games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Injurat si banat fara motiv de ghizmo

In jos 
+11
kox
IoGy
gst
Gizmo
extrem69
d0bErMaN
has
SoRiN
altu
LEgeNDa
hriscu_vs
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
extrem69
Membru

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 40
Localitatea : calarasi
Hobby/Distractii : fotbal si cs
Data de inscriere : 15/12/2011

Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptySam Mar 23, 2013 9:06 am

Nu cred ca am injurat noi vreodata pe cineva sau am facut vreo reclamatie cuiva dar cizma asta e chiar rupta sa se duca la cizmar lol! lol! lol!
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Numarul mesajelor : 464
Varsta : 39
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Pumping Iron
Data de inscriere : 24/11/2008

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptySam Mar 23, 2013 11:16 am

Asa este, voi adunatura de saraci nu faceti absolut nimic, stiti sa scrieti cu var pe pereti atat (admin_say sal all), Nu stiu cine este cizma la tine dar clar te bate limba romana daca incerci sa faci asociere cu mine. Diferenta este ca unul ca tine si altu, fana.bar, vali.bar, iogy si multi altii nu ar obtine nici macar slot pe pgl exact cum era pe vremuri pe kappa, iar eu imi rezerv dreptul sa ma joc pe ce sv vreau.
Nivelul vostru este strict latopogane.ro si in gandire cat si in joc.
Sus In jos
LEgeNDa
Moderator
LEgeNDa

Numarul mesajelor : 97
Varsta : 32
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : da
Data de inscriere : 10/10/2012

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyDum Mar 24, 2013 12:42 am

O sa va scad accesele la toti daca nu incetati
Sus In jos
gst
Moderator
gst

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 41
Hobby/Distractii : Call of Duty
Stare de spirit : zZzZz
Data de inscriere : 25/04/2012

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyDum Mar 24, 2013 6:42 am

I'M BACK !!!!!

acum sa o luam cu inceputul, ptr un off se da un warn, ptr 2 warn se da ban 2 sapt. acum o sa incep sa va vanez doar in acest topic.
kox, tu de ce nu dai pozele ? lu' kenox i-am facut poze, nu stiam ca este el, dar totusi le-a dat.... au fost puse pe forum unde se pot vedea de toata lumea si aia a fost

LEGENDA ai warn
hriscu_vs ai warn
Iogy ai warn
Sorin ai 3 warn ( ban 2 sapt ptr warn cumulate )

legenda pe tine te-am iertat de in vreo 2 warn, le-am luat ca si post-uri constuctive
Sus In jos
IoGy
Chief Manager
IoGy

Numarul mesajelor : 132
Varsta : 35
Localitatea : Calarasi
Hobby/Distractii : fotbal
Data de inscriere : 08/02/2012

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyDum Mar 24, 2013 10:12 am

Si ghizmo n-are warn macar pentru limbajul folosit??
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyDum Mar 24, 2013 10:30 am

gst a scris:
I'M BACK !!!!!

acum sa o luam cu inceputul, ptr un off se da un warn, ptr 2 warn se da ban 2 sapt. acum o sa incep sa va vanez doar in acest topic.
kox, tu de ce nu dai pozele ? lu' kenox i-am facut poze, nu stiam ca este el, dar totusi le-a dat.... au fost puse pe forum unde se pot vedea de toata lumea si aia a fost

LEGENDA ai warn
hriscu_vs ai warn
Iogy ai warn
Sorin ai 3 warn ( ban 2 sapt ptr warn cumulate )

legenda pe tine te-am iertat de in vreo 2 warn, le-am luat ca si post-uri constuctive
Vad ca cel care a initiat topicul nu a mai aparut sa dea raspunsunsuri nedumeririlor ridicate. Pana apare sa ne raspunda va avea accesul scazut pe server. Cred ca si Ghizmo merita o sanctiune pentru limbajul folosit...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Gizmo
Moderator

