| cerere slot | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
damnatu- bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 91 Localitatea : - Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: cerere slot Dum Dec 21, 2008 9:21 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: damnatu - Cand ai jucat prima data pe server: acum 1 luna aprox. - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 2-3h - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: pentru a nu mai primii kick fara motiv | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere slot Dum Dec 21, 2008 9:29 pm | |
| | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: cerere slot Dum Dec 21, 2008 9:31 pm | |
| | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot Dum Dec 21, 2008 9:32 pm | |
| Da am, dar ce te deranjeaza ? | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: cerere slot Dum Dec 21, 2008 9:32 pm | |
| - moody- a scris:
- Da am, dar ce te deranjeaza ?
ti-am zis doar , Bafta Enjoy it .. | |
|
| |
moody Administrator
| Subiect: Re: cerere slot Dum Dec 21, 2008 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: cerere slot Dum Dec 21, 2008 9:36 pm | |
| Eu doar sunt la +1 si doar trebe sa postez si eu la fel ca si svc si trebe sa dau si eu un Pro-Contra dintrala... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot Dum Dec 21, 2008 10:09 pm | |
| - damnatu- a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: damnatu
- Cand ai jucat prima data pe server: acum 1 luna aprox. - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 2-3h - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: pentru a nu mai primii kick fara motiv Da-mi pass pentru un slot sa nu mai iei kick pentru loc de la admini. Te-am urmarit pe server si esti ok... | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: cerere slot Lun Dec 22, 2008 12:44 pm | |
| PRO pentru slot , dar pentru admin eu zic ca trebuie sa mai joci pe server ceva timp.
korr : Tu vorbesti cam mult si cam prost , nu te-am vazut in viata mea pe server ...vad doar ca postezi pe aici doar ca sa te afli in treaba si sa strangi posturi "la ghiozdan" sa vada lumea cat de tare esti tu ca ai multe posturi. Sincer ...n-ai nici o treaba cu subiectul asta. have fun damnatu-le. | |
|
| |
korr Moderator
| Subiect: Re: cerere slot Lun Dec 22, 2008 8:22 pm | |
| - WAVE a scris:
- PRO pentru slot , dar pentru admin eu zic ca trebuie sa mai joci pe server ceva timp.
korr : Tu vorbesti cam mult si cam prost , nu te-am vazut in viata mea pe server ...vad doar ca postezi pe aici doar ca sa te afli in treaba si sa strangi posturi "la ghiozdan" sa vada lumea cat de tare esti tu ca ai multe posturi. Sincer ...n-ai nici o treaba cu subiectul asta. have fun damnatu-le. Ciudat, nici eu pe tine .. Azi am stat 6 h pe server | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: cerere slot Mar Dec 23, 2008 12:41 am | |
| korr take it easy!Ne-am saturat de zmei!
Astia cu +1 lor zic sa aveti grija!Exista topic de discutii libere aberati acolo si terminati odata! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere slot | |
| |
|
| |
| cerere slot | |
|