| Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM | |
|
+9Psychodelic gst Kenox Gizmo d0bErMaN NiNeL dozer Cristian Rogue 13 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rogue Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 128 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora... Stare de spirit : Jah at my side Data de inscriere : 05/04/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 7:17 pm | |
| Hello, cine mai crede ca e o idee buna sa se dea accesele numai pe baza de STEAM (de la mod in sus cum a mentionat Cristian in alt post)?
L.E : Si de asemenea la valveri banurile se poata fii date fara dovezi, mai ales la cei care au STEAM si aleg sa foloseasca acc pe valve.
Ca si fapt divers eu cand am obtinut slotul acum aproape 3 ani mi s-a spus clar ca daca intru de pe valve pierd accesul. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 7:37 pm | |
| - Rogue a scris:
- Hello, care mai crede ca e o idee buna sa se dea accesele numai pe baza de steam (de la mod in sus cum a mentionat Cristian in alt post)?
L.E : Si de asemenea la valveri banurile se poata fii date fara dovezi, mai ales la cei care au steam si aleg sa foloseasca acc pe valve. Ca si fapt divers eu cand am obtinut slotul acum aproape 3 ani mi s-a spus clar ca daca intru de pe valve pierd accesul. Nu pot aproba o decizie ca cei cu nonSTEAM sa fie banati fara dovezi. Chiar si acum sunt abuzuri iar daca se oficializeaza, va fi jale... Cat despre obligativitatea celor care solicita de la moderator cu rcon in sus sa aiba STEAM, este de bun augur. Astept parerile voastre iar daca curentul va fi favorabil, am sa-l includ in regulament. Astept... | |
|
| |
dozer Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 34 Localitatea : Bacau Hobby/Distractii : Fotbal Counter Stare de spirit : :D Data de inscriere : 12/12/2011
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 7:39 pm | |
| Nu e asa buna ideia poate unii au STEAM dar au calc proaste si cand intra pe steam au 30 40 fps ce poti juca? Asa pe valve mai ai un 60 70.... cel putin la mine asa este momentan s-a stricat placa video am una de 64 jok de p valve | |
|
| |
NiNeL Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 91 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 14/09/2012
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 7:44 pm | |
| - Cristian a scris:
- Rogue a scris:
- Hello, care mai crede ca e o idee buna sa se dea accesele numai pe baza de steam (de la mod in sus cum a mentionat Cristian in alt post)?
L.E : Si de asemenea la valveri banurile se poata fii date fara dovezi, mai ales la cei care au steam si aleg sa foloseasca acc pe valve. Ca si fapt divers eu cand am obtinut slotul acum aproape 3 ani mi s-a spus clar ca daca intru de pe valve pierd accesul. Nu pot aproba o decizie ca cei cu nonSTEAM sa fie banati fara dovezi. Chiar si acum sunt abuzuri iar daca se oficializeaza, va fi jale... Cat despre obligativitatea celor care solicita de la moderator cu rcon in sus sa aiba STEAM, este de bun augur. Astept parerile voastre iar daca curentul va fi favorabil, am sa-l includ in regulament. Astept...
O idee foarte buna. | |
|
| |
dozer Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 34 Localitatea : Bacau Hobby/Distractii : Fotbal Counter Stare de spirit : :D Data de inscriere : 12/12/2011
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 7:46 pm | |
| Voi sunteti conducerea faceti ce vreti....asta e opinia mea... | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 7:50 pm | |
| eu o gandesc asa...
CINE NU DETINE UN "STEAM ID" ( VALABIL, FARA FAKE-URI, CUM AU OBICEIUL SA FIE UNELE ),
LA PROPUNEREA/CEREREA UNUI ACCES (DE ORICE GRAD), CEREREA VA FI RESPINSA.
LA CEREREA UNUI SLOT/ADMIN, AVETI OBLIGATIA DE A POSTA SI STEAM`ID`UL VOSTRU
PENTRU CA CEREREA SA POATA FI VALABILA. P.S. RISCATI SA NU MAI PRIMITI NIMIC LA POSTAREA UNUI STEAM FAKE !
EX:
- Numele care il utilizezi pe server : ....
- STEAM-ID : STEAM_0:1:1581XXXX
- Timpul care il petreci pe server : ....
- De cat timp joci pe kappa : ....
- Motivul pentru care vrei sa ai acces : ....
SI MAI ADAUG (CU APROBAREA LUI Cristian), CA ORICE JUCATOR SUB 15-16 ANI, SA NU PRIMEASCA MAI MULT DE SLOT.
