| Upgrade | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
cymino Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 42 Varsta : 35 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Upgrade Sam Feb 14, 2009 6:12 pm | |
| - Numele care il utilizezi pe server : cymino - Timpul care il petreci pe server:1-2 h pe zi(joi-vineri, depinde de timp), iar in week mai mult - Ce acces detii momentan: admin mic - De cat timp ai accesul anterior: de mult,am avut si god acum vro 8 luni dar sau schimbat vremurile - De cat timp joci pe kappa : ooohooo vro 6 anii daca imi aduc eu aminte,de cand era brigada veche al de plicti,oragula,killah,bleah,parazitu,wolf,ratzoi,rcon,fur1a,zamolxis,wanda,hassan si multi altii. - Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: nici odata nu strica ceva mai mare si mai mult | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Sam Feb 14, 2009 7:18 pm | |
| - cymino a scris:
- - Numele care il utilizezi pe server : cymino
- Timpul care il petreci pe server:1-2 h pe zi(joi-vineri, depinde de timp), iar in week mai mult - Ce acces detii momentan: admin mic
- De cat timp ai accesul anterior: de mult,am avut si god acum vro 8 luni dar sau schimbat vremurile
- De cat timp joci pe kappa : ooohooo vro 6 anii daca imi aduc eu aminte,de cand era brigada veche al de plicti,oragula,killah,bleah,parazitu,wolf,ratzoi,rcon,fur1a,zamolxis,wanda,hassan si multi altii. - Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: nici odata nu strica ceva mai mare si mai mult pro. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Sam Feb 14, 2009 9:16 pm | |
| - cymino a scris:
- - Numele care il utilizezi pe server : cymino
- Timpul care il petreci pe server:1-2 h pe zi(joi-vineri, depinde de timp), iar in week mai mult - Ce acces detii momentan: admin mic
- De cat timp ai accesul anterior: de mult,am avut si god acum vro 8 luni dar sau schimbat vremurile
- De cat timp joci pe kappa : ooohooo vro 6 anii daca imi aduc eu aminte,de cand era brigada veche al de plicti,oragula,killah,bleah,parazitu,wolf,ratzoi,rcon,fur1a,zamolxis,wanda,hassan si multi altii. - Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: nici odata nu strica ceva mai mare si mai mult Si eu sunt PRO! Am vazut ca pe war esti ok... Are cineva obiectii? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Upgrade Sam Feb 14, 2009 10:26 pm | |
| Pro e ok cymino chiar foarte linistit |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Upgrade Dum Feb 15, 2009 9:03 pm | |
| | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Upgrade Lun Feb 16, 2009 3:57 pm | |
| bun omul da kick total aiurea ca i se pare ca nu stiu ce are ala sau ca altu nu ia fb.....bine ca nu are comanda de ban (deocamdata) ca avea grija sa goleasca sv | |
|
| |
cymino Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 42 Varsta : 35 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: sal Lun Feb 16, 2009 4:13 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- bun omul da kick total aiurea ca i se pare ca nu stiu ce are ala sau ca altu nu ia fb.....bine ca nu are comanda de ban (deocamdata) ca avea grija sa goleasca sv
Mai prietene nu ma ameninti tu pe mine pe servar si ma faci ratat,nu te mai da asa de rotund ca poate e vai de capul tau,te dai bogat si mananci mamaliga cu untura.Eu i'am dat kick pt ca am dat eu 2 fb rampa si 2 tero au mai dat inca 2 fb si el iese de la rampe si da 3 capatanii,apoi avanseaza la radio fara sa schiteze nimic,nu i'am facut poze pt ca wall-ul asta nou nu iese la poze sau pe record,mai intereseazate si tu si apoi vorbesti.Toti de la tero au zis ca are wall de cand am intart eu pe servar.Ce vroiai sa imi demonstrezii tu mie de ai scos hl si imm?dc nu mi'ai dat ban? daca aveai dreptate.Si termina cu amenintarile astea ca ne suparam rau. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Upgrade Lun Feb 16, 2009 5:47 pm | |
| - cymino a scris:
- Ghizmo a scris:
- bun omul da kick total aiurea ca i se pare ca nu stiu ce are ala sau ca altu nu ia fb.....bine ca nu are comanda de ban (deocamdata) ca avea grija sa goleasca sv
Mai prietene nu ma ameninti tu pe mine pe servar si ma faci ratat,nu te mai da asa de rotund ca poate e vai de capul tau,te dai bogat si mananci mamaliga cu untura.Eu i'am dat kick pt ca am dat eu 2 fb rampa si 2 tero au mai dat inca 2 fb si el iese de la rampe si da 3 capatanii,apoi avanseaza la radio fara sa schiteze nimic,nu i'am facut poze pt ca wall-ul asta nou nu iese la poze sau pe record,mai intereseazate si tu si apoi vorbesti.Toti de la tero au zis ca are wall de cand am intart eu pe servar.Ce vroiai sa imi demonstrezii tu mie de ai scos hl si imm?dc nu mi'ai dat ban? daca aveai dreptate.Si termina cu amenintarile astea ca ne suparam rau. Asa e el cym, nu are ce face pana i se coace odata una sa se potoleasca... |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Upgrade Lun Feb 16, 2009 6:02 pm | |
