| cerere slot.. | |
|
+5rCon sevrajjj Hassan killah acyd 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
acyd Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 67 Varsta : 39 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : movies Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: cerere slot.. Lun Ian 12, 2009 5:08 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: acyd - Cand ai jucat prima data pe server: nu mai stiu exact.. acum ani de zile .. pe vremea lui bleah - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 2-3 ore pe zii - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: sa joc linistit .. sa nu mai dau juma` de ora retry | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: cerere slot.. Lun Ian 12, 2009 8:32 pm | |
| - acyd a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: acyd
- Cand ai jucat prima data pe server: nu mai stiu exact.. acum ani de zile .. pe vremea lui bleah - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 2-3 ore pe zii - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: sa joc linistit .. sa nu mai dau juma` de ora retry PRO ... il stiu | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot.. Lun Ian 12, 2009 10:59 pm | |
| | |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot.. Mier Ian 14, 2009 1:21 pm | |
| | |
|
| |
rCon Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs/vinu Data de inscriere : 01/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere slot.. Mier Ian 14, 2009 2:45 pm | |
| | |
|
| |
ruLez Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 40 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : jocurile la pc / plimbarile Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: cerere slot.. Joi Ian 15, 2009 11:50 am | |
| - acyd a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server: nu mai stiu exact.. acum ani de zile .. pe vremea lui bleah - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 2-3 ore pe zii - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: sa joc linistit .. sa nu mai dau juma` de ora retry Pro slot | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: cerere slot.. Joi Ian 15, 2009 8:48 pm | |
| | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: cerere slot.. Vin Ian 16, 2009 3:29 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot.. Dum Ian 18, 2009 10:20 pm | |
| - acyd a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server: nu mai stiu exact.. acum ani de zile .. pe vremea lui bleah - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 2-3 ore pe zii - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: sa joc linistit .. sa nu mai dau juma` de ora retry Baga repede in privat nick si pass ca te rezolv! | |
|
| |
acyd Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 67 Varsta : 39 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : movies Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: cerere slot.. Mar Ian 20, 2009 10:27 pm | |
| eu am o mica problema .. nu ajunge nici un PM la Cristian .. am incercat sa dau de 3 ori .. toate mi`au ramas in mesaje in curs de transmitere .. strange ca am incercat la alt user si a mers .. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot.. Mier Ian 21, 2009 8:58 pm | |
| - acyd a scris:
- eu am o mica problema .. nu ajunge nici un PM la Cristian .. am incercat sa dau de 3 ori .. toate mi`au ramas in mesaje in curs de transmitere .. strange ca am incercat la alt user si a mers ..
Mi-ai trimis 4 mesaje private cu 3 parole diferite! Cam nehotarat... Te-am rezolvat! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere slot.. | |
| |
|
| |
| cerere slot.. | |
|