P.S. ASTEPT SI ALTE PARERI SAU PROPUNERI LEGATE DE CE E SCRIS AICI, INCERCATI SA NU AMESTECATI DIN NOU CIORBA CU DESERTU, SI POSTATI LA SUBIECT, MULTUMESC. | |
|
| |
Rogue Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 128 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora... Stare de spirit : Jah at my side Data de inscriere : 05/04/2012
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 7:52 pm | |
| - d0bErMaN a scris:
SI MAI ADAUG (CU APROBAREA LUI Cristian), CA ORICE JUCATOR SUB 15-16 ANI, SA NU PRIMEASCA MAI MULT DE SLOT.
O idee excelenta Doberman!! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 7:53 pm | |
| - d0bErMaN a scris:
- eu o gandesc asa...
CINE NU DETINE UN "STEAM ID" ( VALABIL, FARA FAKE-URI, CUM AU OBICEIUL SA FIE UNELE ), LA PROPUNEREA/CEREREA UNUI ACCES (DE ORICE GRAD), CEREREA VA FI RESPINSA. LA CEREREA UNUI SLOT/ADMIN, AVETI OBLIGATIA DE A POSTA SI STEAM`ID`UL VOSTRU PENTRU CA CEREREA SA POATA FI VALABILA. P.S. RISCATI SA NU MAI PRIMITI NIMIC LA POSTAREA UNUI STEAM FAKE ! EX: - Numele care il utilizezi pe server : .... - STEAM-ID : STEAM_0:1:1581XXXX - Timpul care il petreci pe server : .... - De cat timp joci pe kappa : .... - Motivul pentru care vrei sa ai acces : .... SI MAI ADAUG (CU APROBAREA LUI Cristian), CA ORICE JUCATOR SUB 15-16 ANI, SA NU PRIMEASCA MAI MULT DE SLOT. P.S. ASTEPT SI ALTE PARERI SAU PROPUNERI LEGATE DE CE E SCRIS AICI, INCERCATI SA NU AMESTECATI DIN NOU CIORBA CU DESERTU, SI POSTATI LA SUBIECT, MULTUMESC. Este prea complicat ce propui tu acolo. Eu zic sa ne limitam deocamdata la conditionarea posesiei unui STEAM doar la acordarea acceselor de la moderator cu rcon in sus. Ghizmo si KenoX cu siguranta vor veghea sa nu se folosesca fake. | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 7:58 pm | |
| - dozer a scris:
- Nu e asa buna idee poate uni au steam dar au calc proaste si cand intra pe steam au 30 40 fps ce poti juca? asa pe valve mai ai un 60 70....cel putin la mine asa este momentan sa stricat placa video am una de 64 jok de p valve
Astea sunt povesti, in 2013 aveti 40 fps daca jucati de pe steam un joc vechi de 13 ani, cei care vor accese cu rcon sa isi faca rost de steam si sa joace de pe el, nu joaca pentru mine sau pentru altcineva, joaca pentru ei si asa cum tii un cont de steam asa il ai pana la pensie. Avand in vedere ca nu este o avere si nici nu sunt niste pretentii exagerate, dao dracu de vrajeala ca oricum jocul ruleaza mult mai bine de pe steam decat de pe valve. Nu avem cum sa verificam varsta cuiva care cere acces, ca doar nu ne apucam sa cerem CNP-ul, ca ne pomenim ca ne pune CNP-ul lui taicasu, hai sa nu exageram. Am propus ca accesele sa aiba si sa joace de pe steam, nu este o cerinta exagerata, sunt multe sv nonsteam care au aceasi regula, nu se stie niciodata poate vom revenii pe games.kappa.ro care era steam only si atunci ce veti face? | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 8:09 pm | |
| - Cristian a scris:
- d0bErMaN a scris:
- eu o gandesc asa...
