| Cerere up | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
L0pEz Membru
Sex : Numarul mesajelor : 13 Varsta : 38 Localitatea : tg-jiu Hobby/Distractii : tunning,sport,femei,bar,alcool :)) Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Cerere up Mier Ian 07, 2009 10:54 pm | |
| - Numele care il utilizezi pe server: L0pEz - Timpul care il petreci pe server:1-2 ore depinde acum am inceput si munca... - Ce acces detii momentan:helper - De cat timp ai accesul anterior:1 luna - De cat timp joci pe kappa: joc demult pe sv 2 ani (cu name diferite) - Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: mai multe comenzi..... Bafta si ne vedem la joc | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere up Mier Ian 07, 2009 11:07 pm | |
| eu iti dau .... jumatate de Pro pentru ca te vad mereu pe server si am mai observat ca nici nu faci abuz de comenzi si zic ca esti linistit.....SPER SA RAMANA ASA ! |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Cerere up Joi Ian 08, 2009 2:30 pm | |
| | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Cerere up Joi Ian 08, 2009 8:56 pm | |
| Daca zici ca ai jucat cu nume diferit , expune-l aici ca poate te cunoastem. Pentru moment sunt CONTRA. | |
|
| |
L0pEz Membru
Sex : Numarul mesajelor : 13 Varsta : 38 Localitatea : tg-jiu Hobby/Distractii : tunning,sport,femei,bar,alcool :)) Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Cerere up Joi Ian 08, 2009 9:02 pm | |
| - WAVE a scris:
- Daca zici ca ai jucat cu nume diferit , expune-l aici ca poate te cunoastem.
Pentru moment sunt CONTRA. ok wave (onCel,JeT,connect,cRu) cam astea sunt...... Nu sunt genu de om sa ies in evidenta!!!! | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere up Joi Ian 08, 2009 9:26 pm | |
| - L0pEz a scris:
- - Numele care il utilizezi pe server: L0pEz
- Timpul care il petreci pe server:1-2 ore depinde acum am inceput si munca...
- Ce acces detii momentan:helper
- De cat timp ai accesul anterior:1 luna
- De cat timp joci pe kappa: joc demult pe sv 2 ani (cu name diferite)
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: mai multe comenzi.....
Bafta si ne vedem la joc Contra mai joaca | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Cerere up Sam Ian 10, 2009 7:33 pm | |
| | |
|
| |
L0pEz Membru
| Subiect: Re: Cerere up Dum Ian 11, 2009 3:33 am | |
| [quote="hriscu_vs"]ai destul acces[/quote
aolo u pe ce sv joci k eu nu te-am vazut niciodata pe kappa "si crede-ma chiar intru si joc pe sv in fiecare zi"
in fine mai joc daca asa sta treaba
cu stima L0pEz | |
|
| |
jadkiss Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 153 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : fotbalu Data de inscriere : 04/12/2008
| Subiect: Re: Cerere up Dum Ian 11, 2009 2:52 pm | |
| - L0pEz a scris:
- - Numele care il utilizezi pe server: L0pEz
- Timpul care il petreci pe server:1-2 ore depinde acum am inceput si munca...
- Ce acces detii momentan:helper
- De cat timp ai accesul anterior:1 luna
- De cat timp joci pe kappa: joc demult pe sv 2 ani (cu name diferite)
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: mai multe comenzi.....
Bafta si ne vedem la joc PRO | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere up | |
| |
|
| |
| Cerere up | |
|