| Upgrade ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
riflez0r Membru
Sex : Numarul mesajelor : 14 Varsta : 34 Localitatea : Ilfov / Snagov Hobby/Distractii : Student / Fac. de drept. Stare de spirit : The World Is Yours! Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Upgrade ! Sam Ian 17, 2009 1:43 pm | |
| Numele care il utilizezi pe server: riflez0r
- Timpul care il petreci pe server: cred ca ... destul :rool:
- Ce acces detii: admin mic
- De cat timp ai accesul anterior: de aprozimativ o luna , poate mai mult avand si inainte cand serv. era nepopulat.
- De cat timp joci pe kappa : aproximativ 1 an
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: Pt. comanda de ban ... exemplu a intrat cineva care nu avea admin , brusc ia aparut admin ... folosea numele altui jucator. (Nu fac exces de aceasta comanda DOAR IN CAZURI EXTREME).
Multumesc anticipat. | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Upgrade ! Dum Ian 18, 2009 9:49 am | |
| CONTRA. Acces suficient. (Mai ales ca esti mereu pe cs.pgl.ro). | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade ! Dum Ian 18, 2009 1:44 pm | |
| - riflez0r a scris:
- Numele care il utilizezi pe server: riflez0r
- Timpul care il petreci pe server: cred ca ... destul :rool:
- Ce acces detii: admin mic
- De cat timp ai accesul anterior: de aprozimativ o luna , poate mai mult avand si inainte cand serv. era nepopulat.
- De cat timp joci pe kappa : aproximativ 1 an
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: Pt. comanda de ban ... exemplu a intrat cineva care nu avea admin , brusc ia aparut admin ... folosea numele altui jucator. (Nu fac exces de aceasta comanda DOAR IN CAZURI EXTREME).
Multumesc anticipat. idem killah | |
|
| |
riflez0r Membru
Sex : Numarul mesajelor : 14 Varsta : 34 Localitatea : Ilfov / Snagov Hobby/Distractii : Student / Fac. de drept. Stare de spirit : The World Is Yours! Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Re: Upgrade ! Dum Ian 18, 2009 2:11 pm | |
| Joc mai mult pe PGL.RO pt. simplul motiv ca se sufera , Cristian a fost martor la o discutie cand ma injura 1 de mama focului ca am pus regex 0 ... cum a spus Cristian sa nu`l mai lasati 1. Daca nu se sufera joc ... MAI MULT DECAT pe PGL. Thx. | |
|
| |
riflez0r Membru
| Subiect: Re: Upgrade ! Lun Ian 19, 2009 8:54 pm | |
| Up ! ... deci ... nimenea numai zice nimic ... PRO / CONTRA ... sunt chiar asa ... | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Upgrade ! Mar Ian 20, 2009 11:42 am | |
| | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Upgrade ! Mar Ian 20, 2009 12:10 pm | |
| - riflez0r a scris:
- Joc mai mult pe PGL.RO pt. simplul motiv ca se sufera , Cristian a fost martor la o discutie cand ma injura 1 de mama focului ca am pus regex 0 ... cum a spus Cristian sa nu`l mai lasati 1. Daca nu se sufera joc ... MAI MULT DECAT pe PGL. Thx.
Daca joci mai mult pe PGL , stai acolo ca stai bine ...nu cred ca avem nevoie de oameni ca tine pe aici. CONTRA. | |
|
| |
riflez0r Membru
| Subiect: Re: Upgrade ! Mar Ian 20, 2009 4:09 pm | |
| - WAVE a scris:
- riflez0r a scris:
- Joc mai mult pe PGL.RO pt. simplul motiv ca se sufera , Cristian a fost martor la o discutie cand ma injura 1 de mama focului ca am pus regex 0 ... cum a spus Cristian sa nu`l mai lasati 1. Daca nu se sufera joc ... MAI MULT DECAT pe PGL. Thx.
Daca joci mai mult pe PGL , stai acolo ca stai bine ...nu cred ca avem nevoie de oameni ca tine pe aici. CONTRA. Ce ai vrut sa zici "nu cred ca avem nevoie de oameni ca time pe aici" ... adica ? Fii mai explicit... | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Upgrade ! Mar Ian 20, 2009 5:05 pm | |
| Nu tre sa stau sa-ti dau tie explicatii. Have fun. | |
|
| |
riflez0r Membru
| Subiect: Re: Upgrade ! Mar Ian 20, 2009 5:13 pm | |
| - WAVE a scris:
- Nu tre sa stau sa-ti dau tie explicatii.
Have fun. Pai da dar ... esti putin penibil ... aaaaa scz vrei sa ai cat mai multe posturi ... scz. | |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: Upgrade ! Mar Ian 20, 2009 6:50 pm | |
| - riflez0r a scris:
- WAVE a scris:
Have fun. Pai da dar ... esti putin penibil ... aaaaa scz vrei sa ai cat mai multe posturi ... scz. Da vreau sa fiu "seful" forumului , sa am cat mai multe posturi ...ai ceva impotriva ? Du-te pe PGL sau unde joci tu si lasa-ne. | |
|
| |
riflez0r Membru
| Subiect: Re: Upgrade ! Mier Ian 21, 2009 2:48 pm | |
| - WAVE a scris:
- riflez0r a scris:
- WAVE a scris:
Have fun. Pai da dar ... esti putin penibil ... aaaaa scz vrei sa ai cat mai multe posturi ... scz. Da vreau sa fiu "seful" forumului , sa am cat mai multe posturi ...ai ceva impotriva ? Du-te pe PGL sau unde joci tu si lasa-ne. WAVE tu ai niste sechele cu PGL-ul ... Man , te pot ajuta ... Nu e nici o rusine , ai o boala psihica ... ( PGL , PGL , PGL ) ... Ce ai ? pfff ... esti dilo ! | |
|
| |
riflez0r Membru
| Subiect: Re: Upgrade ! Mier Ian 21, 2009 4:31 pm | |
| OFF TOPIC / nu are rost ! ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Upgrade ! | |
| |
|
| |
| Upgrade ! | |
|