| Upgrade :) | |
|
+9Dracusoru akles jadkiss Kenox hriscu_vs killah Hassan Kobe Bazzy 13 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Kobe Membru
Sex : Numarul mesajelor : 40 Varsta : 43 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : bodybuilding,fighting! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade :) Vin Feb 06, 2009 7:38 pm | |
| Bazzy esti cel mai prost din Romania !! Amin !! | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Upgrade :) Sam Feb 07, 2009 9:16 am | |
| - Kobe a scris:
- CONTRA ! Are acces si e robot nu stie sa se locheze ..deci va rog ..against ! Nu vedeti ce prostii scoate din gura ! E pur si simplu retard !
Nu pot decat sa zic ca sunt total de acord cu ce zice Kobe , ( chiar daca tu ai zis-o in gluma ...eu nu glumesc ). As mai putea adauga cateva motive dar n-are sens. Contra. | |
|
| |
Bazzy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 39 Localitatea : Bronx Hobby/Distractii : Sa va rup Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: Upgrade :) Sam Feb 07, 2009 9:35 am | |
| WAWE care problema ta amice? cine esti ? ce sa intamplat ai visat urat? vezitzi de treburile tale maturo. | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Upgrade :) Sam Feb 07, 2009 1:00 pm | |
| - Bazzy a scris:
- WAWE care problema ta amice? cine esti ? ce sa intamplat ai visat urat? vezitzi de treburile tale maturo.
Se scrie WAVE in primul rand ( invata sa citesti ), iar in al 2-lea rand scrie pe undeva pe aici ca e interzis sa iti dai cu parerea ?! Cred ca tu ai o problema , nu eu... Mai treci si tu pe la scoala si mai invata sa citesti si sa scrii ca momentan esti de talia lu Gigi & Vanghelie. | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Upgrade :) Sam Feb 07, 2009 1:29 pm | |
| Ba voi sunteti criminali! ))Hai cuae facem un topic WAVE vs Bazzy!Io's arbitru o sa va anunt regulile daca baietii sunt de acord!Poate asa se calmeaza spiritele p'acilea! | |
|
| |
Kobe Membru
Sex : Numarul mesajelor : 40 Varsta : 43 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : bodybuilding,fighting! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade :) Sam Feb 07, 2009 2:44 pm | |
| Bah Bazzy acum pe bune esti prietenul meu dar date`n + matii si nu ma mai copia atat ! Daca pun eu un avatar repede pui si tu,vorbesc serios ca esti puscarias !Esti enervant jur,chiar nu ai inspiratie sa folosesti un avatar personalizat daten mm ! Lasa ca am sa pun acum un kkt ! | |
|
| |
Andreea New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 34 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : Tot ce tine de distractie :D Data de inscriere : 02/02/2009
| Subiect: Re: Upgrade :) Sam Feb 07, 2009 5:29 pm | |
| | |
|
| |
Bazzy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 39 Localitatea : Bronx Hobby/Distractii : Sa va rup Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: Upgrade :) Sam Feb 07, 2009 5:34 pm | |
| Kobe mai dute dracu de sluga deja o dai in sentimente oricum nu mai esti nimic in fatza mea nu ai nevoie de mine si nu am nevoie de tine si cu asta basta. | |
|
| |
Kobe Membru
| Subiect: Re: Upgrade :) Sam Feb 07, 2009 6:16 pm | |
| Vezi Bazzy poate ai u unul si mai maro ca asta ..mai cu motz }{ | |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: Upgrade :) Sam Feb 07, 2009 8:57 pm | |
| Iti las un numar de telefon sa ma suni cand vii de la tine de la tara d-acolo in Bucuresti ca sa ne intalnim ? Cre ca vrei sa te dea astia la stirile de la ora 5 | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Upgrade :) Dum Feb 08, 2009 12:57 am | |
| | |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: Upgrade :) Dum Feb 08, 2009 9:20 am | |
| | |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: Upgrade :) Dum Feb 08, 2009 12:03 pm | |
| - KADZE a scris:
- bazzy raule ziceai ca-l bati pe jadkiss , pai moshule daca intri in titan numai iesi de acolo hahahah
Poate esti smecher la tine acolo , dar .... .`. `.`. `.` .` .` .`. `. Topic Close ,asta se crede vreun ToLea JR.! Tolea ? E mic copil pe langa raul asta... E si el smecher la el in sat si ne arata aici cat de tare e. Omu se vede vre-un Remy Bonjasky daca se duce la sala 2 ore si trage de 2 fiare =)). Sa vina in Bucuresti sa vedem cat de tare e, poate o sa-l faca vedeta aia la PRO TV la stirile de la ora 5 cu un titlu mare " SATEAN BATUT DE BUCURESTENI ". | |
|
| |
Bazzy Membru
| Subiect: Re: Upgrade :) Lun Feb 09, 2009 9:20 pm | |
| Bine eu zic sa o lasam asa nare rost sa ne mai certam sanatate numa bine. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade :) Lun Feb 09, 2009 9:25 pm | |
| - Bazzy a scris:
- Bine eu zic sa o lasam asa nare rost sa ne mai certam sanatate numa bine.
Buna decizie! Plecati de la o gluma si o dati in alte alea. Parca ati fi muieri... Close! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Upgrade :) | |
| |
|
| |
| Upgrade :) | |
|