| Relase ?! | |
|
+11KADZE cLb Dracusoru WAVE korr Kenox akles Julia secure Release keL's 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Relase ?! Lun Apr 13, 2009 4:26 pm | |
| Eu ti-am dat un exemplu ca ca prea te dai lovit ca tu nu suferi si fii multumit ca m-am rezumat sa te injur pe steam dupa ce mi-ai dat slay si nu am cedat nervos sa iti dau un ban asa ca sa sufar si eu. Pe sv si pe forum incerc sa ma controlez ca de sunt discutii publice le vede toata lumea dar inca o data nu te mai da fata mare ca nu esti. Una este sa ai respect fata de veteranii de pe kappa si alta este sa fii pupincurist nu confunda lucrurile. Si la capitolul suferinta poate ca toti suferim fiecare in felul lui dar cand se gaseste unul ca ReLease,Svcbad sau korr sa ma la p...a ptr felul in care ma joc si pe alta parte majoritatea adminilor vechi de pe sv nu ii deranjeaza stilul meu de joc (oricat de patetic ar fii ) stau si ma gandesc oare cine sufera si se baga aiurea in toate discutiile si apoi veniti pe forum sa urlati ca ati luat ban "degeaba". Pana la urma hai sa fim seriosi ce mare tragedie s-a intamplat? Mai luati si voi ban din cand in cand nu doar sa dati. | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Relase ?! Lun Apr 13, 2009 4:39 pm | |
| Ba sunteti niste circari sa mor!Sper ca nu continuati si cu scandalul asta pe server...O sa aveti surprize neplacute!
P.S.Daca nu va suportati,ignorati-va.Eu asa am facut cu unele persoane care nu exista pentru mine pe server.Chiar daca uneori le-as spune cateva din diferite motive...Decat sa ne alergam cu banuri..Mai bine asa. | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| |
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Relase ?! Lun Apr 13, 2009 4:47 pm | |
| Da corect demonstrezi cat esti de smecher si inteligent ce sa mai am ramas fara replica la adresa ta.......esti prea bun ptr mine.....ma retrag | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: SvcBad Lun Apr 13, 2009 4:58 pm | |
| SVcbad ai primit ban , deoarece am spun Foarte clar ieri .. Cine ii va scoate banu lu release va primi ban.... Si nu mi-ai respectat rugamintea . Hassan sti ca i-am zis aseara inainte sa iti dau ban.Ca dak vei mai scoate banu lu release iti voi da ban . Vb de respect tu ? Dak ma respectai nu scoateai banul lu ala aseara k sa explodez eu de furie . Am respectat pe toata lumea care m-a respectat si care nu m-a calcat pe coada . Mai respectat , te-am respectat .. Dar pentru vb astea de pe forum si srv nu mai am respect pentru mucosi ca voi . Kenox are defectele lui si el a primit ban de la mine k uita sa respecte simpli jucatori de pe srv si asta nu voi admite niciodata sa va bateti joc de ei .. K fara ei nu ar mai fi srv asta plin. IN Legatura cu Cristi si Hassan : Cu ajutorul lor sunt , unde sunt . Si ii respect si multi jucatori de pe srv : rCON , Crome , ultras, sparla , bleah , WaVe , Killah , Secure ( Care se ocupa de Canalu de mirc : dar voi nici pe ala nu stati ) ......
Nu te mai baga peste comenzile date de mine , k sunt vacinat si pot sa raspund pentru faptele mele .
Nu am nimic cu nimeni , dak isi vede de treaba lui si nu se baga peste mine .
Deja am scris romane .. o seara buna ...
Iti reamintesc . Ca degeaba ai la semnatura : respecta si vei fi respectat .
De la: SvcBad Catre: keL's Postat in data de: Sam Ian 31, 2009 6:07 pm Subiect: keeeeeeeeeeels votka votka treci pe la upgrade )))))))) baga si u un pro la sto =)))))))) shacalul cu oragula mi-au zis sa fac cerere )))))
_________________ Respecta si vei fi Respectat !!!
O seara buna . Mi-a venit prietena si nu mai stau sa ma cert cu voi .. K doar counter-strike stiti.. Dak s-ar putea sa jucati si cand dormiti ar fi excelent pentru voi . | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Relase ?! Lun Apr 13, 2009 6:07 pm | |
| - keL's a scris:
De la: SvcBad Catre: keL's Postat in data de: Sam Ian 31, 2009 6:07 pm Subiect: keeeeeeeeeeels votka votka treci pe la upgrade )))))))) baga si u un pro la sto =)))))))) shacalul cu oragula mi-au zis sa fac cerere ))))) hahaha imi aduc si eu aminte cum facea cerere de upgrade din 2 in 2 saptamani =]] | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Relase ?! Lun Apr 13, 2009 7:00 pm | |
| - keL's a scris:
- SVcbad ai primit ban , deoarece am spun Foarte clar ieri .. Cine ii va scoate banu lu release va primi ban.... Si nu mi-ai respectat rugamintea . Hassan sti ca i-am zis aseara inainte sa iti dau ban.Ca dak vei mai scoate banu lu release iti voi da ban . Vb de respect tu ? Dak ma respectai nu scoateai banul lu ala aseara k sa explodez eu de furie . Am respectat pe toata lumea care m-a respectat si care nu m-a calcat pe coada . Mai respectat , te-am respectat .. Dar pentru vb astea de pe forum si srv nu mai am respect pentru mucosi ca voi .
Kenox are defectele lui si el a primit ban de la mine (si primea in continuare , dar il voi lasa in pace de obrazul lu' Cristi . K mi-a zis sa`l las in pace ca este si el mai prostutz cateodata ) k uita sa respecte simpli jucatori de pe srv si asta nu voi admite niciodata sa va bateti joc de ei .. K fara ei nu ar mai fi srv asta plin. IN Legatura cu Cristi si Hassan : Cu ajutorul lor sunt , unde sunt . Si ii respect si multi jucatori de pe srv : rCON , Crome , ultras, sparla , bleah , WaVe , Killah , Secure ( Care se ocupa de Canalu de mirc : dar voi nici pe ala nu stati ) ......
Nu te mai baga peste comenzile date de mine , k sunt vacinat si pot sa raspund pentru faptele mele .
Nu am nimic cu nimeni , dak isi vede de treaba lui si nu se baga peste mine .
Deja am scris romane .. o seara buna ...
Iti reamintesc . Ca degeaba ai la semnatura : respecta si vei fi respectat .
De la: SvcBad Catre: keL's Postat in data de: Sam Ian 31, 2009 6:07 pm Subiect: keeeeeeeeeeels votka votka treci pe la upgrade )))))))) baga si u un pro la sto =)))))))) shacalul cu oragula mi-au zis sa fac cerere )))))
_________________ Respecta si vei fi Respectat !!!
O seara buna . Mi-a venit prietena si nu mai stau sa ma cert cu voi .. K doar counter-strike stiti.. Dak s-ar putea sa jucati si cand dormiti ar fi excelent pentru voi . | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Relase ?! Lun Apr 13, 2009 8:40 pm | |
| - korr a scris:
- Opriti-va !
Sunt total de acord cu tine Koor... CLOSE! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Relase ?! | |
| |
|
| |
| Relase ?! | |