games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

adr cu pozele

In jos 
+3
WAVE
XozzE
adr
7 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

adr cu pozele - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: adr cu pozele   adr cu pozele - Pagina 2 EmptyJoi Feb 19, 2009 9:04 pm

adr a scris:
deci cand pot sa joc?

Cand pui toate pozele. ( a observat si Cristian ca lipsesc asa ca nu inteleg dc mai postezi aiurea )
Sus In jos
Kenox
Moderator

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 310
Varsta : 35
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!
Data de inscriere : 02/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: adr cu pozele   adr cu pozele - Pagina 2 EmptyVin Feb 20, 2009 5:57 am

SvcBad a scris:
adr a scris:
deci cand pot sa joc?

Cand pui toate pozele. ( a observat si Cristian ca lipsesc asa ca nu inteleg dc mai postezi aiurea )

Svc ori esti prost ori esti ratat....mai inceteaza draq cu rahaturile si lasa lumea sa joace...te-ai gandit vre-o data daca skill-ul lui este mult superior peste al tau ?Daca nu eu zic sa termini cu prostiile si sa iti vezi de treaba.
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Varsta : 37
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : EMO =))
Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: adr cu pozele   adr cu pozele - Pagina 2 EmptyVin Feb 20, 2009 6:29 am

moody- a scris:
si de unde stii ca lui Domnu cu D MARE svcbad i s-a luat de el si l-a banat aiurea? rog pe adr sa spuna data si ora cand i s-au facut pozele, cristian sa se uite in log si sa spuna exact cate poze i-a facut SVCBAD cu S V C B A D mare
adr scuze, pana atunci ban...oricum Cristian te rog uita-te in LOG si dupa aceea vom vedea cine e ala mai rupt si ala cu " " mare
si inca ceva SVCBAD termina cu insulte-le aiurea

moody cu svcbad mai certati de'an pwlea o sa aveti belele cu mine. si moody numai comenta aiurea si tu , nu te mai baga unde nu iti fierbe oala.
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
WAVE
VIP
WAVE

Numarul mesajelor : 265
Varsta : 37
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : snowboarding
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: adr cu pozele   adr cu pozele - Pagina 2 EmptyVin Feb 20, 2009 1:34 pm

Thread closed
Sus In jos
http://www.turbotech.ro
moody
Administrator
moody

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 33
Localitatea : Targoviste
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Data de inscriere : 31/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: adr cu pozele   adr cu pozele - Pagina 2 EmptyVin Feb 20, 2009 2:10 pm

eu cred ca ajut serverul dar vad ca tot mie imi sare lumea in cap, frate adr joaca bine si atat. am stat pe el la inceput cand a jucat aici si nu mi s-a parut ceva ciudat la el, joaca la sunet, a luat ban degeaba si vad ca nimeni nu- de acord sa il scot. in fine...vad ca deja v-ati obisnui cu serverul full, mai vorbim din nou la vara cand iar o sa se joace 4v4
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: adr cu pozele   adr cu pozele - Pagina 2 Empty

Sus In jos

adr cu pozele
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Pozele lui Djabula
» pozele pt psychodelic
» Cerere slot

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Jucatori suspecti de Cheat-
Mergi direct la: