| Admin LEgeNDa - banat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Psychodelic Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 46 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Privat Stare de spirit : Jovial cand dorm Data de inscriere : 20/10/2011
| Subiect: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 6:00 pm | |
| Dupa cum se vede si in chat, eu niciodata nu ii raspund, ceea ce si el recunoaste, si urmeaza:
*DEAD* LEgeNDa : ai firma psycho > LEgeNDa : nu ma suporta omu , niciodata nu mi raspunde psychodelic : pai daca stai ca un lesinat in baza psychodelic : mai ai si admin LEgeNDa : ai firma de esti asa increzut ? LEgeNDa : taci ca esti slab (Admin) psychodelic: daca mai ai basini dastea te banez. ai glume cu amicii tai LEgeNDa : pai ma faci lesinat LEgeNDa : nu mai vb psychodelic : ai tacut? LEgeNDa : haha LEgeNDa : nu tac cand vrei u prietene (aici primeste ban 1 minut) __________ intra dupa 1 minut: Message from Admin (LEgeNDa): cu prima ocazie o sa te violez Message from Admin (LEgeNDa): jur pe maicamea ADMIN Command: kenoX used command admin_rcon kick legenda Primeste KICK, si apoi mai tarziu intra: Message from Admin (LEgeNDa): tu ce te bagi ma oparitule
aici am decis sa il banez permanent.Inca o dovada de suferinta din partea unor copii frustrati.Asa cum iti ziceam Cristiane.
Nashule - e valabil si pentru tine, daca iti fac poze nu tre sa imi suferi si sa imi arati ca ai puteri, ca le ai degeaba. Ti se fac poze, le dai si totul e ok. In rest, numai bine. | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 97 Varsta : 32 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : da Data de inscriere : 10/10/2012
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 6:16 pm | |
| Un singur lucru am sa iti zic tie : cu prima ocazie te violez. poti sa vb singur , sal | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 97 Varsta : 32 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : da Data de inscriere : 10/10/2012
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 6:17 pm | |
| si de knd decide shobolanu asta cn joaca si cn nu pe sv ? sa mi rasp si mie hassan | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 6:20 pm | |
| Deci potolitiva amandoi cu injurii unu la altu... pshyco..tu ai cam ai lipisit cam mult..te cam grabesti cu decizii... | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 6:22 pm | |
| el ma face pe mine frustrat si el are id de mess air_pgl . Ba esti nebun , air_pgl ??? de la ce vine ?Pana acuma nu m am certat cu nimeni de knd is pe sv si obositu asta imi spune mie ca nu mai am ce cauta aici ? | |
|
| |
Psychodelic Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 46 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Privat Stare de spirit : Jovial cand dorm Data de inscriere : 20/10/2011
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 6:22 pm | |
| Si daca am lipsit asta inseamna ca tre sa accept basinile unui copil? De ce i-ai dat acces? ca sa injure pe admin_say? vezi din chatul postat de el ca eu nu ii raspundeam.Totul are o limita.Nu stau sa sufere un pustan la mine.Ori invata sa vorbeasca ori nu mai joaca. Si LEgeNDa, astept scuzele de rigoare daca vrei sa te joci astazi.
si ce treaba are idul meu de mess? ala e pentru poze, si daca chiar te intereseaza de ce e asa acel ID intereseaza-te cine sunt inainte sa intrebi de ce "e asa". Nimeni nu te-a bagat in seama, te-ai bagat singur.
Ultima editare efectuata de catre Psychodelic in Dum Oct 28, 2012 6:23 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 6:23 pm | |
| omu avea ciuda p mn dar nu stiu dc | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 6:24 pm | |
| Da tu ai familie de ma faci p mn copil ? | |
|
| |
Psychodelic Moderator
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 6:24 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 6:25 pm | |
| hai gata potolitiva amandoi cu kkt-uri de astea ca ne suparam. topic closed. | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 8:32 pm | |
| Cu ce te-a incalzit ca l-ai banat ? Cu nimic iti zic ... De ce nu ai facut reclmatie din prima fara sa ii dai ban... Si era mult mai bine ca asa ii umblam la acces si poate te incalzea intrun fel daca ii umblam la acces.. Asa risti sa umblu la tine ca l-ai banat... Asa ca numai va banati intre voi si faceti frumos reclmatie pe forum...copy // paste cu discutia voastra de pe server, vedem ce si cum discutam analizam si decidem frumos si elegant.. HF | |
|
| |
Psychodelic Moderator
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 8:45 pm | |
| Luand logic treburile un god trebuie sa stea la reclamatii impotriva unui acces mult mai mic pe server? Odata cu statutul fiecarui admin stiu ca intervin si cateva reguli gen, nu te bagi peste un admin mai mare, nu il injuri, respecti deciziile lui si etc.Ca peste tot in viata.Ti-am zis si pe server, daca iti zic ceea ce vezi in primul post, sunt curios daca vii pe forum sa imi faci reclamatie sau folosesti comanda de ban.
unde mai sunt regulile acelor grade atunci?Fa doar un rang si gata, daca un god trebuie sa dea explicatii unui acces net inferior.Sau daca un jucator care joaca aici de la inceputuri trebuie sa se incline in fata unui mucos venit peste noapte cu pretentii de god ( vezi cererea lui de upgrade la god) - eu stiam ca god primesti doar in anumite privilegii (old, prieten, vip, etc) nu printr-o cerere, lucru care tu i-ai dat UP. | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Dum Oct 28, 2012 8:56 pm | |
| Eu acu vorbesc la general nu direct la tine sau altii. 1. Da un god trebuie sa stea si la reclmatii decat daca nu esti Cristian sau bleah sau eu..dar nici eu nu fac de astea sau Cristian sau bleah.(poate eu am mai facut de astea inainte) 2.Daca ai statul de god nu inseamna ca esti buricu pamantului si faci ce vrei tu ca ai god pe server 3. Inca se mai respecta statul de rang pe srv..dar cu bun simt si respect fata de ceilalti care au admin mai mic ca tine. Daca vad ca voi faceti reclmatie ca ala are acces pe server si vorbeste si isi bate joc de server si etc asa luam atitudine sa ramana fara acces sau banat.. .si poate se alegea sa fie si exclus din comunitatea KAPPA..decat sa tin 1 sau 2 sau 3 de astia pe aici sa trag in jos serverul si forum mai bine ma lipsesc de ei..Daca voi nu faceti chestii de genu asta sa postati pe forum..sa vad ce si cum..de unde sa stiu eu ce se intampla pe srv ca nu stau 24 din 24 de ore pe srv sa vad ce si cum...de aia este forum asta sa discutam aici.. Voi nu intelegeti asta... P.S: I-am dat UP pt ca joaca pe server mult si des...Cristian o sa decida daca o sa primeasca god sau nu Tu cam ai lipsit o perioda cam indelungata de pe server si forum..ar trebuie sa nu te mai grabesti asa tare cu decizile pe care le ei si stai sa vezi ce si cum. HF. Uite de exp: Eu il reclam pe Cristian ca m-a injurat pe server si m-a insultat si m-a facut cine stie cum pe srv si ca are admin pe srv Tu ca administrator vii pe forum vezi ce si cum..si iei decizia..ala ca are admin pe server nu merita adminu il sterg pentru ca a injurat a insultat si etc..poate il excludem de pe srv forum..si scapam de toate kkturi astea de 2 lei...ce este asa greu de inteles.. | |
|
| |
TrenuletuCuBani Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 43 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Colentina Hobby/Distractii : nimic Data de inscriere : 29/01/2012