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyDum Mar 24, 2013 11:57 am

Pai daca consideri ca trebuie sa fiu sanctionat nu e nici o problema, dar cum se face ca doar aici ma lovesc de "probleme" de genul asta, ti-am spus si in pm nu e cazul sa intru in detalii aici.
Sus In jos
gst
Moderator
gst

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 41
Hobby/Distractii : Call of Duty
Stare de spirit : zZzZz
Data de inscriere : 25/04/2012

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyDum Mar 24, 2013 1:27 pm

LE : am uitat .... si ghizmo are warn Very Happy
Sus In jos
kox
bot

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 48
Localitatea : Focsani
Hobby/Distractii : sport
Data de inscriere : 14/06/2011

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyVin Mar 29, 2013 10:37 pm

Hai sa vedem: acum mult timp, cand semianalfabetul asta agresiv (de foame probabil, sau din cauza anumitor frustrari acumulate in timp) mi-a facut pozele, nu i le-am dat din doua motive: in primul rand, nu stiam sa i le dau, la momentul ala nu stiam unde se salveaza, iar al doilea motiv e faptul ca m-a deranjat "tonul" de amarastean care tipa sau vorbeste mizerabil ca se impuna. Recunosc dobitoci de genul asta de la o posta.
In alta ordine de idei, semianalfabetul agresiv ne numeste pe toti "codati imputiti", fara ca dumneata sa iei vreo masura. Cand baietii fac reclamatii cu privire la el, riposteaza agresiv, aici, pe server, folosind un limbaj suburban, golanesc, mitocanesc, care vadeste o reala lipsa de educatie. Din nou, fara reactie din partea dumitale.
Pentru mine, asta e doar un joc, fara implicatii sentimentale sau de alta natura. Ca atare, daca dumneata doresti sa-l tii pe semianalfabetul agresiv in brate, in continuare, nicio problema.
Daca nu sunt dorit pe server (semianalfabetul agresiv dictand regulile) nicio problema, iar in ceea ce priveste accesul, nu tin neaparat sa am. Oricum serverul e o umbra a ceea ce a fost acum 10 - 15 ani, e doar o gluma. Am sperat ca a luat cineva bine intentionat fraiele, dar se pare ca dumitale iti place sa-ti pleci urechea la mizeriile unui "baietas de cartier", semimort de foame.
Alegerea e a dumitale, in conditiile in care atat de multi se plang de el si in care serverul e aproape gol tot timpul.
Sus In jos
Rogue
Activ member
Rogue

Numarul mesajelor : 128
Varsta : 37
Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora...
Stare de spirit : Jah at my side
Data de inscriere : 05/04/2012

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptySam Mar 30, 2013 7:56 am

Tot ban meriti. Asta nu este o scuza sa nu dai pozele. Daca nu stii unde se salveaza de ce mai ai acces? Cum se face ca Ghizmo nu se ia de mine, has, gst, jack, lista poate continua la nesfarsit. Se ia numai de copii care atunci cand se cred singurii adm de pe srv se activeaza pt un kkt de scor. Si aici exemple ar fii nenumarate. In alta ordine de idei domnule kox daca vrei sa ne parasesti ... Drum bun dar nu plange nimeni!
Sus In jos
Gizmo
Moderator

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptySam Mar 30, 2013 10:32 am

Amice kox lasa talentele si nu mai incerca sa faci pe semidoctul cu mine, cand nivelul intelectului tau este acesta https://2img.net/r/ihimg/f/338/10072975.png/
Esti exact la nivelul lui tzetze, doar ca esti o varianta mai batrana, te astept sa ma cauti, ca si tzetze, sa ma inveti tu despre realitatile vietii.

p.s. Cei enumerati de tine rogue reprezinta un nivel pe care actualii........."jucatori" nu il vor atinge niciodata, nici la nivelul jocului dar nici la nivelul intelectului, vorbesc de vremea cand sv games.kappa.ro era steam only si nu toate ciurucurile aveau accese, specimenul de mai sus este cel mai bun exemplu.
Sunt eu prea nostalgic dupa acele vremuri si nu mai are rost sa vorbesc din amintiri.
Sus In jos
Tzetze
Activ member
Tzetze

