nu
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 35
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 3:10 am

Jeffy a scris:

Da ti-ai pus intrebarea daca esti jucator pentru kappa ??
Sus In jos
WAVE
VIP
WAVE

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 8:26 am

Kenox a scris:
Jeffy a scris:

Asta n-are importanta , oricine si oricand poate incerca sa joace sau macar sa intre pe kappa ...oricat de slab/bun este el , dar NU oricine (ca tine) poate sa aiba admin.
Trage tu concluzia.
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 8:52 am

Kenox a scris:
Jeffy a scris:

eu nu inteleg dc te bagi peste posturile altora???lasai frate sa posteze.stiu ca te arde topicul asta in adancul inimioarei tale,dar te rog,lasa oamneii sa posteze parerea.cand zice cineva ca e de parte ta,taci.iar cand zice cineva ca e inpotriva ta,te iei imediat de el si ceri tu lamuriri.lasa oameni sa isi posteze opinia.
Sus In jos
CaZmA
Membru

Varsta : 80
Localitatea : BucuResti
Hobby/Distractii : Sap pe camp Cu Cazmaua
Data de inscriere : 22/03/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 11:42 am

sunt supozitoare ei ma:))Smile) lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Numarul mesajelor : 204
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 1:25 pm

Este corect ce spune wave .. Sa ajuns sa ii sprijini pe toti copilasi . In loc sa ii sprijini pe cei care odata si acum sunt amintirea acestui srv .. Imaginea acestui server. Inca ceva imaginea acestui srv in momentul de fatza se vede si pe forum .. Imaginea lui este kenox , cazma , ionutz.ja si inca cativa Imaginea srv in momentul de fatza este V.A.R.Z.A, am intalnit foarte multe persoane pe mirc care dak le-am zis de kappa sti ce a zis cristiane ? ( Pentru ce sa joc acolo sa`mi iau ban de la toti copii ( gen : kenox,cazma ) .. Nu am nimic cu nimeni , dar dupa reclamatile care sunt aduse pe forum impotriva lor si nu se rezolva nimic . Lasa de dorit .

Intoarcete in trecut cristiane : Cat stateai sa iei un admin pe srv ? Jucai de drag pe serveru asta , dar acum ai putea sa joci de drag doar dak ar disparea unele accese . Ai scos accesele batranilor de pe acest srv ( ca au dat banurile la toate suferintele si la uni admini prosti ) si lasi aceste admine care nu isi au rostul pe kappa. ZIceai de wave ca nu isi merita adminu care il are dupa vorbele de pe forum .. Counter-strike se joaca pe plansa Cristiane nu pe forum .Asculta de ce mai spun si cei care odata si odata jucau impreuna cu tine pe kappa acum cativa ani si care cred ca isi merita Accesele cei care sunt pe kappa de la 2 ani in sus . Sa aibe god. Nu toti pulifirici care isi pierde vremea numai in fatza calculatorului sa adune + la statusu srv ca sa poata lu`a gods .. . Apar in fiecare zi admini noi pe kappa si cu accese care nu le merita .. Dak a ajuns unul care joaca de 3 -4 luni pe srv administrator si un batranel care joaca pe kappa de 3-4 ani are tot administrator . Cum poti explica asta ? Exemplu am dat..

Atata am avut de spun si raspunde la ce ti-am scris cu mesaje private acum cateva seri .. Ca dak nu se v`a lua masuri in privinta celor care duce srv in jos . Voi lua eu , ultras , sparla ....... si WAVE ( care din pacate i-ai scos adminu si chiar vrea binele srv , dar tu esti legat la ochii o ti numai pe a ta .. Rezolva intai pe acei neghiobi care isi bat joc de srv si pe urma rezolvai pe cei batrani care abuzeaza de comenzi .. ( cred ca nu se intampla asta dak nu ar fi avut acele persoane accesele pe care le au . ) O zi buna ma bag la somn ca sunt de noaptea
Sus In jos
CaZmA
Membru

Varsta : 80
Localitatea : BucuResti
Hobby/Distractii : Sap pe camp Cu Cazmaua
Data de inscriere : 22/03/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 3:15 pm

keL's si tu esti supozitoru lu wave gaga si multi alti sparti gaozarule vezi ca sunt mai mare ca tine copil esti tu ai uitat ca iti dadeam sa sugi la o tatza si acuma faci figuri si vezi ca eu nu am comenzi de ban pustule gaozar ce esti
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 3:59 pm

WAVE a scris:
Kenox a scris:
Jeffy a scris:

Asta n-are importanta , oricine si oricand poate incerca sa joace sau macar sa intre pe kappa ...oricat de slab/bun este el , dar NU oricine (ca tine) poate sa aiba admin.
Trage tu concluzia.

