| UPGRADE | |
|
+5Gizmo LEgeNDa IoGy Cristian d0bErMaN 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
NiNeL Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 91 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 14/09/2012
| Subiect: UPGRADE Mar Feb 26, 2013 8:13 am | |
| Nick: NiNeL Accesul detinut: Administrator Accesul dorit: Moderator | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: UPGRADE Mier Feb 27, 2013 6:04 pm | |
| contra. toate la timpul lor...
P.S. Se asteapta si parerile celorlalti Moderatori...
Ultima editare efectuata de catre d0bErMaN in Mier Feb 27, 2013 6:09 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: UPGRADE Mier Feb 27, 2013 6:08 pm | |
| - NiNeL a scris:
- Nick: NiNeL
Accesul detinut: Administrator Accesul dorit: Moderator NiNeLe vad ca ai mai invatat sa administrezi dar cred ca ar trebui sa mai joci pe server sa poti primi un up. Timpul petrecut pe forum, nu ca nu ar fi important, dar nu se pune la primirea moderatorului.... | |
|
| |
NiNeL Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 91 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 14/09/2012
| Subiect: Re: UPGRADE Mier Feb 27, 2013 6:28 pm | |
| | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: UPGRADE Mier Feb 27, 2013 10:26 pm | |
| Momentan ar trebui sa intram mai des pe server (macar cei cu accese), sa populam cat de cat serverul si dupa aia mai vorbin de upgrade-uri. Toti vor up dar sv e gol tot timpu... | |
|
| |
NiNeL Activ member
| Subiect: Re: UPGRADE Joi Feb 28, 2013 6:34 am | |
| eu intru destul de des... de multe ori nu este nimeni pe serv... si stau degeaba cate o jumatate de ora ... in fine ! | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 97 Varsta : 32 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : da Data de inscriere : 10/10/2012
| Subiect: Re: UPGRADE Vin Mar 01, 2013 3:27 pm | |
| | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: UPGRADE Vin Mar 01, 2013 5:25 pm | |
| - vint1la a scris:
- Poate unii dintre voi mai au in amintire serverul de Counter Strike Kappa.
Hai sa depanam cateva amintiri despre el si poate postati unele impresii despre nivelul la care se gaseste in acest moment. Ce ziceti? https://kappa.all-up.com Indeplineste toate criteriile PGL si ma refer inclusiv la faptul ca este STEAM only cu VAC, protocol 48. Multi admini de pe cs.pgl.ro fregventeaza serverul games.kappa.ro !! La capitolul prostie si imbecilitate nu te intrece nimeni, tu nici macar nu ai apucat sa joci pe games.kappa.ro dar vad ca vb ca un cunoscator. Chiar vrei sa posteze lumea impresii despre nivelul jalnic in care se gaseste ce a mai ramas din kappa. Este STEAM only cu VAC, protocol 48? Ba nebunule din porumb care esti, de unde iti ies perlele astea vint1la aka NiNeL? | |
|
| |
Psychodelic Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 46 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Privat Stare de spirit : Jovial cand dorm Data de inscriere : 20/10/2011
| Subiect: Re: UPGRADE Vin Mar 01, 2013 9:41 pm | |
| Contra, mai asteapta.Toate la timpul lor. | |
|
| |
RUAN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : 1,2,3, Data de inscriere : 26/05/2012
| Subiect: Re: UPGRADE Dum Mar 03, 2013 10:00 am | |
| am vazut si eu pe forum la pgl ghizmo , plm induce si lumea in eroare ca a postat vechiul dns | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: UPGRADE Dum Mar 03, 2013 2:10 pm | |
| - NiNeL a scris:
- eu intru destul de des... de multe ori nu este nimeni pe serv... si stau degeaba cate o jumatate de ora ... in fine !
Nu stiu ce a fost in capul tau cand ai deschis noul topic cu games.kappa.ro pe forumul PGL. Asta este inducere in eroare si ma face sa ma mai gandesc la marirea accesului tau... | |
|
| |
NiNeL Activ member
| Subiect: Re: UPGRADE Lun Mar 04, 2013 1:00 pm | |
| Am vazut ca ai vorbit despre deschiderea vechiului server games.kappa.ro steam only si din cauza asta am gandit asa... m-am gandit ca il deschizi curand... ! | |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
| Subiect: Re: UPGRADE Lun Mar 04, 2013 1:55 pm | |
| Tu orcum nu stii de capul tau.. macar de scriai coming soon sau ceva de genu...
| |
|
| |
NiNeL Activ member
| Subiect: Re: UPGRADE Lun Mar 04, 2013 5:33 pm | |
| SoRiN .... esti un ***** lasa-ma ! te bagi si tu in seama | |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
| Subiect: Re: UPGRADE Lun Mar 04, 2013 6:32 pm | |
| - NiNeL a scris:
- SoRiN .... esti un p****** lasa-ma ! te bagi si tu in seama
Prietene eu zic sa vezi cum vb in primul rand si in al doilea rand nu se baga nimeni in seama vad ca tu tot incerci sa te bagi in seama pe peste tot si mai faci si lucruri idioate, mai ai si 22 de ani. | |
|
| |
Psychodelic Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 46 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Privat Stare de spirit : Jovial cand dorm Data de inscriere : 20/10/2011
| Subiect: Re: UPGRADE Mar Mar 05, 2013 11:35 am | |
| - Cristian a scris:
- NiNeL a scris:
- eu intru destul de des... de multe ori nu este nimeni pe serv... si stau degeaba cate o jumatate de ora ... in fine !
Nu stiu ce a fost in capul tau cand ai deschis noul topic cu games.kappa.ro pe forumul PGL. Asta este inducere in eroare si ma face sa ma mai gandesc la marirea accesului tau... Am sters eu threadul dp forumul pgl | |
|
| |
NiNeL Activ member
| Subiect: Re: UPGRADE Mar Mar 05, 2013 3:31 pm | |
| ms psycho ! dai si aici locked ! | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: UPGRADE Mar Mar 05, 2013 8:25 pm | |
| - Psychodelic a scris:
- Cristian a scris:
- NiNeL a scris:
Nu stiu ce a fost in capul tau cand ai deschis noul topic cu games.kappa.ro pe forumul PGL. Asta este inducere in eroare si ma face sa ma mai gandesc la marirea accesului tau... Am sters eu threadul dp forumul pgl Multumesc! Close pentru ca s-a lamurit problema ta Ninele. Sunt cu ochii pe tine si daca esti ok am sa tin cont in viitor la un up... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: UPGRADE | |
| |
|
| |
| UPGRADE | |
|