| admin | |
|
+5d0bErMaN SoRiN IoGy london alexspagaru 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
alexspagaru bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 29 Localitatea : rm.valcea Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 19/02/2013
| Subiect: admin Sam Feb 23, 2013 10:38 am | |
| vreau si eu sa-mi dati admin am 22 ani si joc pe serverul gameskappa.ro de 2 ani joc cu numele JohnCena | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: admin Sam Feb 23, 2013 10:58 am | |
| - alexspagaru a scris:
- vreau si eu sa-mi dati admin am 22 ani si joc pe serverul gameskappa.ro de 2 ani joc cu numele JohnCena
De ce te-ai inscris pe forum cu numele asta? Toti folosesc acelasi nume ca pe server... In alta ordine de idei, tu nu vezi unde ai postat? Topicul pentru solicitari accese este in alta parte! Tu ai postat la propuneri... edit Te-am mutat eu unde trebuie si astept parerile baietilor... | |
|
| |
london bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 40 Localitatea : sibiu Hobby/Distractii : bautura Data de inscriere : 02/02/2013
| Subiect: Re: admin Sam Feb 23, 2013 9:06 pm | |
| cristian esti terminat amice... nici nu iti trece prin cap cine as putea fii... iti voi distruge serverul, iti promit. asa ca oftica-te si baneaza-ma ca un mos pervers ce esti. | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: admin Sam Feb 23, 2013 11:01 pm | |
| | |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: admin Dum Feb 24, 2013 1:29 am | |
| - london a scris:
- cristian esti terminat amice... nici nu iti trece prin cap cine as putea fii... iti voi distruge serverul, iti promit. asa ca oftica-te si baneaza-ma ca un mos pervers ce esti.
Puti a cas tati , dute si fa o baie. Ps: Pro slot. | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
| Subiect: Re: admin Dum Feb 24, 2013 9:41 am | |
| PRO SLOT , si daca o sa vrei vreodata sa apuci un admin, joaca mereu cu acelasi nick, momentan ai 4 ore jucate cu "JohnCena". hf. | |
|
| |
FrN Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 68 Varsta : 33 Localitatea : Lupeni Hobby/Distractii : Counter-Strike,Fotbal. Stare de spirit : :X Data de inscriere : 26/02/2009
| Subiect: Re: admin Mar Apr 09, 2013 5:43 pm | |
| - alexspagaru a scris:
- vreau si eu sa-mi dati admin am 22 ani si joc pe serverul gameskappa.ro de 2 ani joc cu numele JohnCena
CONTRA. | |
|
| |
TrenuletuCuBani Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 43 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Colentina Hobby/Distractii : nimic Data de inscriere : 29/01/2012
| Subiect: Re: admin Vin Iun 14, 2013 1:43 pm | |
| | |
|
| |
NiNeL Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 91 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 14/09/2012
| Subiect: Re: admin Sam Iun 22, 2013 2:15 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: admin Vin Iul 26, 2013 9:56 am | |
| - alexspagaru a scris:
Ai facut cererea dar nu ai mai aparut sa vezi ce si cum. Te cunosc cam de mult de pe dupa server si cred ca era cazul sa revii pe forum pentru a lamuri situatia. Nu pot sa-ti dau acces si tu sa nu stii. Confirma-mi ca inca mai traiesti si apoi trimite un pas in privat... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: admin | |
| |
|
| |
| admin | |
|