CINE NU DETINE UN "STEAM ID" ( VALABIL, FARA FAKE-URI, CUM AU OBICEIUL SA FIE UNELE ), LA PROPUNEREA/CEREREA UNUI ACCES (DE ORICE GRAD), CEREREA VA FI RESPINSA. LA CEREREA UNUI SLOT/ADMIN, AVETI OBLIGATIA DE A POSTA SI STEAM`ID`UL VOSTRU PENTRU CA CEREREA SA POATA FI VALABILA. P.S. RISCATI SA NU MAI PRIMITI NIMIC LA POSTAREA UNUI STEAM FAKE ! EX: - Numele care il utilizezi pe server : .... - STEAM-ID : STEAM_0:1:1581XXXX - Timpul care il petreci pe server : .... - De cat timp joci pe kappa : .... - Motivul pentru care vrei sa ai acces : .... SI MAI ADAUG (CU APROBAREA LUI Cristian), CA ORICE JUCATOR SUB 15-16 ANI, SA NU PRIMEASCA MAI MULT DE SLOT. P.S. ASTEPT SI ALTE PARERI SAU PROPUNERI LEGATE DE CE E SCRIS AICI, INCERCATI SA NU AMESTECATI DIN NOU CIORBA CU DESERTU, SI POSTATI LA SUBIECT, MULTUMESC. Este prea complicat ce propui tu acolo. Eu zic sa ne limitam deocamdata la conditionarea posesiei unui STEAM doar la acordarea acceselor de la moderator cu rcon in sus. Ghizmo si KenoX cu siguranta vor veghea sa nu se folosesca fake. E buna ideea cu steamu' pentru acces...pentru ca intr-un tarziu oricum se va ajunge iar la steam only. | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 8:09 pm | |
| asta se poate rezolva foarte repede.... se va acorda access pe steam id...nu intrii cu steam, nu ai admin. ma bucur ca lucrurile incep sa se indrepte cate ceva bun | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 8:13 pm | |
| - Cristian a scris:
Este prea complicat ce propui tu acolo. Eu zic sa ne limitam deocamdata la conditionarea posesiei unui STEAM doar la acordarea acceselor de la moderator cu rcon in sus... Complicat sau nu, cred ca numai asa o sa rezolvam majoritatea problemelor... Inteleg ca nu toata lumea are bani, dar sa fim seriosi, cine vrea cu adevarat STEAM isi cumpara ca nu cred ca, costa o avere. Sa nu uitam ca suntem in 2013, ce jucator cat de cat adevarat/pasionat de counter-strike, mai joaca valve? eu unul sunt contra acces pe valve, nici macar slot, poate mici exceptii pt uni, dar avand in vedere ca serverul nu e full, nici acel slot nu e necesar. pana la urma daca e sa joci joci si fara acces, ca nu e sfarsitul lumi daca nu ai unul. Ghizmo, (cred atat eu) cat si tu, sau alti mai in masura, ca iti dai seama cel putin 80% numai din vorbele pe care le spune si cum se comporta verbal, cati ani are persoana respectiva. In fine, e si cum zici tu, ca poate pune ca are 30 de ani, cand defapt nu are nici buletin, dar la un moment dat, tot il prinzi cu ceva, sunt prea copii uni, si se dau de gol prea repede. Ideea e sa scapam incet incet de valve, eu cred ca se poate, dar nu cu vorba... | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 8:22 pm | |
| - Citat :
- System Requirements
Minimum: 500 mhz processor, 96mb ram, 16mb video card, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Recommended: 800 mhz processor, 128mb ram, 32mb+ video card, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection Sa mai aud pe careva ca spune ca are nevoie de nu stiu ce avion pentru 1.6, joaca de pe valve ca ii merge naspa de pe steam. Propunerea mea este simpla si directa: accesele care vor comanda de ban + upgrade sa aiba steam, in felul asta se face si o anumita curatenie. Sloturile si accesele fara ban pot sa raman pe valve dar nu au posibilitatea sa avanseze. | |
|
| |
Psychodelic Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 46 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Privat Stare de spirit : Jovial cand dorm Data de inscriere : 20/10/2011
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 8:35 pm | |
| Niciun jucator care nu detine STEAM nu va mai primi niciun fel de acces in afara de SLOT. Adminii care au acces si detin valve le putem oferi o pasuire pana isi vor face rost de un steam. Contul de steam este gratis, iar jocul este 3 Euro - deci in loc sa cumparati tigari ca sa fumati pe ascuns si sa ascundeti pachetul pe tocul usii sa nu va prinda parintii, dati mai bine banii pe licenta originala a jocului. Nu am sustinut si nu am sa sutin niciodata acordarea acceselor la comenzi (fie ele si doar de changemap) celor fara STEAM. - d0bErMaN a scris:
- eu o gandesc asa...
CINE NU DETINE UN "STEAM ID" ( VALABIL, FARA FAKE-URI, CUM AU OBICEIUL SA FIE UNELE ),
LA PROPUNEREA/CEREREA UNUI ACCES (DE ORICE GRAD), CEREREA VA FI RESPINSA.
LA CEREREA UNUI SLOT/ADMIN, AVETI OBLIGATIA DE A POSTA SI STEAM`ID`UL VOSTRU
PENTRU CA CEREREA SA POATA FI VALABILA. P.S. RISCATI SA NU MAI PRIMITI NIMIC LA POSTAREA UNUI STEAM FAKE !
EX:
- Numele care il utilizezi pe server : ....
- STEAM-ID : STEAM_0:1:1581XXXX
- Timpul care il petreci pe server : ....
- De cat timp joci pe kappa : ....
- Motivul pentru care vrei sa ai acces : ....
P.S. ASTEPT SI ALTE PARERI SAU PROPUNERI LEGATE DE CE E SCRIS AICI, INCERCATI SA NU AMESTECATI DIN NOU CIORBA CU DESERTU, SI POSTATI LA SUBIECT, MULTUMESC. d0berman tu te-ai gasit sa postezi aici? Ti-am facut poze acum cateva zile cand te jucai dupa valve. Nu iti este rusine sa postezi aici mai ales ca detii si un acces mare si tu folosesti VALVE? | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 10, 2013 8:53 pm | |
| - Psychodelic a scris:
d0berman tu te-ai gasit sa postezi aici?Ti-am facut poze acum cateva zile cand te jucai dupa valve.Nu iti este rusine sa postezi aici mai ales ca detii si un acces mare si tu folosesti VALVE? Ai drepatate ca nu trebuia sa intru fara steam, dar Nu ma judeca prea dur, ca nu am spart capul la nimeni. Eram la un prieten pasionat si el de c.s. si cum nu se joaca prea mult pe net, nu detine nici cont steam, totusi am intrat de la el, fara steam, bineinteles cu riscul ca o sa imi fac probleme, dar apoi am iesit, dupa cum ai vazut, ti.am postat pozele, si nu cred ca am creeat probleme. O sa evit sa mai intru fara steam. Daca imi era rusine, inseamna ca aveam ceva sa ascund, sunt alte lucruri mai importante decat faptul ca am intrat si eu atunci de pe valve, fapt ce nu o sa se mai intample... | |
|
| |
Rogue Activ member
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Vin Ian 11, 2013 12:33 am | |
| mda...ar trebui acc care au steam si intra de pe valve sa primeasca demote instant. poate asa se mai tempereaza lucrurile | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Vin Ian 11, 2013 10:01 am | |
| - gst a scris:
- asta se poate rezolva foarte repede.... se va acorda access pe steam id...nu intrii cu steam, nu ai admin. ma bucur ca lucrurile incep sa se indrepte cate ceva bun
- Rogue a scris:
- mda...ar trebui acc care au steam si intra de pe valve sa primeasca demote instant. poate asa se mai tempereaza lucrurile
Din punctul meu de vedere asta este cea mai buna solutie pentru un sv nonsteam, ca accesele sa fie toate doar pe steamid dar Cristian nu este de acord, considera ca ca asa se vor face mai multe abuzuri, intrii cu orice nick dar ai acelasi acces. Insa este exact pe dos, degeaba schimbi 123456789 nick-uri atat timp cat accesul este pe steamid si acela nu merge schimbat ca nu este dynamic ca ip-ul Cel mai bun exemplu care ti-l pot da Cristian este este vechiul meu "amic" SvCbad care a disparut de mult din peisajul acestui sv dar indiferent de cate ori a schimbat nick-ul poate sa fie identificat imediat dupa steamid daca il cauti pe google ( STEAM_0:0:19177504 ). Accesele pe steamid sunt mult mai sigure deoarece ca sa fie instrainate efectiv trebuie sa instrainezi si contul de steam si in acelasi timp admini sunt obligati sa aiba un cont cu care sa joace efectiv nu doar sa se foloseasca de un cont ca sa obtina acces si apoi sa vina sa joace de pe valve (cum facea robu sau cum fac altii in prezent). | |
|
| |
Yurak New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 42 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : Bike walk / chess / cs / Texas Holdem si service pc Stare de spirit : Need for Speed !!! Data de inscriere : 16/01/2013
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Dum Ian 20, 2013 2:13 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- dozer a scris:
- Nu e asa buna idee poate uni au steam dar au calc proaste si cand intra pe steam au 30 40 fps ce poti juca? asa pe valve mai ai un 60 70....cel putin la mine asa este momentan sa stricat placa video am una de 64 jok de p valve
