| Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM | |
|
+9Psychodelic gst Kenox Gizmo d0bErMaN NiNeL dozer Cristian Rogue 13 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Vin Ian 25, 2013 1:18 pm | |
| - Cristian a scris:
- Facem alta treaba. Dam drumul la vechiul server, care nu poate fi decat pe STEAM, si vor avea acolo accese de la moderator in sus iar aici maxim administrator. Ce ziceti de asta?
Daca vad games.kappa.ro online dupa atat timp raman fara fara cuvine, asa ca idee nu poti merge cu 2 sv in paralel, ori e alba ori e neagra. | |
|
| |
VESPASIAN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 33 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : ajnag nikoms Data de inscriere : 28/11/2010
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Dum Ian 27, 2013 2:37 pm | |
| - Ghizmo a scris:
Daca vad games.kappa.ro online dupa atat timp raman fara fara cuvine, asa ca idee nu poti merge cu 2 sv in paralel, ori e alba ori e neagra. hahahahaha adevarat | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Vin Mar 01, 2013 9:41 am | |
| Asa cum am spus intr-un post anterior, propuneri care raman doar la stadiul asta de vorbe. | |
|
| |
NiNeL Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 91 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 14/09/2012
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Vin Mar 01, 2013 2:04 pm | |
| Cel mai bine. Sper s-a mearga mult mai bine !! trb sa-l promovam cumva s-a mearga!! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Sam Apr 06, 2013 9:56 am | |
| - Ghizmo a scris:
- Cristian a scris:
- Facem alta treaba. Dam drumul la vechiul server, care nu poate fi decat pe STEAM, si vor avea acolo accese de la moderator in sus iar aici maxim administrator. Ce ziceti de asta?
Daca vad games.kappa.ro online dupa atat timp raman fara fara cuvine, asa ca idee nu poti merge cu 2 sv in paralel, ori e alba ori e neagra. Da si tu un connect games.kappa.ro si sa te vad daca ramai fara cuvinte... | |
|
| |
RUAN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : 1,2,3, Data de inscriere : 26/05/2012
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Sam Apr 06, 2013 10:27 am | |
| adevarat, merge vechiul dns-u, vezi ca nu mai face fata adminmodul cristiane, baga amx-u, daca ai nevoie de ajutor la pluginuri setari srv sa zici | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM | |
| |
|
| |
| Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM | |
|