| upgrade | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
manuz0r Membru
Sex : Numarul mesajelor : 21 Varsta : 34 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: upgrade Vin Feb 13, 2009 4:54 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: manu - Cand ai jucat prima data pe server: cu 3 luni in urma - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 2-3 ore pe zii - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: pt a putea face parte din stafful kappa si pt a avea acces la comenzile de baza cand nu sunt admini pe server ( in special dimineatza) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: upgrade Vin Feb 13, 2009 5:00 pm | |
| - manuz0r a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: manu
- Cand ai jucat prima data pe server: cu 3 luni in urma - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 2-3 ore pe zii - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: pt a putea face parte din stafful kappa si pt a avea acces la comenzile de baza cand nu sunt admini pe server ( in special dimineatza) Pro...helper presupun no ? ca nu ai mentionat ce detii momentan....u nici nu stiai ca ai slot ieri.....da fie =)) |
|
| |
manuz0r Membru
Sex : Numarul mesajelor : 21 Varsta : 34 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: upgrade Vin Feb 13, 2009 6:11 pm | |
| helper da. stiam, am slot de o luna, dar am postat gresit soz | |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: upgrade Joi Feb 19, 2009 2:34 pm | |
| | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: upgrade Joi Feb 19, 2009 2:38 pm | |
| | |
|
| |
manuz0r Membru
| Subiect: Re: upgrade Joi Feb 19, 2009 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: upgrade Joi Feb 19, 2009 7:03 pm | |
| - manuz0r a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: manu
- Cand ai jucat prima data pe server: cu 3 luni in urma - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 2-3 ore pe zii - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: pt a putea face parte din stafful kappa si pt a avea acces la comenzile de baza cand nu sunt admini pe server ( in special dimineatza) conta mai joaca. | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: upgrade Vin Feb 20, 2009 10:58 am | |
| | |
|
| |
manuz0r Membru
| Subiect: Re: upgrade Lun Mar 09, 2009 12:59 pm | |
| - Numele care il utilizezi pe server : manuz0r
- Timpul care il petreci pe server : 2ore pe zii, in weekend mai mult
- Ce acces detii momentan : slot/nume rezervat
- De cat timp ai accesul anterior : 2 luni si..
- De cat timp joci pe kappa : de mult, dar constant din octombrie 2008 (aproximativ)
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul : acces la comenzile simple (changemap in special) pentru ca sunt momente cand nu sunt admini pe server (dimineatza in special)
sorry pt ca am postat gresit prima data. considerati ca am jucat destul pt upgrade helper? Online time: 78:08:48 multumesc.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: upgrade | |
| |
|
| |
| upgrade | |
|