| Cerere admin! | |
|
+5hriscu_vs akles F1rsT keL's reeboKdd 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
reeboKdd bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 32 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : sa joc ftb! Data de inscriere : 27/01/2009
| Subiect: Cerere admin! Mar Ian 27, 2009 12:20 pm | |
| Numele reeboKdd - Cand ai jucat prima data pe server: acuma 2 ani - Timpul petrecut pe serverul 2-3 ore zii - Motivul pentru care doresti admin pe server: pentru loc pe server si sa nu imi iau ban de la admini care ma fac codat | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Ian 27, 2009 12:21 pm | |
| - reeboKdd a scris:
- Numele reeboKdd
- Cand ai jucat prima data pe server: acuma 2 ani - Timpul petrecut pe serverul 2-3 ore zii - Motivul pentru care doresti admin pe server: pentru loc pe server si sa nu imi iau ban de la admini care ma fac codat pRo | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Ian 27, 2009 1:27 pm | |
| ce 2peu jegos ai lake mic ... intai treci pe la cereri slot .. si dak primesti slot .. revin`o peste vreo 30 de zile cu o cerere de admin ... chiar asa vrei admin din prima | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Ian 27, 2009 1:37 pm | |
| - reeboKdd a scris:
- Numele reeboKdd
- Cand ai jucat prima data pe server: acuma 2 ani - Timpul petrecut pe serverul 2-3 ore zii - Motivul pentru care doresti admin pe server: pentru loc pe server si sa nu imi iau ban de la admini care ma fac codat Pro | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Ian 27, 2009 5:40 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Ian 27, 2009 6:02 pm | |
| - reeboKdd a scris:
- Numele reeboKdd
- Cand ai jucat prima data pe server: acuma 2 ani - Timpul petrecut pe serverul 2-3 ore zii - Motivul pentru care doresti admin pe server: pentru loc pe server si sa nu imi iau ban de la admini care ma fac codat Pro slot. | |
|
| |
Killer Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 35 Localitatea : Voluntari Hobby/Distractii : fotbal , bautura , femei Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Ian 27, 2009 6:13 pm | |
| | |
|
| |
aFK Membru
Sex : Numarul mesajelor : 49 Varsta : 34 Localitatea : Bacau Hobby/Distractii : Fetitele Stare de spirit : Un copil pragmatic :)) Data de inscriere : 13/01/2009
| Subiect: Re: Cerere admin! Joi Ian 29, 2009 12:14 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere admin! Joi Ian 29, 2009 1:23 pm | |
| - aFK a scris:
- Pro
Tu care mai esti afK ? ............... god administrator ceva ? vre un acces ? Sau esti spamer ? |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Joi Ian 29, 2009 5:49 pm | |
| - reeboKdd a scris:
- Numele reeboKdd
- Cand ai jucat prima data pe server: acuma 2 ani - Timpul petrecut pe serverul 2-3 ore zii - Motivul pentru care doresti admin pe server: pentru loc pe server si sa nu imi iau ban de la admini care ma fac codat Trimite-mi nick si pass pentru ca ai destule pro... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin! | |
| |
|
| |
| Cerere admin! | |
|