| Recuperare acces | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
dozer Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 34 Localitatea : Bacau Hobby/Distractii : Fotbal Counter Stare de spirit : :D Data de inscriere : 12/12/2011
| Subiect: Recuperare acces Joi Ian 10, 2013 4:34 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : DOzer -Cand ai jucat prima data pe server : ohoo nici nu mai stiu.... -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : zilnic 2 3 ore depinde de programu de la facultate.... -Motivul pentru care doresti, admin/ orice grad, pe serverul games.kappa.ro: Am avut mult timp admin si il vreau inapoi aveam si ceva PRO pt Moderator Mersi BeSt KappA :d | |
|
| |
NiNeL Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 91 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 14/09/2012
| Subiect: Re: Recuperare acces Joi Ian 10, 2013 5:05 pm | |
| Parerea mea... un administrator e ok!! hf | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 97 Varsta : 32 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : da Data de inscriere : 10/10/2012
| Subiect: Re: Recuperare acces Joi Ian 10, 2013 5:16 pm | |
| | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Recuperare acces Joi Ian 10, 2013 5:17 pm | |
| La cat de mult intrii nu ai nevoie de vreun acces, in afara de asta toti care jucati de pe valve si va ridicati cu pretentii ca vreti acces/upgrade, o sa primiti contra de la mine. CS 1.6 pe steam a fost oferta in decembrie 2,99 euro.....o gramada de bani. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Recuperare acces Joi Ian 10, 2013 5:48 pm | |
| - dozer a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : DOzer
-Cand ai jucat prima data pe server : ohoo nici nu mai stiu.... -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : zilnic 2 3 ore depinde de programu de la facultate.... -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro: Am avut mult timp admin si il vreau inapoi ..aveam si ceva PRO pt Moderator:)
Mersi
BeSt KappA:d Bine ai revenit. Te-am vazut azi pe server si cred ca te pot ajuta pentru inceput cu un administrator sa poti avea ceva comenzi. De tine depinde restul. Astept sa vad ce mai zic si ceilalti moderatori, dar tu joaca... PS Ghizmo a facut o recomandare de care e bine sa tii cont... | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Recuperare acces Joi Ian 10, 2013 6:01 pm | |
| pro administrator, ( vezi ce faci cu el, nu dezamagi. )
Spor la joc. | |
|
| |
dozer Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 34 Localitatea : Bacau Hobby/Distractii : Fotbal Counter Stare de spirit : :D Data de inscriere : 12/12/2011
| Subiect: Re: Recuperare acces Joi Ian 10, 2013 7:20 pm | |
| Inca nu merge administratoru ori dami un privat care ati fi.... cu parola....Mersi As fi avut nevoie doar de comanda ban ca inebunesc sa dau kick...administrator dar cu comanda ban...daca se poate mersi o zi buna | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Recuperare acces Joi Ian 10, 2013 7:30 pm | |
| - dozer a scris:
- Inca nu merge administratoru ori dami un privat care ati fi.... cu parola....Mersi As fi avut nevoie doar de comanda ban ca inebunesc sa dau kick...administrator dar cu comanda ban...daca se poate mersi o zi buna
Ti-am zis ca astept sa vad ce zic si ceilalti moderatori... | |
|
| |
dozer Membru
| Subiect: Re: Recuperare acces Joi Ian 10, 2013 7:36 pm | |
| Bine NU CA AM INTRAT PE SV VROIAM SA JOK LAG DE 700 PLIN DE LAGARII.... | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: Recuperare acces Joi Ian 10, 2013 9:45 pm | |
| PRO administrator, pentru moderator CONTRA... fara steam. | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Recuperare acces Vin Ian 11, 2013 5:42 am | |
| pro SLOT, daca nu ai steam
pro admin daca ai steam | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Recuperare acces | |
| |
|
| |
| Recuperare acces | |
|