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Lun Oct 29, 2012 1:54 am | |
| cel mai prost e psyho asta )))))) | |
|
| |
Psychodelic Moderator
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Lun Oct 29, 2012 9:07 am | |
| - TrenuletuCuBani a scris:
- cel mai prost e psyho asta ))))))
Tu te bagi degeaba in acest thread, nu poti intelege. atentie acest thread necesita o cultura mica spre medie pentru a intelege intriga si concluziile acestuia Invata sa legi doua propozitii fara sa pari semidoct si apoi putem sta de vorba.Ai poza cu marar pe piept la avatar, hai ca esti hazliu, meriti tot rasul meu. Hassane dar ce faci ma, eu inteleg ca vrei sa faci aici o treaba, dar nu transforma serveru in sercuritate 1989. Din vorbele tale reiese ca eu trebuia sa vin sa postez pe forum, domne ma jucam linistit si adminul LEgENda a suferit la mine si m-a injurat, rog luati masuri.Asta trebuia?Suntem la gradinita? Eu zic ca decizia mea a fost gandita si cantarita perfect corect si anume, kick, ban 1 minut si pana la final ban permanent pana la solutionarea problemei.Anyway, fac ce vrei si impune ce reguli vrei, stii bine ca nu traiesc cu si din cs. | |
|
| |
TrenuletuCuBani Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 43 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Colentina Hobby/Distractii : nimic Data de inscriere : 29/01/2012
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Lun Oct 29, 2012 2:09 pm | |
| exista llama si + de asta tu esti god el e mod | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Lun Oct 29, 2012 4:01 pm | |
| Dc ii tot dai atata cu "m a injurat"? M ai facut lesinat fara sa iti spun nimic urat ... dupa ce mi ai dat ban normal ca te am si injurat. | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Lun Oct 29, 2012 4:06 pm | |
| Se crede omu zici ca a terminat minim 5 facultati | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Lun Oct 29, 2012 4:11 pm | |
| terminati ma nu intelegeti ?
| |
|
| |
LEgeNDa Moderator
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Lun Oct 29, 2012 4:17 pm | |
| Eu nu mai am treaba, vreau doar sa spun ca nu v ati uitat atenti la ce a reclamat el. I am zis ca nu vreau sa tac si el imi da ban. | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Mar Oct 30, 2012 5:00 pm | |
| pe ala al cui nume ma bate sa-l scriu(Psychodelic) il cunosc de pe server cam de foarte mult timp... poate chiar la fel de mult ca pe hassan deci nu prea pot fi obiectiv dar nici subiectiv nu sunt. legenda pe tine nu te stiu deloc, asta nu inseamna ca esti vinovat, dar nici nevinovat. eu joc pe acest server cu MUUUUUULT inainte sa apara pe server hassan cat si cristi, dar asta nu inseamna ca nu ii respect. am mai luat si pauze... am si revenit, dar intotdeauna am lasat loc de buna ziua. tu nu lasi acest lucru. nu ma pasioneaza de ce te-a banat Psychodelic dar din ceea ce a pus el, nici tu nu ai raspuns cu un ton temperat ci ai sarit in sus... iar cu afirmatii de genu... "te violez cand te prind" eu sunt de parere ca ar trebui sa o lasi mai moale ca pe mine unu nu ma speri astfel de afirmatii...
play nice and STFU ! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat Mar Oct 30, 2012 7:23 pm | |
| - LEgeNDa a scris:
- Dc ii tot dai atata cu "m a injurat"? M ai facut lesinat fara sa iti spun nimic urat ... dupa ce mi ai dat ban normal ca te am si injurat.
LEgeNDa eu te stiu de multa vreme si nu mi-ai creat probleme pe server. Consider ca initial discutia a fost o gluma ce a degenerat in ceva ce nu pot accepta. Amandoi sunteti admini buni dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne facem de cacao in fata noilor veniti in comunitate. Data viitoare va ard pe amandoi daca nu sunteti in stare sa respectati serverul. Topic inchis... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Admin LEgeNDa - banat | |
| |
|
| |
| Admin LEgeNDa - banat | |
|