| va salut | |
|
+8shuffy sevrajjj akles Belzy oragula Hassan Gizmo Flipper 12 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Flipper Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 40 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Dota Allstars Addicted Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: va salut Mier Feb 18, 2009 12:42 pm | |
| as dori sa mi se inapoieze si mie accesul pe server de la ultima greseala care am facuto am injurat pe unu dupa server mi-am cerut scuze si cred ca m-am cait....rog respectuos sa va dati cu parerea cei vechi mai ales care ma stiti de atata timp va multumesc | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: va salut Mier Feb 18, 2009 3:45 pm | |
| Avand in vedere ca Flipper este si el unul dintre admini vechi de pe kappa si ptr faptul ca omul si-a cerut scuze public ar treb sa i se mai dea o sansa si sa ii fie inapoiat accesul, orice om este supus greselilor si alti admini au gresit si le-au fost iertate pacatele.Stiu ca nu pot posta cu pro sau contra dar imi pot expune punctul de vedere in calitate de prieten si astept si eu parerile celor din old kappa team la adresa lui Flipper. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: va salut Mier Feb 18, 2009 5:09 pm | |
| - Flipper a scris:
- as dori sa mi se inapoieze si mie accesul pe server de la ultima greseala care am facuto am injurat pe unu dupa server mi-am cerut scuze si cred ca m-am cait....rog respectuos sa va dati cu parerea cei vechi mai ales care ma stiti de atata timp va multumesc
Pro....ca te-ai cait. Dumnezeu fie cu tine . Cristi hai sa ii dam o sansa.... | |
|
| |
oragula Membru
Sex : Numarul mesajelor : 15 Varsta : 43 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Net, muzica, distractie Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Re: va salut Mier Feb 18, 2009 6:30 pm | |
| - Flipper a scris:
- as dori sa mi se inapoieze si mie accesul pe server de la ultima greseala care am facuto am injurat pe unu dupa server mi-am cerut scuze si cred ca m-am cait....rog respectuos sa va dati cu parerea cei vechi mai ales care ma stiti de atata timp va multumesc
Pro si eu pentru Flipper, dar daca mai faci greseli grave sa fii penalizat mai rau . | |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: re Mier Feb 18, 2009 7:58 pm | |
| stiu ca nu am voie sa postez sau smai dau votul sau ecva de genul asta deci nu o voi face doar vreams a mentionez ca ar merita o sansa e baiat fain mai gresete si el acuma na se mai intampla asta e doar o sugetsti de a mea soryy daca va deranjeaza acest comentariu soryy pt tot ) | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: va salut Mier Feb 18, 2009 9:08 pm | |
| Daca te-ai linistit intre timp si o sa-ti vezi de treaba ai Pro!Daca nu,si ai de gand sa faci ca inainte...nu te mai deranja! | |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: va salut Joi Feb 19, 2009 8:51 am | |
| Nu stiu daca sunt in masura sa dau cu pro dar stiu ca o greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. | |
|
| |
shuffy bot
Sex : Numarul mesajelor : 4 Varsta : 38 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Lucrez Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: va salut Joi Feb 19, 2009 10:03 am | |
| Il stiu, este unul dintre admini vechi. Cred ca mai merita o sansa:)
PRO | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: PRO! Joi Feb 19, 2009 10:39 am | |
| - Flipper a scris:
De la mine ai PRO! si cred ca si de la altii o sa ai PROOOOOOO ASa ca ce sa mai scriu de cat ca ar trebui sa primesti inpoi accesul. | |
|
| |
Crome Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 49 Varsta : 41 Localitatea : Arad Hobby/Distractii : Cam da Data de inscriere : 02/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: va salut Joi Feb 19, 2009 11:49 am | |
| | |
|
| |
raLem Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex, Gaming, Fotbal, Baschet, Biliard, etc. Stare de spirit : moody Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: va salut Joi Feb 19, 2009 12:21 pm | |
| | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: va salut Joi Feb 19, 2009 12:55 pm | |
| PRO ( Cristi refa-i adminul, mi-a promis ca o sa fie cuminte) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: va salut | |
| |
|
| |
| va salut | |
|