| Premiile? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
RTRJAGUAR Membru
Sex : Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal/Modelling Data de inscriere : 29/12/2008
| Subiect: Premiile? Mar Apr 14, 2009 11:47 pm | |
| Ce se mai aude despre premiile noastre? A trecut ceva timp si nimic | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Premiile? Vin Mai 15, 2009 10:17 pm | |
| Ce premii ma ? Lasa ma, considerati ca ati jucat de placere =))) | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Premiile? Vin Iul 03, 2009 4:52 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Premiile? Vin Iul 03, 2009 9:04 pm | |
| - F1rsT a scris:
- ce premii ma ? lasa ma considerati ca ati jucat de placere =)))
10 casti sunt la Belzy si trebuie sa le trimita... Partea neplacuta e ca-i varza situatia cu cei care au jucat. Nici acum nu am o situatie clara primita cu oamenii care trebuie sa primesca ce e al lor...
Ultima editare efectuata de catre Cristian in Dum Iul 05, 2009 1:00 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Premiile? Sam Iul 04, 2009 2:56 pm | |
| Deci se dau sau nu se dau? Ca sa stiu daca vorbesc cu oamenii pt casti, sa le cer adresele.. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Premiile? Lun Iul 27, 2009 3:21 pm | |
| - FAD a scris:
- Deci se dau sau nu se dau?
Ca sa stiu daca vorbesc cu oamenii pt casti, sa le cer adresele.. Saptamana asta vreau sa dau premiile pentru locul 2. Adminele au fost deja acordate! Vorbeste cu baietii, sau mai bine le dam managerului echipei si le distribuie el. Dupa 6 august vor primi si cei de pe locul 1. Cred ca e bine sa le ia JAGUAR si le da el mai departe... Astept raspuns! | |
|
| |
FAD Activ member
| Subiect: Re: Premiile? Lun Iul 27, 2009 3:47 pm | |
| - Cristian a scris:
- FAD a scris:
- Deci se dau sau nu se dau?
Ca sa stiu daca vorbesc cu oamenii pt casti, sa le cer adresele.. Saptamana asta vreau sa dau premiile pentru locul 2. Adminele au fost deja acordate! Vorbeste cu baietii, sau mai bine le dam managerului echipei si le distribuie el. Dupa 6 august vor primi si cei de pe locul 1. Cred ca e bine sa le ia JAGUAR si le da el mai departe... Astept raspuns! Ok, eu o sa vorbesc cu manageru echipei sa faca rost de adresele jucatorilor. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Premiile? | |
| |
|
| |
| Premiile? | |
|