| upgrade | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: upgrade Dum Ian 18, 2009 9:51 am | |
| - Numele care il utilizezi pe server : Ghizmo
- Timpul care il petreci pe server: 1-2 ore pe zi
- Ce acces detii momentan: Helper
- De cat timp joci pe kappa: de pe vremea cand sv era nonsteam
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul : comenzi | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: upgrade Dum Ian 18, 2009 1:42 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- - Numele care il utilizezi pe server : Ghizmo
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul : comenzi Pro. Moderator... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: upgrade Mier Ian 21, 2009 10:24 pm | |
| - Hassan a scris:
- Ghizmo a scris:
- - Numele care il utilizezi pe server : Ghizmo
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul : comenzi
Pro. Moderator... Done! Il urmaresc de ceva vreme si e OK... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: upgrade Vin Ian 23, 2009 9:55 pm | |
| Si-a luat-o in cap de cand a primit up.....Mai usor cu injuraturile Ghizmo ! Te crezi prea breaz ! Esti tu bun la CS dar asta nu inseamna ca ai voie sa vorbesti ca la usa cortului ! Hai Cya ! |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: upgrade Vin Ian 23, 2009 10:51 pm | |
| bai acesta ma cobor la mintea ta ca sa iti dau replica : in momentul cand vine cineva pe forum si ma reclama ca am dat ban, ca am dat kick, ca am injurat si vreau totul copy/paste din consola atunci ai dreptul sa iti expui parerea.pana atunci ia loc in fata monitorului si fa ce vrei tu acolo dar nu ma mai deranja pe sv.eu nu am nimic de impartit cu nimeni intru doar sa ma joc si atat (intelegi semnificatia de joc?)! tine minte respectul se castiga prin respect dar tu nu ai treaba cu asa ceva de fapt din ce obs. pe forum (este chiar distractiv sa citesti toate bazaconiile) te bagi total aiurea in toate discutiile doar ca sa aduni +1 la posturi altfel nu vad sensul (se da vreun bonus la un nr. cat mai mare de posturi?). P.S. a fost ptr prima si ultima oara cand ti-am raspuns eu unul o sa te ignor atat pe sv cat si pe forum si iti propun sa faci acelasi lucru si tu! plz no reply chiar nu are sens asta doar daca nu cumva esti............ | |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: upgrade Sam Ian 24, 2009 1:29 am | |
| fi serios ghizmo jucam 2 vs 2 pe server itzi zicem totzi ca jucam numa x1 pe dust2 tu te duci peste tot si cand itzi zicem ca jucam numa x1 desi jucam de 30 de minute numa x1 tu te duci pe undetzi taie capu si dai o replica de kaka ca tu nu esti disperat dinala de cs ca noi haha esti gg ! la inceput am crez ca esti ghizmo ala din timisoara din TJ dapai nah fakerii raman fakeri ! | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: upgrade Sam Ian 24, 2009 2:32 pm | |
| vezi ca este sectiune de reclamatii pe acolo pe undeva poate o gasesti | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: upgrade Dum Ian 25, 2009 10:07 am | |
| aici nu e sa va certati .. sunt doar cereri de UP . closed | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: upgrade Dum Ian 25, 2009 1:02 pm | |
| ba dar terminati si are dreptate ghizmo . dak veniti cu reclamatii dati copy /paste si postati unde trebui . Si nu va mai certati intre voi. Voi ar trebui sa administrati server ca sa mearga cat mai bine nu sa va banati si alte porcari .. topic inchis . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: upgrade | |
| |
|
| |
| upgrade | |
|