| sub 1 ora altul care ma baneaza | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
DOOM1 Membru
Sex : Numarul mesajelor : 40 Varsta : 42 Localitatea : preamultedetalii Hobby/Distractii : nuam Data de inscriere : 30/10/2012
| Subiect: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 3:11 pm | |
| SpiN : ai grija cu aim
*** DOOM1 killed SpiN with a headshot from mp5navy *** ] admin_who --------GodS:-------- --------Moderators:-------- SpiN --------Administrators:-------- --------Reserved slots:-------- DOOM1 (RADIO): Fire in the hole! Kicked by Console Kicked ] retry Commencing connection retry to gameskappa.ro Connecting to gameskappa.ro... Connection accepted by 89.36.31.219:27015 Kicked by Console: You have been banned from this server. Kicked :You have been banned
SPIN MACAR CERE BAH POZE SAU CEVA INAINTE DE BAN. Duceti omul la exasperare; aveti admine dar degeaba, va jucati counter, LA FEL DEGEABA. | |
|
| |
DOOM1 Membru
Sex : Numarul mesajelor : 40 Varsta : 42 Localitatea : preamultedetalii Hobby/Distractii : nuam Data de inscriere : 30/10/2012
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 3:15 pm | |
| ip : 5.12.99.112 va rog frumos, unban.
| |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 3:38 pm | |
| Banu a fost scos , dar ziceai ca ai steam , dc nu vad steam id-ul si vad doar ip-ul ? | |
|
| |
kap CLONA
Sex : Numarul mesajelor : 23 Varsta : 38 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : mai bine sa nu zic... Stare de spirit : parazitii Data de inscriere : 10/10/2012
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 3:55 pm | |
| | |
|
| |
DOOM1 Membru
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 4:03 pm | |
| @ Sorin : nu inteleg de ce nu iti arata steamid. cu siguranta am steam, ma joc de pe el de foarte multi ani. spune-mi te rog cum pot demonstra. | |
|
| |
DOOM1 Membru
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 4:05 pm | |
| @ kap : limba ta romana este una foarte stricata. nu am nimic de ascuns si cu atat mai mult de demonstrat tie. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 4:18 pm | |
| | |
|
| |
DOOM1 Membru
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 4:25 pm | |
| nu stiu ce fel de ban mi-a dat, dar nu ma pot conecta la server. cand incerc sa intru nici macar mesajul "you have been banned" nu imi apare. posibil sa imi fi dat writeid?
@ Tzetze : nu mi-as fi dat seama ca tu esti. e clar cat de disperat esti sa arati ca ai dreptate daca te cobori la un astfel de nivel. | |
|
| |
kap CLONA
Sex : Numarul mesajelor : 23 Varsta : 38 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : mai bine sa nu zic... Stare de spirit : parazitii Data de inscriere : 10/10/2012
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 4:29 pm | |
| TeTze iar ai aparut? Nu te potolesti de loc...
pai cu ce nu m-am potolit? sau? | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 4:34 pm | |
| - DOOM1 a scris:
- nu stiu ce fel de ban mi-a dat, dar nu ma pot conecta la server. cand incerc sa intru nici macar mesajul "you have been banned" nu imi apare.
posibil sa imi fi dat writeid?
@ Tzetze : nu mi-as fi dat seama ca tu esti. e clar cat de disperat esti sa arati ca ai dreptate daca te cobori la un astfel de nivel. Nu ai ban. E serverul down... | |
|
| |
kap CLONA
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza Joi Noi 01, 2012 4:42 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sub 1 ora altul care ma baneaza | |
| |
|
| |
| sub 1 ora altul care ma baneaza | |
|