| cerere d'aia | |
|
+5killah Myth Release Hassan FLAI 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
FLAI Membru
Sex : Numarul mesajelor : 12 Varsta : 31 Localitatea : campina Hobby/Distractii : nikk Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 1:14 pm | |
| pai ... in primu rand sunt FLAI ( poate unii ma stiu ) si as dori si eu un slot/helper macar ... motiv ? sa am loc si eu pe sv ... si sa am si grija dak insistatzi | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 1:34 pm | |
| - FLAI a scris:
- pai ... in primu rand sunt FLAI ( poate unii ma stiu ) si as dori si eu un slot/helper macar ...
motiv ? sa am loc si eu pe sv ... si sa am si grija dak insistatzi Contra. | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 1:35 pm | |
| slot/helper macar????bag de seama ca tu vrei god din prima GG! | |
|
| |
FLAI Membru
Sex : Numarul mesajelor : 12 Varsta : 31 Localitatea : campina Hobby/Distractii : nikk Data de inscriere : 28/02/2009
| |
| |
FLAI Membru
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 1:36 pm | |
| - ReLease a scris:
- slot/helper macar????bag de seama ca tu vrei god din prima GG!
ma refeream k dak nu helper,slot macar | |
|
| |
Myth Membru
Sex : Numarul mesajelor : 17 Varsta : 34 Localitatea : departe Hobby/Distractii : basket/cluburi/jocuri pe calculator Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 1:45 pm | |
| PRO pt slot. Helper e deja prea mult. | |
|
| |
FLAI Membru
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 1:46 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 1:52 pm | |
| |
|
| |
FLAI Membru
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 1:54 pm | |
| ok :-s dak vreti sa joc mai mult pe sv imi faceti voi loc ? k eu asta insist :-s | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 2:02 pm | |
| - FLAI a scris:
- pai ... in primu rand sunt FLAI ( poate unii ma stiu ) si as dori si eu un slot/helper macar ...
motiv ? sa am loc si eu pe sv ... si sa am si grija dak insistatzi ...Marsh ma! (Varianta neoficiala) Cum sa nu te stim, toata lumea te stie... de cand esti vedeta la stirile de la ora 17:00 cu bunicul care te-a molestat in repetate randuri pana in momentul cererii(altfel nu-mi explic devierea ta mentala exprimata in scris). Cerere de toata jena! CONTRA. (Varianta oficiala)
Ultima editare efectuata de catre killah in Sam Feb 28, 2009 2:04 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
FLAI Membru
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 2:03 pm | |
| - killah a scris:
- FLAI a scris:
motiv ? sa am loc si eu pe sv ... si sa am si grija dak insistatzi ...Marsh ma! (Varianta neoficiala) Cum sa nu te stim, toata lumea te stie... de cand esti vedeta la stirile de la ora 17:00 . Cerere de toata jena! CONTRA. (Varianta oficiala) prietene...din ce am vazut in lista de moderatori...cu majoritatea frecam menta seara pe PGL public si la mixuri ... asa k jet sry :* | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 2:11 pm | |
| 1.inainte sa mi te adresezi cu limbajul asta,intereseaza-te cine sunt. 2.aia pe care-i stii tu din lista de pe pgl inca nu au putere decizionala aici. (cu exceptia lu nasolul de web,care e mai vechi p-aici). oricum pt 'jet' si celelalte o sa-ti fac eu un acces deosebit. meriti. | |
|
| |
KADZE Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 125 Varsta : 33 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 2:28 pm | |
| si de mine ce mai asculta hassan ca ... | |
|
| |
FLAI Membru
| Subiect: Re: cerere d'aia Sam Feb 28, 2009 9:18 pm | |
| ma rog ... eu am incercat ... oricum pe sv nu ezit sa intru knd am loc ... si killah ... te stiu de pe mirc pm ... si .... hai bine k nu stau sa ma cert ... sorry }{ | |
|
| |
FLAI Membru
| Subiect: Re: cerere d'aia Dum Mar 01, 2009 10:43 am | |
| da...sry si tie hassan va cumpar o ciocolata :-s de caciula }{ | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere d'aia Dum Mar 01, 2009 12:38 pm | |
| - FLAI a scris:
motiv ? sa am loc si eu pe sv ... si sa am si grija dak insistatzi Iarta si tu rautatile la baieti. Asa e cam peste tot... In primul rand trebuie sa respecti regulamentul si sa postezi cererea in formatul solicitat la fel ca toata lumea. In al doilea rand nu te descuraja pentru ca nu primesti un PRO de la baieti. Ei nu te cunosc si este firesca reactia de contra. Toti se uita sa-ti vada activitatea pe https://games.kappa.ro/player.php?id=1935 In momentul actual stai destul de rau la acest capitol! Daca chiar vrei sa faci parte din comunitatea Kappa, joaca constant si fii sigur ca multi dintre cei care acum nu au dat dovada de prea mare ,,ospitabilitate" si politete vor pune un PRO pentru tine... | |
|
| |
FLAI Membru
| Subiect: Re: cerere d'aia Dum Mar 01, 2009 1:54 pm | |
| - Cristian a scris:
- FLAI a scris:
motiv ? sa am loc si eu pe sv ... si sa am si grija dak insistatzi Iarta si tu rautatile la baieti. Asa e cam peste tot... In primul rand trebuie sa respecti regulamentul si sa postezi cererea in formatul solicitat la fel ca toata lumea. In al doilea rand nu te descuraja pentru ca nu primesti un PRO de la baieti. Ei nu te cunosc si este firesca reactia de contra. Toti se uita sa-ti vada activitatea pe https://games.kappa.ro/player.php?id=1935 In momentul actual stai destul de rau la acest capitol! Daca chiar vrei sa faci parte din comunitatea Kappa, joaca constant si fii sigur ca multi dintre cei care acum nu au dat dovada de prea mare ,,ospitabilitate" si politete vor pune un PRO pentru tine... thx cristi .. macar tu sti sa vorbesti ^^ si stai tu linistit k acuma dak m-am certat cu ei pe forum pot sa fac eu cerere si peste 2 ani k tot contra sunt ... si nu,nu ma descurajez...stau cu autojoin mereu si tot prind loc }{ hf | |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: cerere d'aia Dum Mar 01, 2009 2:41 pm | |
| w0w close | |
|
| |
raLem Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex, Gaming, Fotbal, Baschet, Biliard, etc. Stare de spirit : moody Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: cerere d'aia Lun Mar 02, 2009 11:17 am | |
| [scz xozze, am redeschis ca vroiam sa ma bag in seama.]
Contra pt ca te stiu mare figurant, lucru de care dai dovada inca de la primele cuvinte, si ma refer la titlul postului: "Cerere d'aia" ...poate daca joci mai mult si daca nu mai suferi de tine, avand oarecum impresia ca ar trebui sa te stim de cine stie unde, o sa primesti mai multe PRO decat contra. Keep working on that!
PS: inchid la loc sa nu se supere xozze, dar poti sa ma contrazici cu PM. O zi buna! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere d'aia | |
| |
|
| |
| cerere d'aia | |
|