| Upgrade | |
|
+5Cristian sevrajjj Hassan hriscu_vs ECHo 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Upgrade Dum Feb 08, 2009 1:25 pm | |
| - Numele care il utilizezi pe server : ECHo - Timpul care il petreci pe server:1-2 h pe zi(luni-vineri, depinde de timp), iar in week 3-4 h. - Ce acces detii momentan: helper - De cat timp ai accesul anterior: aproape 3 luni. - De cat timp joci pe kappa : De prin martie, dar m-am lasat cam 5 luni de cs - Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: sa fiu mai rotund. Online Time: 101:59:54. HF
Ultima editare efectuata de catre ECHo in Sam Feb 14, 2009 3:38 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Upgrade Dum Feb 08, 2009 5:30 pm | |
| |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Upgrade Dum Feb 08, 2009 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Lun Feb 09, 2009 4:07 pm | |
| - ECHo a scris:
- - Numele care il utilizezi pe server : ECHo
- Timpul care il petreci pe server:1-2 h pe zi(luni-vineri, depinde de timp), iar in week 3-4 h.
- Ce acces detii momentan: helper
- De cat timp ai accesul anterior: aproape 3 luni.
- De cat timp joci pe kappa : De prin martie, dar m-am lasat cam 5 luni de cs
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: sa fiu mai rotund.
Online Time: 91:43:30.
HF Contra. | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: Upgrade Lun Feb 09, 2009 5:02 pm | |
| - Hassan a scris:
- ECHo a scris:
- Timpul care il petreci pe server:1-2 h pe zi(luni-vineri, depinde de timp), iar in week 3-4 h.
HF Contra. motiv? | |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Lun Feb 09, 2009 6:07 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Lun Feb 09, 2009 8:16 pm | |
| - ECHo a scris:
HF Vad ca ai ceva activitate pe server dar comenzile de care dispui sunt mai mult decat necesare pentru a administra jocul... Deocamdata nu, dar revino dupa ce te remarci bine de tot pe server. | |
|
| |
ECHo Activ member
| Subiect: Re: Upgrade Lun Feb 09, 2009 8:26 pm | |
| - Cristian a scris:
- ECHo a scris:
HF Vad ca ai ceva activitate pe server dar comenzile de care dispui sunt mai mult decat necesare pentru a administra jocul... Deocamdata nu, dar revino dupa ce te remarci bine de tot pe server. Atunci te rog sa imi micsorezi accesul la slot cu nume rezervat.Nu voi mai cere upgrade.Ma voi multumi cu atat.ms & HF | |
|
| |
ECHo Activ member
| |
| |
ECHo Activ member
| Subiect: Re: Upgrade Dum Feb 15, 2009 6:01 pm | |
| Astept mai multe pro/contra...Haide.ti astia cu drept de vot | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Lun Feb 16, 2009 8:57 pm | |
| | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Upgrade Mar Feb 17, 2009 9:38 am | |
| | |
|
| |
sLkzor Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 33 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : Alcoolul si Femeile Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: Upgrade Mar Feb 17, 2009 9:46 am | |
| jocy incontinu de aia 91 de ore jocy zilnic cate 5-6 ore normal si alti joaca de cateva luni si abia au helper sau slot vrei repede marire srry ca mam bagat | |
|
| |
ECHo Activ member
| Subiect: Re: Upgrade Mar Feb 17, 2009 6:19 pm | |
| - sLkzor a scris:
- jocy incontinu de aia 91 de ore jocy zilnic cate 5-6 ore normal si alti joaca de cateva luni si abia au helper sau slot vrei repede marire srry ca mam bagat
De 4 luni am admin.Am jucat si mai demult pe server(aveam si admin), dar am fost inactiv o perioada.Nu inteleg de ce te-ai bagat, daca nu sti cum sta treaba...+ invata sa scri.hai hf | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| |
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Upgrade Mar Feb 17, 2009 7:15 pm | |
| - sLkzor a scris:
- jocy incontinu de aia 91 de ore jocy zilnic cate 5-6 ore normal si alti joaca de cateva luni si abia au helper sau slot vrei repede marire srry ca mam bagat
Ba slkzor ai cum god pe srv sau esti cumva administrator pe forum taci o data numai iti da cu pararea. | |
|
| |
ECHo Activ member
| Subiect: Re: Upgrade Mier Feb 18, 2009 9:13 pm | |
| korr...mai bine iti expuneai si tu parerea | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| |
| |
oragula Membru
Sex : Numarul mesajelor : 15 Varsta : 43 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Net, muzica, distractie Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Re: Upgrade Joi Feb 19, 2009 5:29 pm | |
| - Hassan a scris:
- ECHo a scris:
- Cristian a scris:
- ECHo a scris:
HF Vad ca ai ceva activitate pe server dar comenzile de care dispui sunt mai mult decat necesare pentru a administra jocul... Deocamdata nu, dar revino dupa ce te remarci bine de tot pe server. Si cum sa ma remarc bine pe server? Doar pentru ca nu ma inteleg bine cu Hassan(eu nu am nimic cu el, el are ceva cu mine) inseamna ca nu voi primi up? Din cei care au postat decat el este contra...mai astept pro\contra.Hai baieti, nu fiti timizi/ Ce-am eu cu tine ma ? Nu cred ca ti-am dat ban sau cine stie ce. Ma rog..cred ca ai vb pe nas....Daca aveam ceva cu tine numai jucai deloc pe srv. Te tine-am numai in banuri si vb sa ti-se scoata si accesul. Asa ca joaca linistit ca n-am nimic cu tine hf. Nu cred ca are ceva cu tine Hassan. Remarcai tu lucrul asta pana acum daca avea ceva cu tine , exact cu zice si el mai sus. Contra si din partea mea momentan. Mai joaca. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Upgrade | |
| |
|
| |
| Upgrade | |
|