| nu o sa stau sa te jignesc cu toate ca ptr felul in care ai vb cu mine pe sv altii iti dadeau ban.in alta ordine de idei eram intr-o seara cu AnthraX si Flipper intr-o sala de net si baiatasul caruia i-ai dat tu kick total aiurea (razvaN) ne-a facut o demonstratie si omul chiar stie sa joace facea antrenament cu IGG.acum poti sa latrii cat vrei te-ai luat de om total aiurea si i-ai dat kick macar sluga asta de svcbad le face poze ca nu toti au necredincioase dastea noi "updatate" ca sa nu iasa la fotograf.iar tu sluga svc nu stiu dc te bagi erai pe sv?nu erai, aaaaa inteleg treb sa mi-o coci tu mai ramane sa ma ameninti cu bataia dar vezi ai grija daca ai ganduri dastea violente sa nu dai prea rau ca ma invinetesc repede.vezi ca inca nu ti-a cumparat mamica ta sv de cs sa faci pe zmeul inutil.pa pa | |
|
| |
cymino Moderator
| Subiect: Re: Upgrade Lun Feb 16, 2009 6:52 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- nu o sa stau sa te jignesc cu toate ca ptr felul in care ai vb cu mine pe sv altii iti dadeau ban.in alta ordine de idei eram intr-o seara cu AnthraX si Flipper intr-o sala de net si baiatasul caruia i-ai dat tu kick total aiurea (razvaN) ne-a facut o demonstratie si omul chiar stie sa joace facea antrenament cu IGG.acum poti sa latrii cat vrei te-ai luat de om total aiurea si i-ai dat kick macar sluga asta de svcbad le face poze ca nu toti au necredincioase dastea noi "updatate" ca sa nu iasa la fotograf.iar tu sluga svc nu stiu dc te bagi erai pe sv?nu erai, aaaaa inteleg treb sa mi-o coci tu mai ramane sa ma ameninti cu bataia dar vezi ai grija daca ai ganduri dastea violente sa nu dai prea rau ca ma invinetesc repede.vezi ca inca nu ti-a cumparat mamica ta sv de cs sa faci pe zmeul inutil.pa pa
Faptul e consumat,eu nu stau sa ma cert cu tine,dar tu ai inceput cu jingirii deastea ca esti ratat ca prostule si eu ce vroiaia sa stau sa ma uit la tine cum jignesti,am inceput sa fac misto de tine.Ti'am mai zis eu tie cand oi juca cu el din aceeasi camera sa vezii daca are wall atunci sa comentezii si iti mai zic o stire pe care nu o stiai unii jucatorii de divizia A si B de acasa rup walul ca sa stii tu de la mine,cunosc cativa carora nu le dau numele care au recunoscut cand eram pe ts sau ventrilo cu ei.Ghizmo sa nu crezii ca am ceva cu tine dar am vazut care iti este gandirea,nu te supara.Spor la joaca. | |
|
| |
uG'kronos bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 35 Localitatea : buzau Hobby/Distractii : Cs Data de inscriere : 26/01/2009
| Subiect: re Joi Feb 19, 2009 9:53 pm | |
| PRO,e jucator si admin foarte vechii,de cand jucam eu pe kappa de vro 6 ani.... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Upgrade Joi Feb 19, 2009 11:52 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- nu o sa stau sa te jignesc cu toate ca ptr felul in care ai vb cu mine pe sv altii iti dadeau ban.in alta ordine de idei eram intr-o seara cu AnthraX si Flipper intr-o sala de net si baiatasul caruia i-ai dat tu kick total aiurea (razvaN) ne-a facut o demonstratie si omul chiar stie sa joace facea antrenament cu IGG.acum poti sa latrii cat vrei te-ai luat de om total aiurea si i-ai dat kick macar sluga asta de svcbad le face poze ca nu toti au necredincioase dastea noi "updatate" ca sa nu iasa la fotograf.iar tu sluga svc nu stiu dc te bagi erai pe sv?nu erai, aaaaa inteleg treb sa mi-o coci tu mai ramane sa ma ameninti cu bataia dar vezi ai grija daca ai ganduri dastea violente sa nu dai prea rau ca ma invinetesc repede.vezi ca inca nu ti-a cumparat mamica ta sv de cs sa faci pe zmeul inutil.pa pa
Era sa iti zic cine e sluga la28 de ani rupi salile de net e clar cata capacitate ai mai uita-te odata in buletin hai pa |
|
| |
uG'kronos bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 35 Localitatea : buzau Hobby/Distractii : Cs Data de inscriere : 26/01/2009
| Subiect: Re: Upgrade Vin Feb 20, 2009 11:39 am | |
| - killah a scris:
- uG'kronos a scris:
- PRO,e jucator si admin foarte vechii,de cand jucam eu pe kappa de vro 6 ani....
Mananci rahat... (cum ar zice americanul) , n-a avut admin niciodata. FORZA GLORIA BUZAU Scz am gresit cand am spus admin vechii dar ca a jucat de mult e adevarat. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Vin Feb 20, 2009 1:06 pm | |
| - uG'kronos a scris:
- PRO,e jucator si admin foarte vechii,de cand jucam eu pe kappa de vro 6 ani....
Limiteaza-te la confirmare ca-l stii demult pe server, nu sa si votezi. Regula spune ca pot vota numai moderatorii de pe forum sau cei cu god pe server... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Upgrade | |
| |
|
| |
| Upgrade | |
|