Ceeeeeeeee?!!!!!!!!!
Cristian. Sunt sigur ca faci o confuzie. Nu sunt genul care sa injure pe srv, sau pe un forum, sau in orice alta ipostaza. De obicei nu prea ma bag in seama aiurea si am un minim respect pentru persoanele pe care nu le cunosc. Mai ales in situatia acestui joc. Am cativa ani de cand joc si sunt constient ca sunt oameni in toata firea care joaca. Chiar eu cunosc, doctori, avocati sau tot felul de manageri care joaca destul de des ca sa se mai relaxeze. Ma numar printre ei.
Joc aici deoarece sunt cativa oameni pe care-i cunosc mai de mult si sincer sa fiu, placerea e mai mare sa joc undeva unde sunt cunoscut si unde cunosc lume decat sa ma duc undeva unde ma simt ca un strain. Ti-am mai spus acest lucru.
Poate e si un sentiment de nostalgie deoarece acesta a fost primul srv unde am dat connect cand am intrat prima data online acum cativa ani . Jucam din Syr in perioada in care Lica si Happ veneau aproape zilnic pe acolo. ( nu-i cunosc personal si nu vreau sa ma folosesc aiurea de numele lor)
Te rog, daca poti , si daca ai timp , sa mai verifici inca odata, log-ul, sau forumul sau unde ai vazut ca te-am injurat, deoarece este imposibil sa fi fost de la mine. Au fost 2 PM care ti le-am dat. Unul pt parola slot si unul cand am vrut sa te anunt ca o sa lipsesc vreo 2 saptamani deoarece am fost plecat din tara, in concediu. Au mai fost mailurile de la adresa
liviuionita1984@yahoo.com cu ceva timp in urma , tot pt admin. Atat.
Am preferat sa postez aici decat sa-ti dau un PM deoarece sunt sigur ca cei care ma cunosc de pe srv iti pot confirma ca nu sunt genul care sa aibe un limbaj mai "neortodox" si care sa se comporte aiurea
Multumesc