SuZeTA bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: recuperare helper Sam Mar 28, 2009 8:34 am | |
| nick: SuZeTa... as dori si eu recuperare de helper... ca am avut si o sa intru din nou ca am steam iar..... . ms. | |
|
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: recuperare helper Sam Mar 28, 2009 8:40 am | |
| | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: recuperare helper Sam Mar 28, 2009 8:45 am | |
| - suzy a scris:
- nick:SuZeTa...as dori si eu recuperare de helper...ca am avut si o sa intru din nou ca am steam iar......ms.
Te stiu! Trimite-mi repede un pass sa-ti refac adminul... Nu mai da passul de la contul de STEAM ca iar ramai fara el. | |
|
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: recuperare helper Sam Mar 28, 2009 10:50 am | |
| - SuZeTA a scris:
- nick:SuZeTa...as dori si eu recuperare de helper...ca am avut si o sa intru din nou ca am steam iar......ms.
Pro. Esti un mocofan=))) ps: este a 2 oara cand ii dau cont de steam =))) daca si pe asta il pierzi iti dau ce are Julia la avartar ) hf | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: recuperare helper | |
| |
|