Numarul mesajelor : 207
Varsta : 38
Localitatea : .
Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc
Data de inscriere : 05/02/2012

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyVin Apr 05, 2013 11:24 pm

SA TE FEREASCA SFANTUL PE TINE SA IMI PICI IN MAINI VREODATA CIZMO, TOATE LA TIMPUL LOR, NU O SA AI CE SA IMI FACI TU MIE TOATA VIATA TA. VAD CA IESTI PUPINCURIST PE AICI, N-AI LOC DE VETERANI CARE CAND JUCAU PE KAPPA TU NICI NU AVEAI NET ACASA. VORBESTI DE VREMURI....PAI TU MAI ERAI PANA ACUM AICI DACA ERA VECHIUL KAPPA CARE IL STIM CU TOTII???????? AI MULT NOROC CU CRISTIAN, CARE PANA LA URMA E DE NEINTELES, CE ATATA TE TINE IN BRATE CAND TU ESTI UN BOT CARE JOCI PE ALTE SERVERE, AI AICI ACCES MARE IAR CAND INTRII PE KAPPA DAI NUMAI BAN LA MAJORITATEA EFECTIV DEGEABA, DOAR CA ESTI CRETIN LA CAP, ASTA SE STIE. CUM POATE SA VORBEASCA UNUL CA TINE CAND E FORUMUL PLIN DE RECLAMATII LA ADRESA TA SI FARA CA TU SA AI DREPTATE MAI ALES... ORICUM NU ARE SENS SA IMI BAT CAPUL DIN NOU CA SI ASA NU SE REZOLVA NIMIC, ORICATE RECLAMATII AR FI NU SE IA NICI O MASURA....
Sus In jos
Shinny
New Member

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 13/12/2009

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyVin Apr 19, 2013 3:47 pm

TzeTze : dati ba votemap 1 sa va iubesc decedatii in gat de copii prosti
TzeTze : bagami-as pana in bunicul lu decedatii mamica ta scumpa
alaturi de un mwe all la final. Ai noroc ca nu am comanda de ban
Nu te mai da tu sfant ca injuri ca un rupt.
Sus In jos
SoRiN
Moderator
SoRiN

Numarul mesajelor : 75
Varsta : 35
Hobby/Distractii : muzik and party all the time
Stare de spirit : Cat se poate de bine
Data de inscriere : 30/03/2012

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyVin Apr 19, 2013 6:08 pm

Tipic.
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptySam Apr 20, 2013 12:38 pm

SoRiN a scris:
Tipic.
Are ban care ii expira peste 10 zile dar cred ca se alege cu o prelungire...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Rogue
Activ member
Rogue

Numarul mesajelor : 128
Varsta : 37
Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora...
Stare de spirit : Jah at my side
Data de inscriere : 05/04/2012

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyDum Apr 21, 2013 8:44 pm

ce ar fii o prelungire permanenta? e la a spe mia abatere.

L.E : Ca si fapt divers animalul ala are ban de la mine de fiecare cand il vad pentru ca nu am chef sa imi strice jocul un copil ramas in urma dpvd mental care nu are ce face acasa. O sa il banez pana cand o sa fiu si eu la randul meu banat pentru asta.
Sus In jos
Gizmo
Moderator

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 EmptyLun Apr 22, 2013 12:25 am

Si de ce anume va bateti capul cu el? Se joaca pe gameskappa.ro nosteam vai de capul lui de sarantoc ce este, pe sv games.kappa.ro nu o sa il vedem niciodata.
Eu unul am spus, daca Cristian redeschide vechiul sv nu am sa mai intru pe sv nonsteam, mai bine 1 vs 1 pe steam decat 3 vs 3 cu toti valvistii de nivelul lui tzetze & co.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Injurat si banat fara motiv de ghizmo   Injurat si banat fara motiv de ghizmo - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Injurat si banat fara motiv de ghizmo
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Admin fara respect
» vreau sa stiu motiv
» Sun banat :O
» Admin LEgeNDa - banat
» Ghizmo

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum