thepizza bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 44 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Tuning Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: cerere admin Dum Mar 01, 2009 4:19 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - ThePizZa! - Cand ai jucat prima data pe server - de cand s-a infiintat serverul - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - cat de mult am timp Deci ... joc pe server de la infiintarea lui cu nick-ul PizZa ... p6-PizZa , mStar-PizZa, D7|PizZa ... etc, in functie de cum aveam clanul . Am avut mereu moderator, dar am luat o pauza din lumea CS-ului vreo 2 ani ... acum am revenit. Probabil ca multi isi aduc aminte de mine ... bleah, Shacalul, etc... nu mai vorbesc de tov mei Killah si amazing ... So .. credeti ca se poate sa imi recapat accesul? | |
|
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: cerere admin Dum Mar 01, 2009 4:21 pm | |
| PRO!!!!!!! Acces 131071 pentru fiul ratacitor | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Dum Mar 01, 2009 5:00 pm | |
| - thepizza a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - ThePizZa!
- Cand ai jucat prima data pe server - de cand s-a infiintat serverul - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - cat de mult am timp
Deci ... joc pe server de la infiintarea lui cu nick-ul PizZa ... p6-PizZa , mStar-PizZa, D7|PizZa ... etc, in functie de cum aveam clanul . Am avut mereu moderator, dar am luat o pauza din lumea CS-ului vreo 2 ani ... acum am revenit. Probabil ca multi isi aduc aminte de mine ... bleah, Shacalul, etc... nu mai vorbesc de tov mei Killah si amazing ... So .. credeti ca se poate sa imi recapat accesul? Te stiu dar nu-ti pot face decat Administrator. Ai cam lipsit... Trimite-mi in privat parola! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere admin | |
| |
|