birdi Membru
Sex : Numarul mesajelor : 12 Varsta : 35 Localitatea : Deva Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : happyface Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Upgrade Dum Mar 01, 2009 2:02 pm | |
| - Numele care il utilizezi pe server : birdi
- Timpul care il petreci pe server: 1-2 h
- Ce acces detii momentan: Helper . - De cat timp ai accesul anterior: Peste 6 luni .
- De cat timp joci pe kappa : Nu stiu data .
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: Sa am acces la mai multe comenzi.. | |
|
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Upgrade Dum Mar 01, 2009 2:38 pm | |
| - birdi a scris:
- - Numele care il utilizezi pe server : birdi
- Ce acces detii momentan: Helper . - De cat timp ai accesul anterior: Peste 6 luni .
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: Sa am acces la mai multe comenzi.. CONTRA , cam prea putina activitate pe server. | |
|
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Upgrade Dum Mar 01, 2009 4:33 pm | |
| - birdi a scris:
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: Sa am acces la mai multe comenzi.. PRO | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Dum Mar 01, 2009 5:11 pm | |
| - kenox a scris:
- birdi a scris:
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: Sa am acces la mai multe comenzi..
PRO Pasaroiul asta are admin cam de doi sau trei ani. Il stiu ca pe un cal breaz! M-a injurat o data cand am trimis o rafala de msg si l-am ,,decazut" din drepturi. Se face ca ploua dar eu nu am uitat. Cred ca ajunge... Sa nu abuzezi de comenzi! ca iar stai! | |
|