Wave tu vb cand ar trebui sa taci baietas...ai uitat in ziua aia ca ai dat vreo 7-8 banuri pana am intrat eu..si cand am intrat erai mielusel ??
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 33
Localitatea : Targoviste
Data de inscriere : 31/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 4:16 pm

Sedinta se suspenda. Kenox ajunge primul in lista de admine, iar reclamantul hf pe server Very Happy.

Glumeam...mai terminati cu cearta
Sus In jos
WeBStaR
Membru

Numarul mesajelor : 20
Localitatea : Miercurea-Ciuc
Hobby/Distractii : elev inca (liceu)
Data de inscriere : 04/01/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 4:47 pm

stiu ca nu ar trebuie sa ma bag aici dar din cate observ topicul este reclamatie adminului kenox!!! lol!
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 5:10 pm

CaZmA a scris:
keL's si tu esti supozitoru lu wave gaga si multi alti sparti gaozarule vezi ca sunt mai mare ca tine copil esti tu ai uitat ca iti dadeam sa sugi la o tatza si acuma faci figuri si vezi ca eu nu am comenzi de ban pustule gaozar ce esti

Cazma .. ne cunoastem ruptule ?? Cand imi dadeai sa sug tata ruptule .. Eu pana acum cateva saptamani nici nu stiam cine esti .. Pana cand au aparut reclamatii la adresa ta ruptule . Chiar nu ma intereseaza cati ani ai tu . Gaozar este tatal tau care te-a facut nu te-am jgnit pana acum . Ti-am vb frumos . Dar sunteti smecheri in fatza calculatorului .. Sunteti mari smecheri . Cauta`ma si se rezolva dak vrei iti dau adresa .. Cauta`ma in fiecare seara la statuie in Salajan Vis A Vis de Piata Salajan Distractia incepe la ora 7 in fiecare seara .K tot esti smeul de pe acest forum . Ca ii omori pe oameni in darena .. Daca ati ajuns sa va amenintati in halu asta pe forum este clar sunteti niste slabi . Counter-strike trebui sa fie pentru voi o relaxare , dar se vede ca nu este asa . Ati ajuns sa va bateti pentru niste cacaturi. ( Te astept cu cea mai mare placere . Dak vrei iti dau si nr de telefon sa ma suni cand vi. K imi este frica de tine si sa ma ascund. ) Si am zis eu ceva ca ai comanda de ban ?? Am specificat faptul ca sunt prea multe reclamati la adresa voastra kenox , cazma , si ionutz.jpg sau ce nick-uri aveti .

Sunt unul dintre acei admini care le pasa de acest srv . Dak nu va potoliti veti zbura pe ce srv vreti voi .. Hai Zbye all . Ca deja mie frica sa numi iau bataie pe forum .
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 EmptyMar Apr 28, 2009 5:23 pm

Inca ceva . Nu sunt in nici o treaba .. Nu am nici o tangenta cu gaga .. Doar cu wave ( cand se face o nedreptate in legatura cu masurile pe care le ia : cum s-a facut acum . ) V-a facut bine ca va dat ban . Ar trebui sa taceti , sa nu mai comentati are un admin mai mare ca al vostru , ar trebui sal respectati ( dar pentru voi respectul este 0. Doar sunteti niste copii , nu aveti voi respect in voi . Voi asteptati doar sa fiti respectati sa nu va dea nimeni ban sa fiti tinuti in puf )

Ziceai ca ai nu stiu cati ani si ca esti mai mare ca mine . Multi inainte . Dak aveai ani care spui ca ii ai nu ajungeai sa ameninti lumea pe forum ca ii prinzi in darena si ca ii rupi in bataie . Doar din asta constant ca nici macar nu ai cei 7 ani de acasa .. poate ii ai ca ai invatat sa scri sa folosesti un calc. Dar iti mai dau inca +10 ani . Mai mult nu iti dau ( sper sa ma insel eu , dar nu cred ) Dupa toate posturile facute de tine se vede ca esti un slab.

Eu nu te-am amenintat . Doar ti-am raspuns la amenintare .. Te astept cu cea mai mare placere sa ne cunoastem. Te pupa tati .( Nu sunt smecher scrot ca sa sti sunt un simplu cetatean care se bazeaza pe fortele lui. ) Si care se bazeaza si pe anumite persoane in cazuri extreme . Dar ti-am zis te astept cu cea mai mare placere . Vino cu cine vrei tu . te pupa tata
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie adminului kenox!!!   reclamatie adminului kenox!!! - Pagina 2 Empty

Sus In jos

reclamatie adminului kenox!!!
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Reclamatie la adresa adminului editioN.
» reclamatie kenox!!
» Reclamatie kenoX
» Kenox, adminul mileniului urmator
» kenox

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Reclamatii admini-
Mergi direct la: