games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Upgrade

In jos 
+2
Hassan
cymino
6 participan?i
AutorMesaj
cymino
Moderator
cymino

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 42
Varsta : 35
Localitatea : Buzau
Hobby/Distractii : CS
Data de inscriere : 01/11/2008

Upgrade Empty
MesajSubiect: Upgrade   Upgrade EmptySam Feb 14, 2009 6:12 pm

- Numele care il utilizezi pe server : cymino

- Timpul care il petreci pe server:1-2 h pe zi(joi-vineri, depinde de timp), iar in week mai mult
- Ce acces detii momentan: admin mic

- De cat timp ai accesul anterior: de mult,am avut si god acum vro 8 luni dar sau schimbat vremurile

- De cat timp joci pe kappa : ooohooo vro 6 anii daca imi aduc eu aminte,de cand era brigada veche al de plicti,oragula,killah,bleah,parazitu,wolf,ratzoi,rcon,fur1a,zamolxis,wanda,hassan si multi altii.
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: nici odata nu strica ceva mai mare si mai mult Very Happy
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Varsta : 37
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : EMO =))
Data de inscriere : 29/08/2008

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptySam Feb 14, 2009 7:18 pm

cymino a scris:

- Timpul care il petreci pe server:1-2 h pe zi(joi-vineri, depinde de timp), iar in week mai mult

- De cat timp ai accesul anterior: de mult,am avut si god acum vro 8 luni dar sau schimbat vremurile

- De cat timp joci pe kappa : ooohooo vro 6 anii daca imi aduc eu aminte,de cand era brigada veche al de plicti,oragula,killah,bleah,parazitu,wolf,ratzoi,rcon,fur1a,zamolxis,wanda,hassan si multi altii.
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: nici odata nu strica ceva mai mare si mai mult Very Happy

pro.
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptySam Feb 14, 2009 9:16 pm

cymino a scris:

Si eu sunt PRO! Am vazut ca pe war esti ok... Are cineva obiectii?
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptySam Feb 14, 2009 10:26 pm

Pro e ok cymino cheers chiar foarte linistit Wink
Sus In jos
korr
Moderator
korr

Numarul mesajelor : 136
Varsta : 33
Hobby/Distractii : ->
Data de inscriere : 29/10/2008

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptyDum Feb 15, 2009 9:03 pm

PRO Buzau.

E ok.

afro afro afro
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Numarul mesajelor : 464
Varsta : 39
Hobby/Distractii : Pumping Iron
Data de inscriere : 24/11/2008

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptyLun Feb 16, 2009 3:57 pm

bun omul da kick total aiurea ca i se pare ca nu stiu ce are ala sau ca altu nu ia fb.....bine ca nu are comanda de ban (deocamdata) ca avea grija sa goleasca sv
Sus In jos
cymino
Moderator
cymino

Upgrade Empty
MesajSubiect: sal   Upgrade EmptyLun Feb 16, 2009 4:13 pm

Ghizmo a scris:
bun omul da kick total aiurea ca i se pare ca nu stiu ce are ala sau ca altu nu ia fb.....bine ca nu are comanda de ban (deocamdata) ca avea grija sa goleasca sv

Mai prietene nu ma ameninti tu pe mine pe servar si ma faci ratat,nu te mai da asa de rotund ca poate e vai de capul tau,te dai bogat si mananci mamaliga cu untura.Eu i'am dat kick pt ca am dat eu 2 fb rampa si 2 tero au mai dat inca 2 fb si el iese de la rampe si da 3 capatanii,apoi avanseaza la radio fara sa schiteze nimic,nu i'am facut poze pt ca wall-ul asta nou nu iese la poze sau pe record,mai intereseazate si tu si apoi vorbesti.Toti de la tero au zis ca are wall de cand am intart eu pe servar.Ce vroiai sa imi demonstrezii tu mie de ai scos hl si imm?dc nu mi'ai dat ban? daca aveai dreptate.Si termina cu amenintarile astea ca ne suparam rau.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptyLun Feb 16, 2009 5:47 pm

cymino a scris:
Ghizmo a scris:

Mai prietene nu ma ameninti tu pe mine pe servar si ma faci ratat,nu te mai da asa de rotund ca poate e vai de capul tau,te dai bogat si mananci mamaliga cu untura.Eu i'am dat kick pt ca am dat eu 2 fb rampa si 2 tero au mai dat inca 2 fb si el iese de la rampe si da 3 capatanii,apoi avanseaza la radio fara sa schiteze nimic,nu i'am facut poze pt ca wall-ul asta nou nu iese la poze sau pe record,mai intereseazate si tu si apoi vorbesti.Toti de la tero au zis ca are wall de cand am intart eu pe servar.Ce vroiai sa imi demonstrezii tu mie de ai scos hl si imm?dc nu mi'ai dat ban? daca aveai dreptate.Si termina cu amenintarile astea ca ne suparam rau.

Asa e el cym, nu are ce face pana i se coace odata una sa se potoleasca...
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Numarul mesajelor : 464
Varsta : 39
Hobby/Distractii : Pumping Iron
Data de inscriere : 24/11/2008

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptyLun Feb 16, 2009 6:02 pm

nu o sa stau sa te jignesc cu toate ca ptr felul in care ai vb cu mine pe sv altii iti dadeau ban.in alta ordine de idei eram intr-o seara cu AnthraX si Flipper intr-o sala de net si baiatasul caruia i-ai dat tu kick total aiurea (razvaN) ne-a facut o demonstratie si omul chiar stie sa joace facea antrenament cu IGG.acum poti sa latrii cat vrei te-ai luat de om total aiurea si i-ai dat kick macar sluga asta de svcbad le face poze ca nu toti au necredincioase dastea noi "updatate" ca sa nu iasa la fotograf.iar tu sluga svc nu stiu dc te bagi erai pe sv?nu erai, aaaaa inteleg treb sa mi-o coci tu mai ramane sa ma ameninti cu bataia dar vezi ai grija daca ai ganduri dastea violente sa nu dai prea rau ca ma invinetesc repede.vezi ca inca nu ti-a cumparat mamica ta sv de cs sa faci pe zmeul inutil.pa pa
Sus In jos
cymino
Moderator
cymino

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptyLun Feb 16, 2009 6:52 pm

Ghizmo a scris:
nu o sa stau sa te jignesc cu toate ca ptr felul in care ai vb cu mine pe sv altii iti dadeau ban.in alta ordine de idei eram intr-o seara cu AnthraX si Flipper intr-o sala de net si baiatasul caruia i-ai dat tu kick total aiurea (razvaN) ne-a facut o demonstratie si omul chiar stie sa joace facea antrenament cu IGG.acum poti sa latrii cat vrei te-ai luat de om total aiurea si i-ai dat kick macar sluga asta de svcbad le face poze ca nu toti au necredincioase dastea noi "updatate" ca sa nu iasa la fotograf.iar tu sluga svc nu stiu dc te bagi erai pe sv?nu erai, aaaaa inteleg treb sa mi-o coci tu mai ramane sa ma ameninti cu bataia dar vezi ai grija daca ai ganduri dastea violente sa nu dai prea rau ca ma invinetesc repede.vezi ca inca nu ti-a cumparat mamica ta sv de cs sa faci pe zmeul inutil.pa pa

Faptul e consumat,eu nu stau sa ma cert cu tine,dar tu ai inceput cu jingirii deastea ca esti ratat ca prostule si eu ce vroiaia sa stau sa ma uit la tine cum jignesti,am inceput sa fac misto de tine.Ti'am mai zis eu tie cand oi juca cu el din aceeasi camera sa vezii daca are wall atunci sa comentezii si iti mai zic o stire pe care nu o stiai unii jucatorii de divizia A si B de acasa rup walul ca sa stii tu de la mine,cunosc cativa carora nu le dau numele care au recunoscut cand eram pe ts sau ventrilo cu ei.Ghizmo sa nu crezii ca am ceva cu tine dar am vazut care iti este gandirea,nu te supara.Spor la joaca.
Sus In jos
uG'kronos
bot

Numarul mesajelor : 3
Localitatea : buzau
Hobby/Distractii : Cs
Data de inscriere : 26/01/2009

Upgrade Empty
MesajSubiect: re   Upgrade EmptyJoi Feb 19, 2009 9:53 pm

PRO,e jucator si admin foarte vechii,de cand jucam eu pe kappa de vro 6 ani....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptyJoi Feb 19, 2009 11:52 pm

Ghizmo a scris:

Era sa iti zic cine e sluga Wink la28 de ani rupi salile de net e clar cata capacitate ai Wink mai uita-te odata in buletin Wink hai pa
Sus In jos
uG'kronos
bot

Numarul mesajelor : 3
Localitatea : buzau
Hobby/Distractii : Cs
Data de inscriere : 26/01/2009

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptyVin Feb 20, 2009 11:39 am

killah a scris:
uG'kronos a scris:

Mananci rahat... (cum ar zice americanul) , n-a avut admin niciodata. FORZA GLORIA BUZAU Wink

Scz am gresit cand am spus admin vechii dar ca a jucat de mult e adevarat.
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade EmptyVin Feb 20, 2009 1:06 pm

uG'kronos a scris:
Limiteaza-te la confirmare ca-l stii demult pe server, nu sa si votezi. Regula spune ca pot vota numai moderatorii de pe forum sau cei cu god pe server...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Continut sponsorizat

Upgrade Empty
MesajSubiect: Re: Upgrade   Upgrade Empty

Sus In jos

Upgrade
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» upgrade si mie?:D