| Probleme steam | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
DarKStaR Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 50 Varsta : 38 Localitatea : cartieru cu 3 litere Hobby/Distractii : play cs Data de inscriere : 26/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Probleme steam Lun Mar 09, 2009 11:43 pm | |
| Am cateva intrebari si nelamuriri :
1. Mi s au facut poze si nu am putut sa i le dau inapoi celui care ma reclamat, am instalat dinou cs si tot la fel nu se salveaza.... stiu unde sa caut
2. Am rugat pe un prieten sa mi faca poze pe un alt server si mi au aparut
3. Cine ma ajuta si pe mine cu niste sfaturi ?
4. Am aproape 10 mii de fraguri pe server debia acum si a dat seama lumea ca sunt codat ?
5. Oare persoana respectiva e capabila sa faca poze?
Vreau sa lamuresc chestia asta ca ma streseaza ! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Probleme steam Mar Mar 10, 2009 1:51 am | |
| Am mai intalnit problema ta la un amic din cartier....nus de la ce este dar el de obicei cand se joaca se inregistreaza (record) si asa in caz ca nu ii apar pozele le arata demoul. Incearca asa sa iti dai record pana iti rezolvi problema HF |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: Probleme steam Mar Mar 10, 2009 2:04 am | |
| s`a scos imunitatea cand s-au facut poze? ... am patit`o eu.. de aceea intreb . poate asta e cauza | |
|
| |
DarKStaR Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 50 Varsta : 38 Localitatea : cartieru cu 3 litere Hobby/Distractii : play cs Data de inscriere : 26/12/2008
| Subiect: Re: Probleme steam Mar Mar 10, 2009 10:44 am | |
| Nu stiu daca a fost scoasa imunitatea aqua dar nu cred ca are treaba una cu alta ! | |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: Probleme steam Mar Mar 10, 2009 2:03 pm | |
| pai nu stiu cum a fost in cazul tau. eu am inteles ca ti-au facut poze fiindca ai fost "suspect " de cod... si nu s-au salvat pozele. asa am patit si eu . si apoi mi-am dat seama ca pozele nu s-au salvat din cauza ca "marele admin " ( se stie el sau se stiu ei 2 ) n-au scos imunitatea . si m-au facut cu ou si cu otzet si pm` chestii trestii ... concluzia e ca daca nu scoti imunitatea nu se poate rula nicio comanda p tine nici macar snapshot, screenshot spuneti`i cum vreti . nu e problema cu steamu`, nu te agita . | |
|
| |
DarKStaR Activ member
| Subiect: Re: Probleme steam Mier Mar 11, 2009 1:36 am | |
| pff sper sa fie ca tine oricum 10x pentru sfat ! | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Probleme steam Mier Mar 11, 2009 6:15 am | |
| admin_execclient "name" snapshot :poze in format .bmp admin_execclient "name" screenshot :poze in format .tga | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Probleme steam Sam Mar 14, 2009 10:55 am | |
| - kenox a scris:
- admin_execclient "name" snapshot :poze in format .bmp
admin_execclient "name" screenshot :poze in format .tga admin_execclient "name" record suspect.dem wait {1 min} wait {1 min} wait {1 min} wait {1 min} wait {1 min} admin_execclient "name" stop Si trimite si demo si poze | |
|
| |
DuDu Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 115 Varsta : 31 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Probleme steam Sam Mar 14, 2009 6:58 pm | |
| propun sa se bage admin_Ss | |
|
| |
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Probleme steam Sam Mar 14, 2009 8:17 pm | |
| - DuDu a scris:
- propun sa se bage admin_Ss
De ce? Iti e greu sa scrii admin_execclient in loc de ss? | |
|
| |
DuDu Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 115 Varsta : 31 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Probleme steam Sam Mar 14, 2009 9:05 pm | |
| eu doar am dat o parare...knd dai admin_ss iti apare clar....ca ai fost fotografiat ...eu am facut o propunere nu am dat in cap la nimeni:P | |
|
| |
Azrial Membru
Sex : Numarul mesajelor : 22 Varsta : 34 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal,cs Stare de spirit : :) Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Probleme steam Dum Mar 15, 2009 6:21 pm | |
| - DuDu a scris:
- eu doar am dat o parare...knd dai admin_ss iti apare clar....ca ai fost fotografiat ...eu am facut o propunere nu am dat in cap la nimeni:P
Sunt pro si eu admin_ss dar nu cred ca se va baga. | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Probleme steam Lun Mar 16, 2009 9:25 pm | |
| Nu intelegeti ca admin_ss e acelasi lucru cu admin_execclient "name" screenshot. Si scrie ca ii faci poza. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Probleme steam | |
| |
|
| |
| Probleme steam | |
|