| 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server | |
|
+8Gynoo fraG0 akles Nosferatu! Release ionutz.JA birdi Hydra 12 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server Sam Mar 14, 2009 2:28 pm | |
| - akles a scris:
- Ideea cu admine pe steamid nu mi se pare prea buna!Pentru ca:
1.Mai e lume care joaca de la sala.Pica din start!(Nu eu) 2.Daca se da pe steamid o poti intra cu alte nickuri si sa ai acces.De aici o sa fie oameni care intra cu alte nume.Nu toata lumea da admin/amx_who.Nestiind persoana,cand va incepe cel cu alt nick sa faca ceva il va taxa si se va ajunge la banuri intre cele doua persoane!Din proprie experienta stiu ca sunt persoane(nu numai pe kappa) care intra cu alte nume si o cauta cu lumanarea pentru a avea motiv de cearta.a 3.Poate vreau sa ma joc din alta parte.Eu zic sa-si aleaga toata lumea cum vrea adminul(nick/steamid/ip). CORECT mie mi-a furat contu alalalt pe care eram inregistrat pe forum si aveam adminu pe respawn acum joc de pe alt cont si acolo la psychostats nu o sa mai apara orele cat am jucat...mi-a trimis un bot un site cu jocuri free trebuia sa ma loghez cu mail cont si parola si i s-a trimis lui parola...acum vreau sa-mi recuperez parola imi stiu licenta AVETI VOI VREO SUGESTIE CUM SA FAC?? Am incercat eu ceva dar nu stiu daca o sa mearga. | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server Sam Mar 14, 2009 2:31 pm | |
| Ai putea sa-i rupi picioarele botului! | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server Sam Mar 14, 2009 2:35 pm | |
| - akles a scris:
- Ai putea sa-i rupi picioarele botului!
Da eu am intrebat serios akles nu imi arde de glume,chiar astept o sugestie ce sa fac. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server Dum Mar 15, 2009 11:30 pm | |
| - akles a scris:
- Hydra il umpleam daca nu-mi sarea tot cheful in urma ultimelor evenimente de pe kappa.In plus nu ne-am nimerit pe mess,cs nu prea am ma jucat sa ne vedem pe server.Daca ramane de respawn,vorbim odata si-l umplem,nu e panica.Cum s-a umplut principalul se umple si asta.
Am preferat sa joc lineage...macar acolo nu e cu admini:P. Pai cum sa-l umple Hydra frate daca si-l goleste singur? Eram 4 jucatori pe serverul lui (Eu, Ultras, nepotul si el) A intrebat care dintre noi jucam pe Kappa iar cand am raspuns ca si eu instant am primit BAN! Ultras a patit la fel. Cu nepotul nu am apucat sa vorbesc! Practic retardatul a ramas singur... In concluzie cei care joaca pe games.kappa.ro nu au voie sa joace acolo. Perfect! In acest caz si el a pierdut adminele de pe ambele servere (Public si WAR unde avea god) plus moderatorul de pe forum. I-am facut thread pentru promovarea serverului lui si uitati ce-mi face... Am uitat sa spun ca nu am intrat cu nick Cristian, dar nu are importanta... | |
|
| |
Hydra Membru
Sex : Numarul mesajelor : 39 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Gaming Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server Lun Mar 16, 2009 12:09 am | |
| Tot nu ai inteles ca problema este alta In primu rand tine de altceva nu de banul tau nici al lui ultras 1:Nu vreau sa mai vad ca se joaca acolo sa nu creada lumea ca fur jucatori 2:Le ai cautat in coarne la acesti admini vechi cum spui tu si nici macar nu te uiti la semnatura pe care o ai si spun asta pentru ca nu stiam ca serverul are mai multi owneri eu te stiam pe tine ; de obicei prietenii iti pot face mai mult rau decat dusmanii cred ca stii asta esti om cu capu pe umeri Macar puteai sa vorbesti cu ei sa se mai linisteasca Nu spun cine dar a banat intr o seara vreo 6 oameni pentru ca un anume admin i a dat kick cu rcon[se poate verifica in log] sanctiuni 0 3: nu team jignit niciodata iar tu nu stiu de ce o faci ["retardul"] 4:preferam sa discutam pe mess intre 2 tastaturi ca sa spunem asa nu sa facem public 5: Sunt patit pe inca 2 servere tot din acelasi motiv asa ca nu i o tragedie 6: Tu spui "serverul lui" cu toate ca am vrut sa fie al nostru ;erai singurul care care aveai parola de rcon de la el si top admin in cazul in care bagai highlander 7: Este serverul tau[si probabil al altor 15 oameni] si faci ce vrei omule dar nu faci bine | |
|
| |
Hydra Membru
Sex : Numarul mesajelor : 39 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Gaming Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server Lun Mar 16, 2009 12:43 am | |
| Daca intrai cu numele cristian nu ti dadeam ban si iti si explicam cum sta treaba deci are importanta Si cu asta apare si alta problema cum spunea cineva pe forum cum ca altii intra cu alte nickuri si cauta scandal dupa care ii vezi ca apare cu adminu si baneaza jucatoru ca mai apoi sa spuna pe forum cat este persoana aceea de nesimtita ca se ia de el ca joaca de cand nu mai stie pe kappa..... Cum se suporta ma omu ala? Sa nu mai zic ca am intrat odata cu alt nick si iau kick de la un helper ca umblam pe harta train terorist sa caut bomba in cazul in care ramasesem singur contra la mai multi counteri probabil daca aveam acces mai mare luam ban....ce era bine sa fac? sa schimb numele in hydra si sai dau ban sau kick? l am lasat in pace pentru ca stiu ca nici eu nu am procedat bine nu ca am campat ci ca am intrat cu alt nume in cazul in care aveam admin | |
|
| |
Hydra Membru
| Subiect: Re: 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server Lun Mar 16, 2009 9:19 pm | |
| sterge un moderator pls acest topic inutil | |
|
| |
gabigabi bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 35 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : sport Data de inscriere : 20/07/2011
| Subiect: Re: 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server Mier Iul 20, 2011 9:28 am | |
| merci mult, joc cu mare placere aci...nu coduri nu nimica! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server | |
| |
|
| |
| 193.254.52.4:27015 NightMare CS 1.6 War3FT Server | |
|