hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Problema Sam Ian 17, 2009 5:57 pm | |
| Cristian te rog verifica-mi adminul , nu-mi da voie sa ma loghez. Cred ca e modificata parola ... | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Problema Dum Ian 18, 2009 10:07 pm | |
| - hriscu_vs a scris:
- Cristian te rog verifica-mi adminul , nu-mi da voie sa ma loghez. Cred ca e modificata parola ...
Pai normal ca e modificata! S-a intrat cu adminul tau a facut prostii cineva. Chiar matol daca erai nu puteai face asta... | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Problema Dum Ian 18, 2009 10:10 pm | |
| - Cristian a scris:
- hriscu_vs a scris:
- Cristian te rog verifica-mi adminul , nu-mi da voie sa ma loghez. Cred ca e modificata parola ...
Pai normal ca e modificata! S-a intrat cu adminul tau a facut prostii cineva. Chiar matol daca erai nu puteai face asta... auzi matol =)) imi aduce aminte de mine cum am fost eu toata luna DECEMBRIE | |
|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Problema Mar Ian 20, 2009 11:24 am | |
| - Cristian a scris:
- hriscu_vs a scris:
Pai normal ca e modificata! S-a intrat cu adminul tau a facut prostii cineva. Chiar matol daca erai nu puteai face asta... tampitul de fratimiu )) .. ti-am trimis un pm cu noua parola | |
|
hriscu_vs Activ member
| Subiect: Re: Problema Mar Ian 20, 2009 11:28 am | |
| | |
|