| Reclamatie la adresa adminului editioN. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Reclamatie la adresa adminului editioN. Mar Dec 23, 2008 6:58 pm | |
| Il reclam pe helperul editioN. A injurat pe server. Print nu am, dar poate sa confirme si Pitzi(cel injurat) si moody si rCon. | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Mar Dec 23, 2008 7:01 pm | |
| - ECHo a scris:
- Il reclam pe helperul editioN.
A injurat pe server. Print nu am, dar poate sa confirme si Pitzi(cel injurat) si moody si rCon. Doamneeee daca pentru o injuratura vii sa postezi pe forum... daca iti dadea ban ce faceai?? il cautai sa il bati pentru un joc de 2 lei... | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Mar Dec 23, 2008 7:09 pm | |
| - kenox a scris:
- ECHo a scris:
A injurat pe server. Print nu am, dar poate sa confirme si Pitzi(cel injurat) si moody si rCon. Doamneeee daca pentru o injuratura vii sa postezi pe forum...daca iti dadea ban ce faceai??il cautai sa il bati pentru un joc de 2 lei... Tu mereu trebuie sa te bagi ca musca in .....Vezi-ti de ale tale. | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Mar Dec 23, 2008 7:51 pm | |
| - ECHo a scris:
- kenox a scris:
- ECHo a scris:
A injurat pe server. Print nu am, dar poate sa confirme si Pitzi(cel injurat) si moody si rCon. Doamneeee daca pentru o injuratura vii sa postezi pe forum...daca iti dadea ban ce faceai??il cautai sa il bati pentru un joc de 2 lei... Tu mereu trebuie sa te bagi ca musca in .....Vezi-ti de ale tale. Atat te duce capu' atata faci ... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Mar Dec 23, 2008 8:13 pm | |
| - ECHo a scris:
A injurat pe server. Print nu am, dar poate sa confirme si Pitzi (cel injurat) si moody si rCon. In general pe Kappa intra si jucatori de pe alte servere unde nu sunt restrictii de limbaj asa ca o mai comit. Este valabil si pentru unii admini. Am sa-l atentionez pe editioN... | |
|
| |
ECHo Activ member
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Mar Dec 23, 2008 8:14 pm | |
| - Cristian a scris:
- ECHo a scris:
A injurat pe server. Print nu am, dar poate sa confirme si Pitzi (cel injurat) si moody si rCon. In general pe Kappa intra si jucatori de pe alte servere unde nu sunt restrictii de limbaj asa ca o mai comit. Este valabil si pentru unii admini. Am sa-l atentionez pe editioN... Ok, multumesc. | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Joi Dec 25, 2008 3:05 pm | |
| | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Joi Dec 25, 2008 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Joi Dec 25, 2008 3:55 pm | |
| | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Joi Dec 25, 2008 3:57 pm | |
| Eu zic că e foarte bine așa, oricine se mai scapă la o injuratură chiar și in glumă! Gj | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Joi Dec 25, 2008 4:08 pm | |
| | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Mar Ian 06, 2009 8:25 pm | |
| - ECHo a scris:
A injurat pe server. Print nu am, dar poate sa confirme si Pitzi(cel injurat) si moody si rCon. Remove admin. Maxim slot. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Mier Ian 07, 2009 8:47 pm | |
| - killah a scris:
- ECHo a scris:
A injurat pe server. Print nu am, dar poate sa confirme si Pitzi(cel injurat) si moody si rCon.
Remove admin. Maxim slot. La fel pro slot. | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Mier Ian 07, 2009 10:50 pm | |
| | |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Joi Ian 08, 2009 10:19 am | |
| Da Cristian,am inteles,vorba vine!Dar nuj ce intereseaza pe altul cum ma injur eu cu cei care am glume! Nu ma refeream la playeri sau altii care nu am ce sa-mi faca decat sa ma injure!Adica sa abuzez de accesul meu! | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. Joi Ian 08, 2009 10:46 am | |
| edition are helper si are mod pe forum?! LOL! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie la adresa adminului editioN. | |
| |
|
| |
| Reclamatie la adresa adminului editioN. | |
|