Loge New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 35 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Muzica Trance Data de inscriere : 19/02/2009
| Subiect: UPGRADE Joi Apr 02, 2009 10:47 pm | |
| Numele care il utilizezi pe server : Loge - Timpul care il petreci pe server :depinde de timp... 2-4h - Ce acces detii momentan : slot/nume rezervat - De cat timp ai accesul anterior : de 1 luna juma - De cat timp joci pe kappa :2 luni si ceva... dar am jucat pe 1.5 si si 1.6 la inceput - Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul : comenzi | |
|
Julia VIP
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 45 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : Viata e dura ! Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: UPGRADE Joi Apr 02, 2009 11:46 pm | |
| | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: UPGRADE Vin Apr 03, 2009 6:34 am | |
| - Loge a scris:
- Numele care il utilizezi pe server : Loge
- Timpul care il petreci pe server :depinde de timp... 2-4h - Ce acces detii momentan : slot/nume rezervat
- De cat timp ai accesul anterior : de 1 luna juma - De cat timp joci pe kappa :2 luni si ceva... dar am jucat pe 1.5 si si 1.6 la inceput
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul : comenzi PRO | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: UPGRADE Vin Apr 03, 2009 5:28 pm | |
| - Loge a scris:
- Numele care il utilizezi pe server : Loge
- Timpul care il petreci pe server :depinde de timp... 2-4h - Ce acces detii momentan : slot/nume rezervat
- De cat timp ai accesul anterior : de 1 luna juma - De cat timp joci pe kappa :2 luni si ceva... dar am jucat pe 1.5 si si 1.6 la inceput
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul : comenzi PRO | |
|
Loge New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 35 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Muzica Trance Data de inscriere : 19/02/2009
| Subiect: Re: UPGRADE Vin Apr 03, 2009 11:14 pm | |
| ms frumos pt PRO si pt UP > < | |
|