shuffy bot
Sex : Numarul mesajelor : 4 Varsta : 38 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Lucrez Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: imi vreau accesul inapoi Joi Feb 19, 2009 9:23 am | |
| Numele care il utilizezi pe server : shuffy - Timpul care il petreci pe server: cateva ore pe zi - Ce acces detii momentan: aveam helper
- De cat timp ai accesul anterior: de cand sa refacut serverul dar acces am de mult pe server
- De cat timp joci pe kappa : DE FOARTE MULTI ANI CEL PUTIN 4 ANI... cei care ma cunosc, stiu foarte bn de cand joc pe server... Eu nu mai am de zis nimic, pentru ca m-i sa luat accesul fara nici un motiv dat.... | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: imi vreau accesul inapoi Joi Feb 19, 2009 2:50 pm | |
| - shuffy a scris:
- Numele care il utilizezi pe server : shuffy
- Timpul care il petreci pe server: cateva ore pe zi - Ce acces detii momentan: aveam helper
- De cat timp ai accesul anterior: de cand sa refacut serverul dar acces am de mult pe server
- De cat timp joci pe kappa : DE FOARTE MULTI ANI CEL PUTIN 4 ANI... cei care ma cunosc, stiu foarte bn de cand joc pe server... Eu nu mai am de zis nimic, pentru ca m-i sa luat accesul fara nici un motiv dat.... Esti varza Shuffy! Ai administrator mic cu rcon si tu te vaiti ca esti sters... Rade dreak lumea de tine! | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: imi vreau accesul inapoi Joi Feb 19, 2009 7:04 pm | |
| - Cristian a scris:
- shuffy a scris:
- Numele care il utilizezi pe server : shuffy
- Timpul care il petreci pe server: cateva ore pe zi - Ce acces detii momentan: aveam helper
- De cat timp joci pe kappa : DE FOARTE MULTI ANI CEL PUTIN 4 ANI... cei care ma cunosc, stiu foarte bn de cand joc pe server... Eu nu mai am de zis nimic, pentru ca m-i sa luat accesul fara nici un motiv dat.... Esti varza Shuffy! Ai administrator mic cu rcon si tu te vaiti ca esti sters... Rade dreak lumea de tine! I-am zis ca n-are cum sa fie sters. Daca e nebun. | |
|
dRaKa Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 32 Localitatea : Hunedoara Hobby/Distractii : Cs Footbal etc Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: imi vreau accesul inapoi Mier Mar 11, 2009 2:52 pm | |
| Exact ca mine cristian cand aveam good ) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: imi vreau accesul inapoi | |
| |
|