Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: SLOT . RO ! Lun Mar 30, 2009 9:27 pm | |
| - secure a scris:
- akles a scris:
- Care dai edit ?!Nu e frumos sa ne editam unii la altii ca iese alt balamuc!
Am spus Pro.Daca nici wave nu merita un slot macar..... akles , el nu merita slot merita God asa am gandit io ... orcum RUSINICA celui care modifica. Ce dreak ma voi nu stiti de gluma? | |
|
secure Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 108 Varsta : 37 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 03/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: SLOT . RO ! Lun Mar 30, 2009 11:44 pm | |
| ba da stiu .. faza ca este ca io, dracusorul, xozze neam vorbit pe mirc sa ii dam contra in gluma bineinteles. | |
|
raLem Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex, Gaming, Fotbal, Baschet, Biliard, etc. Stare de spirit : moody Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: SLOT . RO ! Mier Apr 08, 2009 10:03 pm | |
| iau orice gluma in serios! PRO | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: SLOT . RO ! Lun Apr 20, 2009 12:15 pm | |
| - secure a scris:
- ba da stiu .. faza ca este ca io, dracusorul, xozze neam vorbit pe mirc sa ii dam contra in gluma bineinteles.
Are god-ul inapoi omul asa ca nu va mai agitati. Ne-am distrat un pic pe seama lui ca prea se ambaleaza. Apreciez ca nu a parasit serverul cu toate ca mai are admine si prin alte parti. Asta nu inseamna ca daca sare iar calul va ramane netuns la 0... | |
|