Astea sunt povesti, in 2013 aveti 40 fps daca jucati de pe steam un joc vechi de 13 ani, cei care vor accese cu rcon sa isi faca rost de steam si sa joace de pe el, nu joaca pentru mine sau pentru altcineva, joaca pentru ei si asa cum tii un cont de steam asa il ai pana la pensie. Avand in vedere ca nu este o avere si nici nu sunt niste pretentii exagerate, dao dracu de vrajeala ca oricum jocul ruleaza mult mai bine de pe steam decat de pe valve. Nu avem cum sa verificam varsta cuiva care cere acces, ca doar nu ne apucam sa cerem CNP-ul, ca ne pomenim ca ne pune CNP-ul lui taicasu, hai sa nu exageram. Am propus ca accesele sa aiba si sa joace de pe steam, nu este o cerinta exagerata, sunt multe sv nonsteam care au aceasi regula, nu se stie niciodata poate vom revenii pe games.kappa.ro care era steam only si atunci ce veti face? Eu observ ca ai foarte mult tupeu , tu vb de steam .... care fac pariu ca pe kappa intri cu un steam cu care sigur ai luat ban si nu poti intra pe serverele cu VAC. Eu pe acest server nu am sa mai intru decat cand nu este Ghizmo online sau decate ori intra eu am sa ies de pe server , nu vreau sa-mi fac nervi din cauza unui codat ordinar care mai are culmea si GOD | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Dum Ian 20, 2013 2:25 pm | |
| | |
|
| |
Yurak New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 42 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : Bike walk / chess / cs / Texas Holdem si service pc Stare de spirit : Need for Speed !!! Data de inscriere : 16/01/2013
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Dum Ian 20, 2013 2:29 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- ...........cat faci pe pgl? 2-17
nu am ce pretentii sa am de la tine , | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Dum Ian 20, 2013 2:34 pm | |
| Esti prea bun bo$$ ce sa iti mai zic.... spor la latrat.... tu si potentialul.... cum era pe vremea cand jucai din sala activat si lua toata sala ban din cauza ta | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Dum Ian 20, 2013 4:16 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- Esti prea bun bo$$ ce sa iti mai zic.... spor la latrat.... tu si potentialul.... cum era pe vremea cand jucai din sala activat si lua toata sala ban din cauza ta
Yurak si tu Ghizmo potoliti-va ca va dau liber la amandoi o saptamana. Discutati subiectul din titlu sau daca nu folositi-va messul... | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Joi Ian 24, 2013 10:38 pm | |
| - Yurak a scris:
- Ghizmo a scris:
- ...........cat faci pe pgl? 2-17
nu am ce pretentii sa am de la tine , Si tu cine moaca mea mai esti ?? a ,m-am prins faci parte din generatia de pokemoni care daca nu fac frag te injura....ca si astia care i-a adus Cazzan. | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Vin Ian 25, 2013 12:47 pm | |
| - Kenox a scris:
- Cristian a scris:
- d0bErMaN a scris:
- eu o gandesc asa...
CINE NU DETINE UN "STEAM ID" ( VALABIL, FARA FAKE-URI, CUM AU OBICEIUL SA FIE UNELE ), LA PROPUNEREA/CEREREA UNUI ACCES (DE ORICE GRAD), CEREREA VA FI RESPINSA. LA CEREREA UNUI SLOT/ADMIN, AVETI OBLIGATIA DE A POSTA SI STEAM`ID`UL VOSTRU PENTRU CA CEREREA SA POATA FI VALABILA. P.S. RISCATI SA NU MAI PRIMITI NIMIC LA POSTAREA UNUI STEAM FAKE ! EX: - Numele care il utilizezi pe server : .... - STEAM-ID : STEAM_0:1:1581XXXX - Timpul care il petreci pe server : .... - De cat timp joci pe kappa : .... - Motivul pentru care vrei sa ai acces : .... SI MAI ADAUG (CU APROBAREA LUI Cristian), CA ORICE JUCATOR SUB 15-16 ANI, SA NU PRIMEASCA MAI MULT DE SLOT. P.S. ASTEPT SI ALTE PARERI SAU PROPUNERI LEGATE DE CE E SCRIS AICI, INCERCATI SA NU AMESTECATI DIN NOU CIORBA CU DESERTU, SI POSTATI LA SUBIECT, MULTUMESC. Este prea complicat ce propui tu acolo. Eu zic sa ne limitam deocamdata la conditionarea posesiei unui STEAM doar la acordarea acceselor de la moderator cu rcon in sus. Ghizmo si KenoX cu siguranta vor veghea sa nu se folosesca fake. E buna ideea cu steamu' pentru acces...pentru ca intr-un tarziu oricum se va ajunge iar la steam only. Facem alta treaba. Dam drumul la vechiul server, care nu poate fi decat pe STEAM, si vor avea acolo accese de la moderator in sus iar aici maxim administrator. Ce ziceti de asta? | |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM Vin Ian 25, 2013 12:57 pm | |
| Ar fi ok asa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM | |
| |
|
| |
| Acordare accese mari doar posesorilor de STEAM | |
|